- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a jbg, sa svakim novim iPhoneom mora biti barem jedna afera, antenagate, žutilo po ekranima, sad savijanje ... na kraju to obično pogodi 0.01% korisnika ili samo njih desetak tisuća :D
Nebih ja rekao da je ovo greska u proizvodnji ili slicno, jednostavno tanak/slab aluminium. Ali eto vidit cemo sta ce uraditi ili reci povodom toga.
a jbg, sa svakim novim iPhoneom mora biti barem jedna afera, antenagate, žutilo po ekranima, sad savijanje ... na kraju to obično pogodi 0.01% korisnika ili samo njih desetak tisuća :D
Nebih ja rekao da je ovo greska u proizvodnji ili slicno, jednostavno tanak/slab aluminium. Ali eto vidit cemo sta ce uraditi ili reci povodom toga.
da ga ne držiš u prednjem ili zadnjem džepu od hlača :D
da ga ne držiš u prednjem ili zadnjem džepu od hlača :D
Najbolje da su uz njega pakirali i poseban lanac za objesit oko vrata.
U T-mobile, obican 16GB ce bit 8499 kn
Hahahahahahah...samo ću se nasmijat na ovu cijenu..da 8500kn ne vrijedi toliko nema šanse ... Koristim Oneplus One crni 64gb .. koji ga uništava u svemu po specifikacijama..a triput je jeftiniji
oneplus one jede iphone za dorucak sto se sveg tice...di si ga nabavio?posalji mi u privatne poruke.
Hahahahahahah...samo ću se nasmijat na ovu cijenu..da 8500kn ne vrijedi toliko nema šanse ... Koristim Oneplus One crni 64gb .. koji ga uništava u svemu po specifikacijama..a triput je jeftiniji
oneplus one jede iphone za dorucak sto se sveg tice ...di si ga nabavio?posalji mi u privatne poruke.
U potpunosti se slažem, pogotovu kao onaj koji se je zapalio ili eksplodirao u zadnjem džepu hlača onog , nadam se da vam nije toliko kratko pamćenje na taj "mili" događaj!!!!
oneplus one jede iphone za dorucak sto se sveg tice ...di si ga nabavio?posalji mi u privatne poruke.
U potpunosti se slažem, pogotovu kao onaj koji se je zapalio ili eksplodirao u zadnjem džepu hlača onog , nadam se da vam nije toliko kratko pamćenje na taj "mili" događaj!!!!
Čuo sam za više iPhone nesreća nego OnePlus (no OnePlus nije toliko zastupljen). Tak da ti je svejedno koji će ti eksplodirat.
Čuo sam za više iPhone nesreća nego OnePlus (no OnePlus nije toliko zastupljen). Tak da ti je svejedno koji će ti eksplodirat.
Ha čuj kolega, ovdje je evidentno prisutan onaj faktor visokih brojeva, generalno gledajući.
Ad1; u svijetu postoji neopisiva količina podataka, ovo je jedan mali dio koji se je uspio probiti do nas.
Ad2; omjer zastupljenosti potvrđuje moj gornji navod, donekle, ali i donedavna "privilegirana" uz pozivnicu direktno sa strane 1+ 1 firme, što je po meni nekako možda i teška namještaljka, TKO ĆE TO KAO DOBITI.
Ad3; nikako mi nije svejedno, iz najmanje dva razloga, enormno velika, prvi; lakoća nabave bilo gdje u svijetu, bez "EXTRA" pozivnice, i drugi; meni od podosta poodavno omrznuti android, gdje nisam nikakakv kakva je politika sa podrškom 1+ 1 firme, o ovdje sam najmanje 4 godine opušten, miran, prava nirvana.
Od masu prisutnih problema na androidu, kada bi barem dva kvalitetno riješili, uredno na više godina obnavljanje SW-a i stabilnost u gladi za snagom, pa oni će za dvije godine imati 10GB RAM-a jer "mi neznamo što je dosta i uopće potrebito" ovakvim tempom, a da ne govorim o činjenici da SONY svake godine izda najmanje dva nova flagshipa, pa tko će to njima kupovati, pitam ja tebe, a samsung izdaje xyz verzija jedno teistog telefona svaki mjesec po jedan, LOL!!!!
Samo fanboyaš, ništ drugo. Ta pozivnica se nabavi bez problema, kupiš ju preko Ebaya, iskoristiš ju i vratiš si lovu jer se ne smiju prodavati.
Ili odeš na Google+ OnePlus One ili na OnePlus forum i netko će dijeliti pozivnice .
A što se "kvalitete" tiče, jesi vidio onaj problem sa iPhone 6 Plus? Jako savijanje? U hlačama...
iPhone 5 na iOS7.1.1 je nenadje*iv telefon.....predivan dizajn, odlican ekran, pojam za "rock stable", batka odlicna, kamera zadovoljavajuca i izrada stvarno mrak.
4S na iOS6 takoder, ovo sve ostalo sta sad izlazi nije vrijedno spomena u seriji proizvoda iPhone
Znao sam da ce bit ovakvih piz*arija sa savijanjem itd, 5.5" aluminijske folije nije bas lako zadrzat cvrstim na toj debljini
iPhone 5 na iOS7.1.1 je nenadje*iv telefon.....predivan dizajn, odlican ekran, pojam za "rock stable", batka odlicna, kamera zadovoljavajuca i izrada stvarno mrak.
4S na iOS6 takoder, ovo sve ostalo sta sad izlazi nije vrijedno spomena u seriji proizvoda iPhone
Znao sam da, biva ovakvih piz*arija sa savijanjem itd, 5.5" jer aluminijske folije nije bas lako zadrzat cvrstim na toj debljini
Apsolutno potpisujem ovo boldano za 5S.
Vezano za 4S, ne glede verzije iOS-a, prijatelj mi ga ima, crni model, design like B&O, taman za Armani odijela.
U svezi noviteta, još uvijek sam vjerovanja da su "ovi" primjerci ili totalna šlampavost kupaca ili možda naručena plaćena antireklama, obzirom danas skorom svaki mob možeš uz uporabu specifične sile i snage spigati, a tim prije možeš ovaj iPhone jer je u pitanju aluminijska čahura kao i na iPad računalima.
Ja tvrdim da nije anti reklama.
Imali smo zute ekrane, zgrebane rubove, baterije, antene s manjim dosegom itd.
Ovo je nesto potpuno drugo. Ista stvar se dogadala sa prvim iPadom (prototipom) koji se savijao kad je bio iznad 75°C i pod rucnim kontaktom pa su povecali njegovu masu i debljinu kucista.
Znanstveno je dokazano...doveli su tankocu uredaja do ludosti, pogotovo sa ovim uni-body pristupom...
Aluminij nije pravi materijal za ovo...
Toliko je tanak da kamera ne može stati unutra. Draga smanjio sam telefon, al ne uspijevam leću :)
Vezano za bend video, to je vrhunska namještaljka, a zanimljivo kako nema baš tisuće s takvim problemom. 99% uredjaja tih dimenzija će puknit kad sjedneš na njih, a u prednjem se neće iskrivit. Možda Apple je koristio mekše legure kod iP6/6+, ali s razlogom. Extremi su extremi. Neka proba M8 savit :) Koliki debil moraš biti da s telefonom u zadnjem djepu sjedis satima?
Svaki telefon će puknuti na taj način pod pritiskom.
Ali telefon ove debljine, aluminijske mekoće i safirnog stakla koje se ipak pokazalo nikakvim u usporedbi sa GG3, puca pod puno manjim pritskom nego recimo M7/M8 ili Z1...
Ja sam sjeo na N5 pa imam udubinu na zadnjem dijelu kao da sam ga isao savit...a plastican je
Mislim da se radi o prednjem džepu, a ne zadnjem. Tko nosi telefon u zadnjem džepu
http://mashable.com/2014/09/24/apple-ios-8-update-broken/
Bedaci. Vrijeme ja da se uozbilje i počnu trošiti onu gomilu para gdje treba a ne bacat samo na napuhane slušalice.
Bedaci. Vrijeme ja da se uozbilje i počnu trošiti onu gomilu para gdje treba a ne bacat samo na napuhane slušalice.
Slažem se apsolutno... Nije to više ono što je bilo... OK, taj smart watch je nešto što svi love, iako meni baš neka velika korisnost nije vidljiva... Ali šta je sljedeće? Naušnice koje javljaju da je stigao SMS? Tijara sa bluetoothom?
Svaki telefon će puknuti na taj način pod pritiskom.
Ali telefon ove debljine, aluminijske mekoće i safirnog stakla koje se ipak pokazalo nikakvim u usporedbi sa GG3, puca pod puno manjim pritskom nego recimo M7/M8 ili Z1...
Ja sam sjeo na N5 pa imam udubinu na zadnjem dijelu kao da sam ga isao savit...a plastican je
Koliko sam ja shvatio na kraju su odustali od safirnog stakla i ubacili neko drugo? jel se varam? tako sam načuo...
sad ga stavio na ipad. osjetno sporije. a uvjeravali me da samo andorid laga ;)
http://m.gsmarena.com/apple_released_and_quickly_pulled_out_ios_801_firmware_update-news-9746.php
A ovo sa greškom u patchu se svakoj kompaniji može desiti. MS-u je bilo nebrojeno puta, a znam za slučaj i cannonicalu
Izgleda da će Apple morati modificirati upute o korištenju uređaja. Koje bi mogle glasiti otprilike ovako „otporan na vodu, udarce, prašinu, metke, projektile, mlijeko, jogurt, pad s visina, noževe i čekiće svih vrsta – neotporan na džepove
Meni je samo šokantna cijena od 8500kn
Da taj mobitel košta oko 4000 bio bi sasvim OK kao opcija, ovako za te novce dobijem gaming laptop sa super performansama.
http://m.gsmarena.com/apple_released_and_quickly_pulled_out_ios_801_firmware_update-news-9746.php
A ovo sa greškom u patchu se svakoj kompaniji može desiti. MS-u je bilo nebrojeno puta, a znam za slučaj i cannonicalu
iPad 2? Nije ni preporučeno da ga stavljaš na iPhone 4S ili iPad 2. Velika je razlika u performansama; radi, ali sporo.
iPad 2? Nije ni preporučeno da ga stavljaš na iPhone 4S ili iPad 2. Velika je razlika u performansama; radi, ali sporo.
Ako nije preporučeno zašto mi ga nude? To je taj user experience... I onda se hvale kako je njihov 3 godine stari uređaj podržan
Neka mi više nitko ne priča o apple kvaliteti. Ipad se neće spojiti na WiFi ako nije metar od routera. Mislio ajd možda iOS8 riješi. al ništa od toga. I mnogo je takvih
https://discussions.apple.com/thread/4490745
I
Ako nije preporučeno zašto mi ga nude? To je taj user experience... I onda se hvale kako je njihov 3 godine stari uređaj podržan
Neka mi više nitko ne priča o apple kvaliteti. Ipad se neće spojiti na WiFi ako nije metar od routera. Mislio ajd možda iOS8 riješi. al ništa od toga. I mnogo je takvih
https://discussions.apple.com/thread/4490745
I
Nemoj' bit' trol, ti si pametniji od toga.
Dakle, da vidim redom. Pitaš zašto nije preporučeno da instaliraš OS iz 2014. na uređaj iz 2011. godine? Pa zato što je uređaj relativno spor. Nije neupotrebljiv, ali je sporiji od idealnog. Nude ti ga jer radi. To je svakako bolje od toga da ti ništa ne nude. Mislim da ti nije jasan pojam UX-a ako ponudu smatraš lošijim UX-om. Mislim da je dostupnost nadogradnje daleko bolja od situacije da nadogradnju i podršku nemaš uopće i nikad više nakon kupovine, što je slučaj kod Androida za sve osim vrlo prosječnih Nexus uređaja.
To što se ne spaja na router, nije problem uređaja ili iOS-a, nego toga što je defektan ili uređaj ili tvoj router. Čitam taj tvoj thread što si linkao i koliko vidim, većina prijavljenih problema nema veze s nekom greškom u dizajnu uređaja ili softvera.
Na način na koji pišeš trolaš kao svaki prosječan bug-forum trol, što je glupo i besmisleno.
Samo što ja ne kužim kako je bolje da dobivaš nadogradnje pa da ti mob
radi loše nego da ne dobivaš nadogradnje, ali da ti mob radi dobro.
Izgleda da će Apple morati modificirati upute o korištenju uređaja. Koje bi mogle glasiti otprilike ovako „otporan na vodu, udarce, prašinu, metke, projektile, mlijeko, jogurt, pad s visina, noževe i čekiće svih vrsta – neotporan na džepove
Uopce ne razumijem poantu tvog posta