U svakoj nagradnoj igri,neki slavonac odnese,nikad niko nije dobio npr. u Splitu,šta vam je teško platit poštarinu?!
a čuj, recesija je...
U svakoj nagradnoj igri,neki slavonac odnese,nikad niko nije dobio npr. u Splitu,šta vam je teško platit poštarinu?!
a čuj, recesija je...
sta se nikome moja ideja ne sviđa ? :(
a daj! dobro ime i dobro mjesto ali nevalja prezime :(
ajmo se udruziti i svatko neka napravi jednu najbolju sto moze na kojoj pise BUG 200!.Da bude sto ljepse.Sto kazete na ideju?
Ne moramo ih slati u redakciju nego napravimo i fotkamo da vidimo cija ce biti najljepsa.
U PS-u? Liepa ideja..
zomg dai dižus da ja dobiem majicu.. nikad nisam dobio na nagradnoi igri :'(
al dobro nie baš da ih i igram xDD
čestitke dobitnicima!
ma s flomicima i markerima napravimo, nesto slicno grafitima, mogli bi i topic otvoriti?Ja cu sutra ili preksutra napraviti svoju majicu i staviti a ostali neka nastave ako hoce :)
Miro, samo da pitam.
Sutra se bude ta tablica nadopunila i tako sve dok se dobitnici svih 200 majca ne izvuce?
Miro, samo da pitam.
Sutra se bude ta tablica nadopunila i tako sve dok se dobitnici svih 200 majca ne izvuce?
evo ja cu ti odgovoriti:ima 200 majica, svaki dan iducih 10 dana ce objavljivati po 20 dobitnika
Miro, samo da pitam.
evo ja cu ti odgovoriti:ima 200 majica, svaki dan iducih 10 dana ce objavljivati po 20 dobitnika
ja ne bi uzeo da je to pitao, čini mi se da pita: oće li se nadopunjavat ova vijest ili će svaka nova?
Ja bi rađe Bug gaće...
a meni opet nista, po ko zna koji put, i jos sam Slavonac, ma mi smo zbilja prokleti...
Miro, samo da pitam.
ja ne bi uzeo da je to pitao, čini mi se da pita: oće li se nadopunjavat ova vijest ili će svaka nova?
aha...ja mislim da ce biti svaki put novi clanak i tablica
DI SU DANAŠNJI DOBITNICI....???
hoću majcuuuu
:)
a ja...gdje je moja majca??? da bar dobijem neku od prvih tri nagrada, ako neću majcu...
ajmo bugovci objavljujte moje ime :)
hehe ja nista jos ajde bugovci ime mog starog objavite posto sam na njegovo ime se prijavio ak nedate majicu onda meni 1.nagradu i ja happy cestitke svima koji su dobili
Strpite se još malo, jer Miro objavljuje dobitnike tek nakon što odgleda popdnevni dnevnik!!!
hehe ja nista jos ajde bugovci ime mog starog objavite posto sam na njegovo ime se prijavio ak nedate majicu onda meni 1.nagradu i ja happy cestitke svima koji su dobili
ti si napravio istu stvar kao i ja :)
Još me nema niđe
Paranoja raste...uh!
dajte četvrtu grupu dobitnika!!!
ja iscekivam, svake sekunde osvjezavam stranicu ko lud
jos nema 4 runde, dajteeeee sta nas drzite u neizvjesnosti
Vjerojatno im se pokvario generator, pa sada ispisuje dobitnike samo za Zagreb.
danas malo kasno... uvijek su oko podneva, a sad je već prošlo jedan
ajde više, nigdi 4 samo to čekam..