GeForce GTX 595 u pripravnosti

poruka: 102
|
čitano: 33.750
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "GeForce GTX 595 u pripravnosti".
14 godina
neaktivan
RE: GeForce GTX 595 u pripravnosti
HardcoreRaver kaže...

video  nije zafrkancija original je, i kolko se cuje na kraju odgovor od frajera koji prezentira OCEKUJU JE IZBACIT U ROKU OD 2 TJEDNA JE REKAO! Video je star tjedan dana sad bumo vidjeli.. Sumljam da ovi planiraju cekat da amd izbaci 6990..

graf je prebolesna.

PEACE !

holy fuckkolika je , ispale su mi oči kad sam je vidio , prekrasno.

14 godina
neaktivan
HardcoreRaver kaže...

video  nije zafrkancija original je, i kolko se cuje na kraju odgovor od frajera koji prezentira OCEKUJU JE IZBACIT U ROKU OD 2 TJEDNA JE REKAO! Video je star tjedan dana sad bumo vidjeli.. Sumljam da ovi planiraju cekat da amd izbaci 6990..

graf je prebolesna.

PEACE !

sSRY doublepost , slucajno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 19:42 (athlon64).
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
HardcoreRaver kaže...

graf je prebolesna.

PEACE !

Cudi me da ljudi ne odu jednostavno na youtube i upisu nvidia ge force gtx595, ja sam bezv isao i naletio na taj video... Meni su oci ISPALE KAD SAM CUO KAD JE OCEKUJU IZBACIT NA TRZISTE.

Addicted to Gaming
15 godina
HardcoreRaver kaže...

graf je prebolesna.

PEACE !

Rekao je "IN NEXT TWO MONTHS" to je: U sljedeća 2 MJESECA. Znači do proljeća bi mogla biti vani. Živi bili pa vidjeli! {#}

15 godina
neaktivan
Moonwalker82 kaže...
HardcoreRaver kaže...

graf je prebolesna.

PEACE !

Rekao je "IN NEXT TWO MONTHS" to je: U sljedeća 2 MJESECA. Znači do proljeća bi mogla biti vani. Živi bili pa vidjeli! {#}

e fakat mi se ucinilo weeks..sad sam mal pojacao... Trebo bi si slusne aparat nabaviti... Pocinjem starit..{#}

Addicted to Gaming
15 godina
HardcoreRaver kaže...
Moonwalker82 kaže...

e fakat mi se ucinilo weeks..sad sam mal pojacao... Trebo bi si slusne aparat nabaviti... Pocinjem starit..{#}

Ma nije to stari do sluha, čovjeku jednostavno od uzbuđenja cure sline pa čuje ono što želi čuti {#}

14 godina
neaktivan
GeForce GTX 595 u pripravnosti

Meni je ova grafa prekrasna.

Crna mat maska zraci minimalističkom ezoterijom.

A ne one socijalne kričavo crvene grafe, ko da ih je UNICEF radio za djecu oboljelu od leukemije.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
CrapFireX kaže...

Meni je ova grafa prekrasna.

Crna mat maska zraci minimalističkom ezoterijom.

A ne one socijalne kričavo crvene grafe, ko da ih je UNICEF radio za djecu oboljelu od leukemije.

ovakve ne razumijem nikako..

i meni se moja svidja izgledom, bar onih 5 minuta prije nego sto sam je stavio u kuciste..a ostalih godinu dana mi se svidjalo kako radi..

zar je bitno kako izgleda ?

16 godina
ismar89 kaže...

i meni se moja svidja izgledom, bar onih 5 minuta prije nego sto sam je stavio u kuciste..a ostalih godinu dana mi se svidjalo kako radi..

Ako je bitno kako ženska izgleda onda je bitno kao i grafička kartica izgleda.

Ovaj ICE-Q UV sensitive od HIS-a je heben

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Voltaža -> Napon FFS
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 2:47 (Hyperion).
15 godina
odjavljen
Hyperion kaže...

Ona stvar da mi prostis. Nije bitno kako zenska izgleda, vec kako izgleda njena stara, jer se sve pretvaraju u njih s godinama - i izgledom i ponasanjem (a i mi nismo daleko)...

15 godina
Hyperion kaže...
ismar89 kaže...

Ovaj ICE-Q UV sensitive od HIS-a je heben 

Pa što ti radiš s tim karticama? U biti nevermind! Bolje da ne znamo {#}

"But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.&qu
16 godina
Mr. Fugitive kaže...

Pa što ti radiš s tim karticama? U biti nevermind! Bolje da ne znamo {#}

Perverznjak jedan.{#}

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Voltaža -> Napon FFS
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice