maknite limit za broj znakova u privatnim porukama.
maknite limit za broj znakova u privatnim porukama.
Svaka Čast odlična nadogradnja
Probo sam i sve mi radi i s operom i s firefoxom
Što mislite što treba prije poboljšat?
15 | bug.hr |
---|---|
29 | m.bug.hr |
Odlično!
Eh jedini problem je to što se citiranje obično duplira ili se ne citira dobro na Firefoxu (Minefield) 4.0b8pre. - Nije do add-ona jer je probano u safe modu. Probano sa novim profilom isto neće. Nisam jedini od nightly korisnika kome se ovo dešava.
Ovaj problem je počeo je još od pre par dana.
Odlično!
Eh jedini problem je to što se citiranje obično duplira ili se ne citira dobro na Firefoxu (Minefield) 4.0b8pre. - Nije do add-ona jer je probano u safe modu. Probano sa novim profilom isto neće. Nisam jedini od nightly korisnika kome se ovo dešava.
Ovaj problem je počeo je još od pre par dana.
Ili koristi firefox beta 6, ili neki drugi browser, jer se svima događa isti problem s minefieldom. Recimo meni je bilo još gore, recimo dupliciro bi nešto pet puta. Jednostavno možeš samo reporteat problem mozzili i čekat Minefield 4.0b9pre
Zadovoljni promjenama?
40 | da |
---|---|
10 | ne |
Da vidimo kako to radi.
Čitav forum treba-at jer je sve prepuno
-a i
-a.
Svi su teški-ri a
i bit će
.
Zadovoljni promjenama?
Ja sam zadovoljan, alli pošto mi većinom treba m.bug.hr za pisanje poruka, želim da se isprave bugovi, ili da na bug.hr nekako uvedu, da mogu pisat pomoću opere mini.
Ivo care!
@EVO, to mi nije odgovor.
Ono što mi je potrebno jeste da znam da li je ovo problem do Foruma i njegovih promena ili je to problem do Firefoxa.
Ako je problem do Firefoxa onda ću rado ispuniti bug.
Nadogradnja je zakon. Ja imam problem sa uploadanjem slika. Nemogu uploadati sliku,cim zavrsi upload u djelu stranice di je za sliku izbaci "Stranice Nedostupne" Ponekad proradi al nakon vise pokusaja - Koristim chrome.
Da vidimo kako to radi.
Čitav forum treba-at jer je sve prepuno
-a i
-a.
Svi su teški-ri a
i bit će
.
,
..
pazi ovo,zadnja poruka u bircu 12 i 12min. 45min neaktinosti,necuveno.
svi preselili na ovu temu.
znaci sve smajlice preselit u birc,a ovo ostalo kako je i bilo.
@EVO, to mi nije odgovor.
Ono što mi je potrebno jeste da znam da li je ovo problem do Foruma i njegovih promena ili je to problem do Firefoxa.
Ako je problem do Firefoxa onda ću rado ispuniti bug.
Problem je do Minefielda.
Na chromeu, operi, netscape navigatoru, internet exploreru, srware ironu, comodu, safariu sve radi naormalno.
ja napokon mogu pisat...xDDD
prie nisam mogo nezz zkj...
i to več ima dosta... valjda zbog IE u beti...
Ivo care!
Noge ti vire
@EVO, koju verziju TinyMCE-a koristi forum?
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=608566
To sam prijavio kada nije kompletno radio editor.
Ivo care!
Noge ti vire
A nasmijal sam se pošteno na njegov post, pa eto.
Mislim da su neki nepotrebni, daju dozu neozbiljnosti :/
Mislim da su neki nepotrebni, daju dozu neozbiljnosti :/
za to ti inace i sluze
Svakim danom u svakom pogledu sve više napredujemo...
da,kao kosorica. bitan je dolazak pape a što je narod gladan nema veze.. !
SMAJLIJI su bitni ? strašno. da nije žalosno bilo bi smješno. da li smo tu zbog učenja,timskog rada,pomaganja ili smajliranja ???
SMAJLIJI su bitni ? strašno. da nije žalosno bilo bi smješno. da li smo tu zbog učenja,timskog rada,pomaganja ili smajliranja ???
dobra ideja...jedan benedikt 16 smajli..kao lajkanje i blagoslov necijeg misljenja.
smajlici ne mogu biti nepotrebni, moze biti nepotrebna samo njihova upotreba.
Svakim danom u svakom pogledu sve više napredujemo...
Ček, jel' ti komentiraš moj komentar ili općenito situaciju?
Protrljaj oči, ima tu i drugih korisnih nadogradnji, a svoje loše raspoloženje ispucaj vanka, lijepo je vrijeme.
Svaka čast na nadogradnji. Jest da se sad treba naviknuti na nove smajliće, ali ok...
Nego što se tiče slika. Možda da su ostale onako malene ali da se napravio ovo.
To bi nekako bilo bolje nego ovako "ogromne" slike. Lako za jednu a kad ih bude više
Ja bih želio još predložiti da se u ovim anketama može promjeniti odabir