DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6

poruka: 989
|
čitano: 84.506
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6".
11 godina
protjeran
Re: DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6
zoharbizo kaže...
ftrim kaže...

objasni mi kako putem sučelja locirati u Androidu neku poziciju na mapi, recimo BUG-a, koju klasu bi koristio, ali i ostalo? imaš 2 minute za odgovor, i to ti je previše 

Evo ti odgovor i ranije...

Nema potrebe da ti se dokazujem, trenutno pričamo o nečemu skroz trećem o čemu ti nemaš iskreno pojma.

Kupio si kinezića, vidio octo core i sada soliš pamet po forumu.

To što se malo baviš programiranjem ne znači da i nešto znaš.

i ako nije problem složi mi jedan manji dio koda koji bi to prikazao u Androidu {#}

Kako sad nema potrebe da se dokazuješ, pa zar se nisi dokazivao paralelizacijom, IPCom i raznim tricama{#} Pa rekoh da prebacimo temu na programiranje, i to u Androidu, pošto vidim da si znalac, barem tako zvučiš {#}{#}

Čekam odgovor{#}

11 godina
protjeran
Samo prestanite hraniti trolla i on ce se sam povuci u svoju maloumn...maloprodaju i odustati ce, sve do momenta dok opet ne ugleda neki mob koji zeli - a ne moze imati, tada letimicnim pogledom na svog kineza padne u depru i odluci doci tu na forum.

To je napravio barem 5x vec, za svaki OS, za sve tipove mobitela, i uvijek ima istu pricu - vi ste glupi sto nemate telefon kao i ja.

3 0 hvala 1
13 godina

Vidiš. izbjegavaš odgovor na pitanje koje zna barem 20% foruma.

Džabe ti sav trud da me diskreditiraš, jasno je tko je ovdje troll i neobjektivan.

BTW offtopic sam debeli radi tvoga škarta od telefona.

Jesu objavljene odokativne cijene iP modela?

iclock2much

2 0 hvala 0
15 godina

zašto na temi o iphoneu moram čitati rezultate antutu testa na nekom beznačajnom kinezu?

Potpis!
Moj PC  
7 2 hvala 0
13 godina
ftrim kaže...

nikako da dočekam tvoje odgovore na vrlo jednostavna pitanja iz programiranja. Sve mi se čini da si copy-paste programer {#}

Pa okej sam programer, radim i studiram i poprilično sam zadovoljan svojim napretkom.

A čekam ja i tvoje odgovore pa ih nema, samo trollaš.

Čekam tvoju sliku.

iclock2much

0 0 hvala 0
13 godina

Prije bih rekao jednak iako sam očekivao da će biti razlika u moju korist.

U svakom slučaju još ti ostaje pokazati kojeg kineza imaš za 1100 kuna.

I nemaš 30500 nego 30050 bodova.

I još si sa 8 jezgri na 1.7GHZ sporiji u multitasku.

Dakle, 1.7GHZ vs 1.4GHZ isti score, to govori da ja imam jači IPC. :D

iclock2much
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 16:18 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
15 godina
Ne bi Apple bio to što je da ne zna što radi. Njemu i njegovim korisnicima je važan korisnički doživljaj, tko voli i može, kupit će ga. Kome je velik iP6/iP6+, uzet će 5s, zato i nema velikog napretka u novim uređajima. Meni se osobno sviđa iP6, jer ima savršene dimenzije i aluminijsko kućište. Ono što mi nije jasno je MONO speaker i FT kamera. To je moglo biti puno bolje, recimo 3/5 MPx i stereo kao na iP5s. Zašto su išli na HD a ne na fHD je jasno, a to je baterija i A8/RAM i jednostavno ne treba bolje. Ekran će sigurno biti iz rstan, kao i do sada, a kamera je unaprijeđena, po meni, više nego dovoljno. Aluminij će mu omogućit vrhunsko hlađenje i performanse i tu nema straha. Upravo radi tih kompromisa vjrrujem da će i baterija biti dostatna za cijelodnevno korištenje bez razmišljanja. Količina aplikacija koje dolaze s njim zadovoljavaju i redovne i poslovne korisnike. Cijeli "office" paket aplikacija je sve što meni recimo treba. Nakon 15 godina svih mogućih flagshipova, mislim da je iP6 idući moj telefon. Imam veliku pretplatu od 500 kn/mj, tako ka telefon mogu dobiti extra povoljno na ugovor. Malo me kopka speaker i FT kamera, ali vidit ću kakvi će se pokazat. Eko sustav mi je ok, a kako mi i partneri i familija ima neki iP, samo će mi olakšat komunikaciju. Siguran sam da će i Apple bit zadovoljan sa prodajnim rezultatima. Predviđali su im stručnjaci da će iP5 bit fail, a svi znamo koliko su ih prodali :) Nije da me to briga, ali volim uspješne kompanije i volim koristiti njihove proizvode.
ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
2 3 hvala 0
13 godina
odjavljen
ftrim kaže...
zoharbizo kaže...

Prije bih rekao jednak iako sam očekivao da će biti razlika u moju korist.

U svakom slučaju još ti ostaje pokazati kojeg kineza imaš za 1100 kuna.

I nemaš 30500 nego 30050 bodova.

I još si sa 8 jezgri na 1.7GHZ sporiji u multitasku.

Dakle, 1.7GHZ vs 1.4GHZ isti score, to govori da ja imam jači IPC. :D

namjerno kažem da je bolji jer se hvataš za to da je tvoj telefon u nečemu brži, a nije čak ni u tome za što misliš da je.

razlika je minimalna u integeru al opet.

tako je, 30050 bodova, govorio sam po sjecanju. opet je velika razlika, a moj telefon kosta sto eura, tvoj 250 eura ili tu negdje.

sve u svemu, izgubio si {#}

Moj tata je bolji od tvog!! 

0 0 hvala 0
12 godina
sardax kaže...
Ne bi Apple bio to što je da ne zna što radi. Njemu i njegovim korisnicima je važan korisnički doživljaj, tko voli i može, kupit će ga. Kome je velik iP6/iP6+, uzet će 5s, zato i nema velikog napretka u novim uređajima. Meni se osobno sviđa iP6, jer ima savršene dimenzije i aluminijsko kućište. Ono što mi nije jasno je MONO speaker i FT kamera. To je moglo biti puno bolje, recimo 3/5 MPx i stereo kao na iP5s. Zašto su išli na HD a ne na fHD je jasno, a to je baterija i A8/RAM i jednostavno ne treba bolje. Ekran će sigurno biti iz rstan, kao i do sada, a kamera je unaprijeđena, po meni, više nego dovoljno. Aluminij će mu omogućit vrhunsko hlađenje i performanse i tu nema straha. Upravo radi tih kompromisa vjrrujem da će i baterija biti dostatna za cijelodnevno korištenje bez razmišljanja. Količina aplikacija koje dolaze s njim zadovoljavaju i redovne i poslovne korisnike. Cijeli "office" paket aplikacija je sve što meni recimo treba. Nakon 15 godina svih mogućih flagshipova, mislim da je iP6 idući moj telefon. Imam veliku pretplatu od 500 kn/mj, tako ka telefon mogu dobiti extra povoljno na ugovor. Malo me kopka speaker i FT kamera, ali vidit ću kakvi će se pokazat. Eko sustav mi je ok, a kako mi i partneri i familija ima neki iP, samo će mi olakšat komunikaciju. Siguran sam da će i Apple bit zadovoljan sa prodajnim rezultatima. Predviđali su im stručnjaci da će iP5 bit fail, a svi znamo koliko su ih prodali :) Nije da me to briga, ali volim uspješne kompanije i volim koristiti njihove proizvode.

iPhone 5s ima aluminijsko kuciste pa se zagrije tako da mi se ruke znoje kad se nesto malo kompleksnije radi na njemu ili ga se duze koristi. To hladenje bi funkcioniralo izvrsno kad bi imo hladno podlogu ispod aluminija da se bolje odvodi toplina, ovako je samo jedan opaki vodic topline i grijac.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina

Zašto se ovog trolusinu ftrima konačno ne banira?

Toliko je zasmrdio sve teme o aktualnim flagshipovima da se gušim svaki put kad dođem na forum. Strašno nešto.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Yvan kaže...

objektivne komentare

Kako ljudsko biće može biti objektivno? Pogotovo u komentarima u željenom predmetu?

13 godina
sirka666 kaže...

Bacite oko na reakcije kada je iPod izašao, iz 2001.

Ovaj mi je najbolji

Do I really need ALL my songs ALL the time?
uhm, no.
Won't last. Another Cube.

Nekako se povijest ponavlja...

o čem ti? nitko ne priča ništa slično (makar se tak pričalo kad je ipad izašao), već o tome kako je sve već viđeno i postoji na tržištu godinama.

15 godina
ftrim kaže...
SimeKZ kaže...
sardax kaže...

iPhone 5s ima aluminijsko kuciste pa se zagrije tako da mi se ruke znoje kad se nesto malo kompleksnije radi na njemu ili ga se duze koristi. To hladenje bi funkcioniralo izvrsno kad bi imo hladno podlogu ispod aluminija da se bolje odvodi toplina, ovako je samo jedan opaki vodic topline i grijac.

ajde da se malo odmorimo od ovih brand geekova i kompleksaša, da u pravu si, aluminij kao materijal ima i svojih mana u telefonima. Smatra se generalno da ne pridonosi i tako kvalitetnom wifi signalu kao plastična kućišta. Ali zato se pametnim dizajnom može dobiti praktički aluminijski uređaj sa manjm plastičnim dijelovima a da to istovremeno neće smetati ovome gore navedenom. Ja ipak biram kvalitetnu izradu, moj kinez (nebitno sada moj, da se ovi kompleksasi ne bi uvrijedili) ima aluminijski frame, ostatak je kvalitetna plastika i djeluje vrlo čvrsto u ruci iako je tanak. Padao mi je i na pod, bez imalo većih tragova na kućištu dok sam se naslušao priča o razbijenim telefonima kod SHA uređaja.

SimeKZ, upravo je to i najvažnije. Aluminij je hladniji od procesora koji se grije i samim time odvodi toplinu od njega. Naravno da onda Aluminij bude topao, ali kao rezultat imaš da je CPU u normali i nema gušenja kao recimo na flagshipima tipa G3 ili S5, pa i prijašnjim generacijama. 

ftrim, točno, zato i imaš i na iP6 plastične crte gore i dolje, kao što imaš i na M8. Dizajn uređaja sa stražnje strane je identičan kao u M8. Ima rješenja koja nije sramota prekopirat, dapače, poželjno. 

Nego da se vratim, vjerujem da će stvarno iP6 biti jako dobar uređaj. Valjda će u S izvedbi ispraviti ovo oko MONO zvučnika i FT kamere :)

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Molio bih moderatora da odstrane strano tijelo iz ovog topica! Ovo je prešlo svaku mjeru,da u topicu o iPhone6 moramo slušati prepirku između SGS3 i nepoznatog kineza,svašta! Žohara molim te da prestaneš se raspravljati s ovim redukulom!!
AUDIOFIL
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
protjeran
Inace, ko prati njuze sjecat ce ga se kao "Nulastera"
13 godina

Izvinjavam se ekipi i modovima na offtopicu, predaleko samo otisao, trudim se pojasniti neznalici neke stvari ali eto ne ide.

Fstrim za tebe vise nemam rijeci, trolcina si i gotovo.

Jeli netko nasao podatak o jacini same baterije, ja ili sam lud ili ga nemogu naci...

iclock2much
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 17:22 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
15 godina

Baterija za iPhone?

Obični 1860, veći 2900 mAh

0 0 hvala 1
11 godina
protjeran
Nisu rekli za bateriju nista
13 godina
neaktivan

Navodno da novi iPhone konačno snima stereo zvuk kod snimanja videa jel. Zna li itko jel to istina?

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic

0 0 hvala 0
13 godina
explorer 4 kaže...

Baterija za iPhone?

Obični 1860, veći 2900 mAh

Znaci samo 5.5 dolazi u obzir.

Fstrim, upristoji si, ludim zovi nekoga koga znas.

iclock2much
15 godina

@Zoharbizio - galaxy alpha ima prilično dobru autonomiju s obzirom na bateriju od 1800 mAh (ili koliko već ima?).

Mislim da će iPhone u odnosu na njega imati barem 20% bolju bateriju.

0 0 hvala 1
13 godina
explorer 4 kaže...

@Zoharbizio - galaxy alpha ima prilično dobru autonomiju s obzirom na bateriju od 1800 mAh (ili koliko već ima?).

Mislim da će iPhone u odnosu na njega imati barem 20% bolju bateriju.

A neznam ni sam, prejak mi je to hardwer za takvu bateriju.

iclock2much
13 godina

@ftrim, osvrt na cjelokupnu raspravo... Osobno, nikad ne bih uzeo no name kineza, a debelo bih razmišljao o Xiaomiju i tim kompanijama. Prije svega, kad dođe do hardverskog kvara, u 70% slučajeva imaš držač za papir, a ako je popravak eventualno dostupan, čekao bi min. mjesec, mjesec i pol sigurno. Tu njegov S3 ima prednost jer Samsung ima ovlašteni servis u RH. Druga stvar, software? Taj kinez može imat OOB Kitkat, ali šta kad dođu nove verzije, kako stvari stoje s updateom? Dobit će minor nadogradnje i eventualno jedan veliki update. Najgora stvar, što update može stići danas, sutra, tko zna kad... HTC je već najavio da L dolazi i na M7 i na M8, o Nexusima da i ne govorim. Support kinezima od strane communityja je relativno slab, ako mob ima neki teži sigurnosni propust, pitanje je hoće li se to otkriti. Brojevi ne govore sve, iPhone je tipičan primjer toga, dual core i 1GB RAM-a, a opet leti, iOS... Džaba tvom kinezu octa core i 30050 na Antutu Benchmarku, ono što je bitno je ponašanje uređaja u svakodnevnom radu, a ne ima li on 20654 ili 35000, to se i tako može naštimati... Po meni, u širi izbor telefona koje bih eventualno kupio su LG G3, M8, 5S i Nexus 5...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
"Ajfon 6 bi mogao ponovo bit fijasko"?!?!?!
O kakvom ponovnom fijasku ti pričaš? Koji je to iPhone do sada bio fijasko? Ja ne znam na kojem ti planetu živiš!? Svaki model im obara prodajne rekorde i pobere dobre ocjene što se kvalitete tiće, a ti pričaš o fijasko proizvodima. A brale jesi ga ikad uzeja u ruku? Jesi ikad radija s njime? Nemaš ti veze!
Moj PC  
1 4 hvala 0
11 godina
protjeran
Brainbow kaže...
"Ajfon 6 bi mogao ponovo bit fijasko"?!?!?!
O kakvom ponovnom fijasku ti pričaš? Koji je to iPhone do sada bio fijasko? Ja ne znam na kojem ti planetu živiš!? Svaki model im obara prodajne rekorde i pobere dobre ocjene što se kvalitete tiće, a ti pričaš o fijasko proizvodima. A brale jesi ga ikad uzeja u ruku? Jesi ikad radija s njime? Nemaš ti veze!

za mene fijasko, za snobove je svaki ajfon zlata vrijedan i veliki uspjeh {#}

15 godina

Uhh, i ovu temu je usmrdio, podsjeća me na miris trulog gnojiva i prljave staje za prasad.

Ugl. Ja bi malo o iPhoneu, ako se to smije u ovoj temi ;)

Što vam se čini od kamere? Senzor je nešto veći, isti broj MP (što je po meni dobro, ne treba bezglavo povećavati rezoluciju), ali nema one lijepe dual led bljeskalice, što mi se ne dopada, kao i nedostatak OIS-a kod manjeg modela. Rekao bih pederska posla.

2 1 hvala 0
15 godina

Fijasko je jer nije kopija nego jadni original koji nema 8 jezgreni procesor i 30000 antutu score. Vjerojatno se ni ne raspada, grozno..

Disregard the constabulary.
Moj PC  
6 2 hvala 1
16 godina
Apple predstavio iPhone 6, iPhone 6 Plus i Watch

Jedna slika govori više od tisuću riječi!!!

iPhone 6 vs. Nexus 4 iPhone 6 vs. Nexus 4
These Days
Moj PC  
12 9 hvala 0
15 godina
ftrim kaže..

ti bi malo o iphoneu, a ne znaš ništa o njemu {#}

kao to da je veličina pixela ista kod 5s i 6, a koliko se da iščitat i veličina senzora (1/3''). Oba imaju dual LED (dual tone) bljeskalice

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6378&idPhone2=5685 

dakle dijagonala je i dalje više no 4x manja od APS-C kompakata (i većine DSLR-a) danas, što samo po sebi garantira lošu sliku kao i prije. Neke lumije imaju 2x veću dijagonalu senzora, samim tim su daleko od ajfona 6 po kvaliteti fotki, a već su ohoho na tržištu .

Obriši sline zato {#}

Bravo, uključio si google mozak, koji zna svatko ovdje na forumu. Ja sam se vodio logikom, jer je ovaj senzor lagano ispupčen iz kućišta, recimo 1,5-2 mm, što je zbrojeno više od debljine prijašnjeg modela.

Ustvari, zašto trošim vrijeme objašnjavajući? Baš sam otišao na kvasinu, moram si i ja onda kineza nabavit, nema druge. Imat ću za 10 feninga komad mobitela, za kojeg znam da ću dobiti update na android 14.0,verziju, zbog kojeg ću svoj 600D morati baciti u koš za smeće a na punjač ću zaboraviti jer se baterija isprazni samo jednom godišnje, onako čisto radi reda.

Ah, kako sam bio zaslijepljen svih ovih godina, tek sam večeras progledao. Hvala ti za to prijatelju :* <3

Miha LA - na taj način možeš prezentirati bilo što, ali na kraju svejednl ispadne glupo. Ta dva mobitela što se tiče usporedivih stvari su dva druga svijeta, počevši od tri najbitnije stavke današnjih smartphonea (ekran  baterija i kamera).

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 21:31 (explorer 4).

5 1 hvala 0
15 godina

kupujem veći 6 plus, 128Gb (sad mi 30GB zauzimlju slike i filmi),

2x sat ženi i meni.

a onda lupaj!

1 3 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice