DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6

poruka: 989
|
čitano: 84.501
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6".
13 godina
Re: DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6
artfull kaže...
za razliku od motorole 360 koji izgleda slovi kao najozbilniji google smart watch, ovaj ima daleko ozbilniji set softwarea (gps navigacija, apple pay, ozbiljne health aplikacije, third party aplikacije i uopće daleko dovršenije sučelje, više mogućnosti i bolju integraciju sa iOSom. osim toga, donosi i haptic feedback, pressure sensors ( dakle razlikuje pritisak po stupjevima jačine i dodir ) - ovaj dio je nešto novo i jako me zanima kako će to funkcionirati i koristiti kroz ui, dodatni user interface ( uz touch screen i siri ) preko fizičkih tipki i digitalno/mehaničkog kotačića + nfc, savijen ekran ( rubovi lcd-a su savijeni i spojeni sa safirnim staklom ). gotovo sigurno ima i jači hardware ( onaj u motoroli je prastar iz 2010. ), donosi novu razinu minjaturizacije i razina obrade je bitno veća što je izuzetno važno kod wearable computinga ... 

Meh, sve ove opcije (osim preasure senzora, koji je odlična fora) vjerojatno "povlači" iz mobitela. Kao i (skoro) svi smartwatchevi.

Uglavnom, ni to što si nabrojao nije novost, Samsungov Gear S može raditi i odvojeno od mobitela, imati svoj softver, SIm karticu, navigaciju... i ima pravi savijen ekran

http://www.samsung.com/global/microsite/gears/

Ma velim ti, puno gledam smartwatcheve, i od Applea sam izgleda očekivao previše, pa sam malo razočaran.

(ako sam u krivu, daj me ispravi, onda je stvarno fora ako ima zaseban kompletan softver, GPS..)

Btw, Googleu je Andorid wear bio dobar potez jer sad bilo koja firma ili developer napravi program za svoj smartwatch, radit će na svim drugim uređajima.

Već sad sam vidio navigaciju, nekoliko (poznatih) health aplikacija, potpuno povezivanje s Andoridom, NFC, savijen ekran, metal, glasovno upravljanje, prepoznavanje govora...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Trajanje baterije tjedan dana, solarno punjenje, nekakvu kamericu na njemu, NFC, savitljiv ekran, okrugli ekran.. bilo što. A oni predstavili metalnu kockicu s kotačićem sa zakrivljenim staklom :(
Borg8472 kaže...
David7 slažem se sa tobom, ostajem na iphonu 5s, koliko sam vidio na slici ip6 kamera je malo izbočena (mislim oko mm), vjerojatno će se grebati obrub i ne sviđa mi se.
Kaj se tiče sata isto ga preskačem, način punjenja mi se sviđa, ne sviđa mi se što mora biti povezan sa iphonom, osobno sam mislio da će se sinkronizirati sa iphonom pa ako mi umre baterija na telefonu da ću moći slati poruke svojim kontaktima, da će biti zaobljen,

Polako decki, pa mora nesto ostati za sljedecih 10 inacica koje ce stancati svake godine po jednu... Samo strpljivo, tamo negdje 5-6 inacica bude imala pola toga sto ste naveli, mozda i vise.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
13 godina
neaktivan

Apple opstaje na maloumnosti svojih kupaca dok mu se s druge strane ruga grupa maloumnika koji nisu svjesni da su jednako glupi. I jednima i drugima za utjehu ostaju tek WP korisnici.

18 6 hvala 1
16 godina
odjavljen

Opce je retardirano usporedjivat iPhone s drugim Android uredjajima.

Kolega je usporedio specifikacije iPhone-a 6 i S3.

Imo sam S3 par mjeseci i od tad sam reko zbogom Samsungu. Neupotrebljiv S-voice, po par sekundi ulazi u imenik, poruke, postavke, a galerija je vrh jer tek reagira 3 sekunde nakon dodira i jos treba proc 2 da se otvori + uz S3 se dobije jos i odvratni dizajn s 3 cm debelim rubovima s obje strane. Cak se nisu ni udostojili napravit update na Kit Kat, a Moto G sa dvije jezgre pokrece Kit Kat bez "l" od lagga.

4 jezgre koje ima S3 su nis koristi kad proizvodjac ne zna di ce sam sa sobom.

Uostalom kaj krajnjem korisniku znaci 4 jezgre na clocku od 2.7 GHz kad ce 2 jezgre na 1.4 GHz na iOS-u obavljati isti poso i to jos bolje, primjer je samo kamera di se moze okinuti valjda 40 fotki u 3 sec. 

Nije da koristim iPhone, previse kosta, ali sve u svemu kompletan uredjaj.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

15 7 hvala 2
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
artfull kaže...
za razliku od motorole 360 koji izgleda slovi kao najozbilniji google smart watch, ovaj ima daleko ozbilniji set softwarea (gps navigacija, apple pay, ozbiljne health aplikacije, third party aplikacije i uopće daleko dovršenije sučelje, više mogućnosti i bolju integraciju sa iOSom. osim toga, donosi i haptic feedback, pressure sensors ( dakle razlikuje pritisak po stupjevima jačine i dodir ) - ovaj dio je nešto novo i jako me zanima kako će to funkcionirati i koristiti kroz ui, dodatni user interface ( uz touch screen i siri ) preko fizičkih tipki i digitalno/mehaničkog kotačića + nfc, savijen ekran ( rubovi lcd-a su savijeni i spojeni sa safirnim staklom ). gotovo sigurno ima i jači hardware ( onaj u motoroli je prastar iz 2010. ), donosi novu razinu minjaturizacije i razina obrade je bitno veća što je izuzetno važno kod wearable computinga ... 

Meh, sve ove opcije (osim preasure senzora, koji je odlična fora) vjerojatno "povlači" iz mobitela. Kao i (skoro) svi smartwatchevi.

Uglavnom, ni to što si nabrojao nije novost, Samsungov Gear S može raditi i odvojeno od mobitela, imati svoj softver, SIm karticu, navigaciju... i ima pravi savijen ekran

Ma velim ti, puno gledam smartwatcheve, i od Applea sam izgleda očekivao previše, pa sam malo razočaran.

(ako sam u krivu, daj me ispravi, onda je stvarno fora ako ima zaseban kompletan softver, GPS..)

Btw, Googleu je Andorid wear bio dobar potez jer sad bilo koja firma ili developer napravi program za svoj smartwatch, radit će na svim drugim uređajima.

Već sad sam vidio navigaciju, nekoliko (poznatih) health aplikacija, potpuno povezivanje s Andoridom, NFC, savijen ekran, metal, glasovno upravljanje, prepoznavanje govora...

gps i wifi vuče sa iphonea. naravno predstavili su i apije ( WatchKit ) te nekoliko gotovih aplikacija, pretpostavljam da će do kretanja u prodaju biti respektabilan broj korisnih appova za watch. u ovom trenutku čini mi se daleko osmišljeniji proizvod od Android Wear platforme sa samsungom  - možda poglavito zbog puno bolje prezentacije od samsunga / lg-ja ... ( pogledaj filmove na http://www.apple.com/watch/films/ ) ... software i baterija te UI sa trećom dimenzijom su i dalje velika nepoznanica, ali 2015 će izgleda biti wearable computing godina.

istina je da će mu velika mana biti što je previše ovisan o iPhoneu koji je još sada i veći ... tako da će prava eksplozija doći tek sa verzijama 2, 3 itd kad se u još tanje kučište uspije uvaliti i gps i wifi, možda čak i sim opcija ( plus još senzora ). Ovako odem s njim u park i moram se oslanjati na pedometre i senzore, a poruke i pozive ne mogu vidjeti ...

btw nije li gear S na tizenu?

A.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 1:23 (artfull).
13 godina
neaktivan

Evo jedan dobar članak na temu novih iPhonea

http://mob.hr/jesu-li-47-i-55-nove-idealne-velicine-zaslona/

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

S3, kad je izišao bio je zvijer, nikakvih lagova, zna se da ga je Samsung namjerno updejtima usporio. Čak i sad se uz malo štimanja može napraviti potpuno fluidnim.

Android ti je ko Windows- nemožeš očekivati da će ti doći gotov-složen, moraš ga prilagoditi sebi.

iOS je gotov proizvod, a sad, nekome odgovara nekome ne...

13 godina

Treba sačekati finalnu verziju Androida L za Nexus 5. Beta je dosta fluidnija od Kitkata, što znači ukoliko Google odradi dobar posao, mogli bi napokon imati iOS fluidnost na Androidu. Najvjerovatnije neće ni biti novog Nexusa upravo zbog tog peglanja softwarea, a tu bi onda napokon Snapdragon došao do izražaja.. Treba pričekati to pa onda raditi usporedbe, jer bi onda N5 vs iPhone6 bila realna usporedba..

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
BlueMax kaže...

Apple opstaje na maloumnosti svojih kupaca dok mu se s druge strane ruga grupa maloumnika koji nisu svjesni da su jednako glupi. I jednima i drugima za utjehu ostaju tek WP korisnici.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
neaktivan
artfull kaže...
CyberDemonVZ kaže...
artfull kaže...

gps i wifi vuče sa iphonea. naravno predstavili su i apije ( WatchKit ) te nekoliko gotovih aplikacija, pretpostavljam da će do kretanja u prodaju biti respektabilan broj korisnih appova za watch. u ovom trenutku čini mi se daleko osmišljeniji proizvod od Android Wear platforme sa samsungom  - možda poglavito zbog puno bolje prezentacije od samsunga / lg-ja ... ( pogledaj filmove na http://www.apple.com/watch/films/ ) ... software i baterija te UI sa trećom dimenzijom su i dalje velika nepoznanica, ali 2015 će izgleda biti wearable computing godina.

btw nije li gear S na tizenu

Da, Gear S je na tizenu i miljama je daleko po dizajnu i mogućnostima od ove smijurije. Pa prvi galaxy gear je bio ljepši te bogatiji funkcijama a svi su mu se smijali. Gear S je zapravo smartphone u minijaturnom kućištu i kao takav zaslužuje svaku pohvalu. To nije fanboizam, to su činjenice. Pregledao sam sve što je izišlo u ovih par godina što se tiče smartwatcha i taj mi je zasigurno najljepši. Moto 360 je ok ali sučelje koje je više prilagođeno kvadratnom obliku te baterija od tek 12 sati ipak daju prednost samsungu. Kod baterija nažalost ne možemo očekivati neku veću autonomiju ni u jednom satu dok se tehnologija drastično ne promijeni. Zapravo, od svih smartwacheva mi se najviše sviđa Kairos smartwach ali bojim se da će ga biti teško dobiti u hr.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 1:39 (dassa).
12 godina
neaktivan

Smart watch me ni malo ne zanima ni Applov ni Motorolin niti Samsungov...., na moj zglob ništa sem klasičnog sata.

Što se tiče novih iPhona, konačno su napravili mobitel da i korisnici iOS mogu uživati u većim ekranima,onima kojima su ovi modeli preglomazni ostaje iPhone 5S kojem ništa puno ne fali u usporedbi s ovim modelima, iOS8 sleduje i njih kao i korisnike 5ice i vjerovatno 4S.

Sviđa kod ovog "plusa" je prilagođenost aplikacija u landscape modu. Što se tiče cjena očekivane (kada sam vidio Note4 800€ tu negdje u 50€ sam očekivao i ovaj veći iPhone ukoliko dođe na tržište), uvijek je iPhone imao malo veće cijene od konkurencije ali je i zadržavao cijenu što je dobro kod prodaje polovnog aparata.

Apple je napravio najveći skok od svih proizvođača u odnosu na prethodne generacije (imali su kartu u rukavu - povećanje ekrana) ali se definitivno vidi da smo došli do vrhunca mobitela u ovom obliku kakav je danas, hardwareski najviše. Ostalo je još ubacivanje solarnog punjenja i skeniranje rožnice oka.

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.

0 4 hvala 0
12 godina

joooj kad cujem ove gluposti,tj. svadu jel android il iOS bolji..

Nekom pase android a nekom iOS i to je to

Ja sam s iPhone-a 4S presao na Xperiu Z koju imam godinu i pol i imao sam jedno 2 tjedna Note 3 i jos imam doma Iphone 5 i mogu reci da je iOS puno bolji OS (bar trenutno)..

Sve kod iOS-a mi je radilo fluidnije i nije mi svako malo steko i sta ja znam jos..

Sta ce ti 8 jezgri i 3 gige rama u mobu kad je kako kazete "zaostali" iPhone po benchevima bolji..(a i ne samo po tome)

I to sta oni lupaju Qhd ekrane s 1687346ppi to ljudsko oko ne vidi a qhd ekrani trose previse baterije za ono sta pruzaju..

Jedina zamjerka kod Iphone-a mi je baterija i naravno cijena,ali nije cak ni tolko skuplji ak se kupuje npr. prek njuske il na ugovor

Lupajte po TD ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 1:58 (logi510).
Moj PC  
10 12 hvala 0
13 godina

Lijep je dizajn 6-ice. Samo šteta kaj nisu stavili bolju kameru sa OIS. Ekran ne treba bolji. Svaki ekran na iphone-u je dosad bio odlične kvalitete. I dan danas se još načudim kako četvorka ima fenomenalan ekran, odličnim kontrastom, kutom da ga možeš gledat vodoravno, bez vidljivih pixela... ma strava. Baterija se normalno poboljšala sa veličinom, al još je to daleko od android mrcina.

vura izgleda lijepo mora se priznat, ali skupo brate. I još k tome samo uz iphone se može koristiti, ajd bježi. a o bateriji nisu ništa rekli. Znači sucka naveliko

Moj PC  
3 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne sviđa mi se krajnji rezultat keynotea. Po meni, ogromna prednost appleovog ekosustava je bila ta da je ta jednostavnost, koja je zapravo i stvorila AppStore kakav je sad. Svakih godinu dana novi model i to je to. Bez ikakvih gluposti tipa LTE, no LTE, mini, bla bla bla. Ovo što su sad napravili me podsjeca na jedan Samsung, 322 modela, ovaj je malo veci, ovaj malo manji, ovaj ima bolju bateriju, ovaj ima bolji ekran, ovaj ima ljepsu guzu. Glupost, cijelu jednostavnost developmenta i to ne zamaranje oko veličina ekrana i testiranja na 10 uređaja su upravo uništili, i idu u smjeru Androida i njegovog zamornog procesa developmenta aplikacija.

Da se razumijemo, nisam Apple hejter, štoviše, obožavam svoj retina macbook i smatram da Apple bez prigovora radi najkvalitetnija prijenosna računala u svijetu. No ovo me je malo razočaralo, odnosno taj smjer u kojem su krenuli. Mislio sam da su oni prva tvrtka koja bi znala da su 5.5" ekrani uzas za bilo kakav telefon, nek mi se javi osoba koja ima palac od 14cm da moze 6+ koristit s jednom rukom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ja koristim LG G3 s jednom rukom za normalne stvari. Poruku s jednom rukom nisam pisao niti na jednom smartphonu, tako da ta glupost sa palcevima ne drzi vodu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prezentacija je tak zanimljiva da je ima na live streamu... Jbt, nikad ne bi rekao da će ljudi ulagati napor da mogu gledati prezentaciju proizvoda. Bravo Apple, ovo je materijal za udžbenike o marketingu!

Evo nešto da hejteri mogu likovati i bwahahaha-ati:

Broz before hoes
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ok je da imaju dvije dimenzije uređaja po klasi (iPhone, iPad), ali daleko je veći problem ovaj kupus sa skaliranjem, rezolucijama, prostorom...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Apple je možda s ovim modelima ostali u 2012-toj ali imaju sreće da mobilno tržište stagnira i imaju software koji ne traži jak hardver pa se to ni ne skuži.

Crkva je zlo 21. stoljeća
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 5:40 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
odjavljen

Koja revolucija smartwatcha!! Švicarska industrija satova je na koljenima... Jedan od gorih SWova, em je kompatibilan sa malo uređaja, em je ružan do bola, interface je li la... Moto 360 all the way da uzimam SW. 

6 6 hvala 0
16 godina

Izgleda ipak da je Watch, što se tiče kategorija fitness & health, kako bi se reklo, usr'o motku:

"In terms of fitness, there’s the accelerometer built-in, but you’ll need to use the GPS and Wi-Fi from your phone to calculate how far you’ve travelled."

Drugim riječima: nema iPhone-a, nema podataka o fizičkim aktivnostima. Da ne povjeruješ! Imao sam sat od 20eura koji je očitavao heart rate, pređenu udaljenost, i još par fitness sitnica. Nije bio baš točan, ali da moraš kupit Watch i iPhone da uopće vidiš neke podatke, to je suludo.

Ne ulazim u dizajn, i druge feature, zbog kojih netko razmatra kupovinu Watch-a, ali ovo što je mene zanimalo je pušiona.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Edge kaže...

Opce je retardirano usporedjivat iPhone s drugim Android uredjajima.

Kolega je usporedio specifikacije iPhone-a 6 i S3.

Imo sam S3 par mjeseci i od tad sam reko zbogom Samsungu. Neupotrebljiv S-voice, po par sekundi ulazi u imenik, poruke, postavke, a galerija je vrh jer tek reagira 3 sekunde nakon dodira i jos treba proc 2 da se otvori + uz S3 se dobije jos i odvratni dizajn s 3 cm debelim rubovima s obje strane. Cak se nisu ni udostojili napravit update na Kit Kat, a Moto G sa dvije jezgre pokrece Kit Kat bez "l" od lagga.

4 jezgre koje ima S3 su nis koristi kad proizvodjac ne zna di ce sam sa sobom.

Uostalom kaj krajnjem korisniku znaci 4 jezgre na clocku od 2.7 GHz kad ce 2 jezgre na 1.4 GHz na iOS-u obavljati isti poso i to jos bolje, primjer je samo kamera di se moze okinuti valjda 40 fotki u 3 sec. 

Nije da koristim iPhone, previse kosta, ali sve u svemu kompletan uredjaj.

moto g ima Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7. laga nema, jer nema UI proizvođača. 

Life is too short to remove USB safely
11 godina
protjeran

BUG-ovci, krivo vam stoji u tekstu da iPhone 6 ima full HD ekran. Iphone 6 ima 1344x750 rezu, iphone 6 PLUS ima full HD ekran.

Btw, ne vidim što je tu senzacionalno kako se netko ovdje oduševio u komentaru, pa i drugi imaju 5.5'' full HD ekrane, čak i 4K{#}

p.s. - sad ćemo moć konačno usporedit na pravi način benchmarke, odnosno performanse, kad je Apple izašao sa full HD uređajem :-)

Po meni je za iphone 6 trebao ić sa 5'', a ne 4.7'' ekranom, 5'' je nekako taman, moglo bi čak i više od toga ako se upakira u malo kućište. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 7:49 (ftrim).

3 1 hvala 0
16 godina
Kordy kaže...
ROADRUNNER kaže...

199$ interesantno.

Zadnji put kad sam provjerio ovo je RH tako da to nama znači goli k. Jedino ako ti živiš u SAD-u.

Svake godine isto: "Košta 200$, toliko kod nas nikad neće....."

Da, 200$ + pretplata 80$ mjesečno na dvije godine.

Evo prva cijena na koju sam naišao kod nas u HT:

1200kn + 255 kn mjesečno ili

200$ + 43$ mjesečno na dvije godine

Znači jeftinije nego u US

16 godina
i_rambo_plache kaže...

Prezentacija je tak zanimljiva da je ima na live streamu... Jbt, nikad ne bi rekao da će ljudi ulagati napor da mogu gledati prezentaciju proizvoda. Bravo Apple, ovo je materijal za udžbenike o marketingu!

Evo nešto da hejteri mogu likovati i bwahahaha-ati:

Pravi primjer "ovcice" koju treba prostudirat na psihijatriji. Stoji u redu, a ne zna ni kako se mobitel zove! Apple 5, haha. Stojat ce u redu 3 sedmice, kako je nebi "pokrali" preko interneta.

http://theoatmeal.com/comics/apple

11 godina
protjeran
zuper kaže...

Lijep je dizajn 6-ice. Samo šteta kaj nisu stavili bolju kameru sa OIS. Ekran ne treba bolji. Svaki ekran na iphone-u je dosad bio odlične kvalitete. I dan danas se još načudim kako četvorka ima fenomenalan ekran, odličnim kontrastom, kutom da ga možeš gledat vodoravno, bez vidljivih pixela... ma strava. Baterija se normalno poboljšala sa veličinom, al još je to daleko od android mrcina.

vura izgleda lijepo mora se priznat, ali skupo brate. I još k tome samo uz iphone se može koristiti, ajd bježi. a o bateriji nisu ništa rekli. Znači sucka naveliko

sve to sto si napisao danas nije dovoljno da se iskesira soma eura. Takve ekrane imaju i kineski smartfoni. Gledam upravo u jedan, isto tako u horizontali prikaz i kontrast su odlicni, a ostrina jednaka kao i kod tog tvog iPhonea (326 vs 330 ppi).

Dalje, baterija ima samo 1800mAh, što će vrlo vjerojatno imat kao posljedicu kratak vijek trajanja baterije uz naprednije korištenje. standard 5'' kineza danas je cca 2500mAh, što je daleko bolje od ovog ajfona, u praksi mi se to i pokazalo sa vijekom baterije, pogotovo na Kitkatu. Također, kinezi imaju sve bolje kamere, sve češći su Sonyevi senzori a otvori blende kod optike su barem kao u ovog ajfona 6. Tu će iPhone 6 vjerojatno biti bolji od većine kineza, ali ne bitno (eventualno low light gdje su sve smartfon kamere danas ionako u banani) i ne toliko da bih dao 6 soma kuna razlike za uređaj. I da ne ponavljam priču kako imam DSLR pa ne želim kvarit sliku kamerama sa bilo kojih smartfona, kojima će trebat desetak pa i više godina da sustignu senzor i optiku (optiku nikad neće) u DSLR-ima.

dizajn ajfona 6 na slikama - ništa naročito a upada u oči puno prostora gore i dole na kućištu do ekrana pa smartfon ispada praktički iste veličine (dužine) kao i moj kineski 5'' što je loše. Pritom je 5.5'' 5-6 mm duži od kineske konkurencije, veliki minus jer i ti 5.5'' kinezi djeluju pomalo preveliko u ruci (a imam velike ruke i dug palac :D). Mišljenja sam da će dio kupaca i izgubiti, koji imaju malene ruke i kojima je i 4.7'' (koji djeluju više kao 5'' kako objasnih) preveliko. Performanse će sada teže biti bolje od konkurencije (govorim kao da su i bile bolje, zapravo i nisu), jer sada uspoređujemo isti broj piksela. Tu se opet vraćam na kineze koji postižu 30tak tisuća bodova u Antutu, a koštaju 100ak eura. I imaju sve bitno, od fantastičnih ekrana, gorilla glass tehnologije, preko tankog dizajna, kvalitetne izrade, solidnih kamera (pogotovo u eksterijeru), 2GB rama (a ne 1 kao u ajfonu 6), puno prostora (16GB se nametnuo kao standard), kvalitetnih procesora (8 jezgri jej sve cesca pojava), čak i daleko boljih na papiru prednjih kamera (5MP ili čak i 8Mp vs 1.2MP kod epla) itd.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 8:40 (ftrim).
16 godina
odjavljen

Živeo Staljin i svetska revolucija!

Freak Show Inc.

6 1 hvala 0
15 godina

@Dragan Petric

Ajde molim te korigiraj tu "dugmad" iz drži se gumbića... :)

LP

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bla bla bla... predstavljanje standardno... nista veliko se nije dogodilo a nisam ni ocekivao... mobitel standardno jaci nekih 5% od predhodnika sta se nije moglo reci sluzbeno, zato se usporedjivalo sa prvom generacijom...

IWatch je fail, te stvar koju samo teski fanatik moze kupiti nakon novog Iphone-a...

Iwatch baterija koja je vjerovatno jedna od najvaznijih stavki pametnog sata se nije ni spomenula.

Moj PC  
3 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
A šta sam trebao da vičem?! Živeo kapitalizam?!
:-D
14 godina
hrvooje kaže...
bus kaže...
power_user kaže...

iPhone 6 Plus je točno ono čemu sam se nadao. Mislim da se nakon više od godine na Androidu(HTC One m7) opet vraćam na iOS, Android možda je moćniji OS, ali iOS je puno ugodniji OS za koristiti i aplikacije su puno bolje.

android puno močniji?? nemoj me hebat, šta je u njemu močno? to sto mozes prebacit fotke i pjesme iz explorera??????

Meni osobno je 'moćniji' jer mogu koristiti dvije SIM kartice, privatnu i poslovnu , što mogu mikrousb punjač naći na svakom koraku. Dvije bitne stavke za posao na terenu. 

bilo bi jos bolje da mozes stavit 3-4 kartice, da imas prikljucak koji je puno kvalitetniji i izdržljiviji od USBa :),, iako to sta si nabrojao nema veze sa androidom, nego hardverom
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice