Apple o iPhoneu 4 i crticama

poruka: 123
|
čitano: 37.451
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple o iPhoneu 4 i crticama".
17 godina
neaktivan
RE: Apple o iPhoneu 4 i crticama
Core2Duo2 kaže...

Pa zar ne znaš da su intel i microsoft dežurni krivci za sve... i ako ti pukne guma na biciklu.

:)

Pa to je normalno...

gdje bi Apple bio kriv... pa svi znamo da tamo rade najpametniji, najtalentiraniji i najsavrseniji ljudi...

LoL nemaju muda priznati da su oni zapravo bili u krivu...

In Control
15 godina
protjeran

Što bi rekao barba luka na čistom hrvatskom, što ste se ga nadovezali više (iphone-a). Imate jedan od boljih tekstova odmah do ovoga o zbilja vrhunskom proizvodu - HTC HD. Pročitajte i komentare na forumu pa da vidite koje taj šrot ima probleme i kako radi. Bit će vam jasno zašto je iphone i apple toliko ispred da se takve konkurencije zbilja ne treba bojati.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Citiram : Ako korisnici nisu u potpunosti zadovoljni, kompanija ih poziva da vrate uređaj u zamjenu za svoj novac.

Baš me zanima koliko če ljudi vratiti iPhone 4 Smijeh

( short answer : NONE ) .......

http://www.woodgamesfx.com
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ajde barem ljudi mogu pare dobit nazad..nisam ovo očekivao od Apple-a (mislio sam da im ni pare neće htjeti vratiti)..

Nema Apple veze s tim već Zakon u Americi, što god da kupiš tamo imaš pravo na povrat novca u roku od 30 dana, tako da nemojte misliti da je Apple velikodušan, jednostavno nisu ni oni iznad zakona sa svojim magičnostima :D

15 godina
neaktivan
crowap kaže...

Ajde važno da izađe više ta zakrpa i gotovo...

Koja zakrpa? Kak ćeš softwareski pojačat signal? LOL

Kak ne kužite da su vas dobro naguzili i sad govore takve gluposti da nijedan normalan čovjek to ne bi povjerovo osim fanboyeva

17 godina
neaktivan
Kečko kaže...
crowap kaže...

Ajde važno da izađe više ta zakrpa i gotovo...

Koja zakrpa? Kak ćeš softwareski pojačat signal? LOL

Kak ne kužite da su vas dobro naguzili i sad govore takve gluposti da nijedan normalan čovjek to ne bi povjerovo osim fanboyeva

izaci ce software koji ce prikazno slab signal pokazivat sa 2 crtice vise...

i nista drugo...

znaci, nakon zakrpe signal ce past totalno na 0 (hardvarski) ali softverski ce pokazivat 2,3 crtice, ali mislim da pozivi i dalje nece biti moguci :p

zivi bili pa vidjeli, ali mogu mislit koja im je frka...

placaju seljake tko zna koliko i onda naprave najvecu glupost elektronike

potpis :D
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

izaci ce software koji ce prikazno slab signal pokazivat sa 2 crtice vise...

i nista drugo...

znaci, nakon zakrpe signal ce past totalno na 0 (hardvarski) ali softverski ce pokazivat 2,3 crtice, ali mislim da pozivi i dalje nece biti moguci :p

zivi bili pa vidjeli, ali mogu mislit koja im je frka...

placaju seljake tko zna koliko i onda naprave najvecu glupost elektronike

Jel ti kužiš da Apple navodi upravo ovo o čem ti pričaš kao glavni problem?

Znači po Appleu trenutna formula za prikazivanje crtica ne valja(iliti pokazuje više nego što stvarno jeste).U takvim okolnostima dogodi se da ti recimo na zaslonu vidiš dvije crtice, al stvarna jačina signala je manja i upravo zbog toga što software krivo tumači signal(crtice) dolazi do toga da se Hardware prekasno prebaci sa 3G mreže na 2G što u konačnici rezultira pucanjem veze.

Ovo tumačenje ima poprilično smisla i ako je istinito zakrpa u software-u če biti dostatna, a u najgorem slučaju je ipak sam hardware kriv, a tada ne preostaje ništa drugo nego čekati sljedeču reviziju iPhone-a sa ispravljenim hardwerskim nedostacima.

I'll be back
17 godina
neaktivan
microman kaže...

Jel ti kužiš da Apple navodi upravo ovo o čem ti pričaš kao glavni problem?

Znači po Appleu trenutna formula za prikazivanje crtica ne valja(iliti pokazuje više nego što stvarno jeste).U takvim okolnostima dogodi se da ti recimo na zaslonu vidiš dvije crtice, al stvarna jačina signala je manja

Koliko sam shvatio oni tvrde: Jacina signala izracunata formulom je 2 "crtice" ali u stvarnosti je ona puno veca, i zato signal puca jer software prepoznaje "preslab" signal, au stvarnosti je signal naravno FULL (nemoze iphone NE imat signala).

Zato oni izbacuju zakrpu koja ce i najlosiji signal pretvorit u najbolji, iako to ne spominju...

jer ti napravis kratki spoj izmedu 2 antene, i one vise ne rade... djabe sve formule svijeta... on ce samo pokazivat signal jacim, a veza ce i dalje pucat...

Za sve vlasnike I4 bilo bi super da sam u krivu

potpis :D
17 godina
microman kaže...
Znači po Appleu trenutna formula za prikazivanje crtica ne valja(iliti pokazuje više nego što stvarno jeste).U takvim okolnostima dogodi se da ti recimo na zaslonu vidiš dvije crtice, al stvarna jačina signala je manja i upravo zbog toga što software krivo tumači signal(crtice) dolazi do toga da se Hardware prekasno prebaci sa 3G mreže na 2G što u konačnici rezultira pucanjem veze.

Prema onom videu ne bi trebalo imati veze, jer se veza prekida tek nakon što sve crtice nestanu.

Gledam te!
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

Koliko sam shvatio oni tvrde: Jacina signala izracunata formulom je 2 "crtice" ali u stvarnosti je ona puno veca, i zato signal puca jer software prepoznaje "preslab" signal, au stvarnosti je signal naravno FULL (nemoze iphone NE imat signala).

Zato oni izbacuju zakrpu koja ce i najlosiji signal pretvorit u najbolji, iako to ne spominju...

jer ti napravis kratki spoj izmedu 2 antene, i one vise ne rade... djabe sve formule svijeta... on ce samo pokazivat signal jacim, a veza ce i dalje pucat...

Za sve vlasnike I4 bilo bi super da sam u krivu

Pa ako software izračunava manje nego je stvarni signal onda je još bolje nego da je obrnuto, no činjenica je da u oba slučaja(bilo moj ili tvoj) software treba zakrpati i to riješava stvar.No ja sam mišljenja da je stvar u samom dizajnu iPhone-a(tojest razmiještaj antena), a ako je tako preporučam izbjegavanje iPhone4 u širokom lugu.

I'll be back
17 godina

Budu izbacili iPhone 4.1 :)

To ce biti novi telefon sa jos magicnijim i boljim dozivljajem telefoniranja nego sto je bio 4.0 :)

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
microman kaže...

Prema onom videu ne bi trebalo imati veze, jer se veza prekida tek nakon što sve crtice nestanu.

Ova obrana iPhonea ti ne drži vodu jer su već stručnjaci mjerili jačinu signala, a ne prema crticama i otkrili šokantnu vijest :D

Apple laže, zamisli :D , ne mogu sad naći link, budem probo kasnije...

a evo što tehnički potkovane osobe misle o iPhoneu :D

http://www.elitesecurity.org/t403364-Some-iPhone-models-dropping-calls-when-held-left-handed-including-ours-video

16 godina
neaktivan
Kečko kaže...

.

Ova obrana iPhonea ti ne drži vodu jer su već stručnjaci mjerili jačinu signala, a ne prema crticama i otkrili šokantnu vijest :D

Apple laže, zamisli :D , ne mogu sad naći link, budem probo kasnije...

a evo što tehnički potkovane osobe misle o iPhoneu :D

http://www.elitesecurity.org/t403364-Some-iPhone-models-dropping-calls-when-held-left-handed-including-ours-video

A di sam ja točno branio iPhone4?

Ja sam samo napisao što Apple tvrdi, al ne i da je to istinito, a i iskreno zaboli me ona stvar za iPhone4 jer ga ionako neču kupiti, pa taman da je savršen.

I'll be back
15 godina
neaktivan

Odakle tolika mrzovolja prema Apple-u ? Ne kužim ako je vjerovat službenom priopćenju Apple-a onda je problem iPhone-a 4 čisto programske prirode, pa je vrlo vjerojatno da će isti riješiti kroz "zakrpu".

PS.

Mislim Apple bi trebao biti simbol slobode, ideja i kreativnosti i u velikom djelu svjeta je prihvačen kao takav, kod nas vidim da se svaka vijest iz Cupertina dočekuje na nož. Prosto misleći moglo bi se zakljućiti da smo mi protiv svega što Apple zastupa ( ideja, kreativnost i sloboda ).

0 0 hvala 0
17 godina
woodgamesfx kaže...

Odakle tolika mrzovolja prema Apple-u ? Ne kužim ako je vjerovat službenom priopćenju Apple-a onda je problem iPhone-a 4 čisto programske prirode, pa je vrlo vjerojatno da će isti riješiti kroz "zakrpu".

PS.

Mislim Apple bi trebao biti simbol slobode, ideja i kreativnosti i u velikom djelu svjeta je prihvačen kao takav, kod nas vidim da se svaka vijest iz Cupertina dočekuje na nož. Prosto misleći moglo bi se zakljućiti da smo mi protiv svega što Apple zastupa ( ideja, kreativnost i sloboda ).

I amerika isto :)

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan

Evo instalirao četvorku na 3GS i zaista w-fi prikazuje dosta jači signal (pošto susjedi imaju wireles pa mjerim) nego prije, može se zumirat, ima multitasking, što je sve u svemu napredak, nadam se ne na štetu baterije, mada tvrde da će potrošnja bi ista (sumnjam).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
woodgamesfx kaže...

PS.

kako si točno došao do slobode? wallpaper nisi mogao promijeniti do neki dan. (bugovci, daj uvedite zbunj smajl s upitnikom iznad glave)

JA:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 13:19 (hrvooje).
15 godina
neaktivan
hrvooje kaže...
woodgamesfx kaže...

PS.

kako si točno došao do slobode? wallpaper nisi mogao promijeniti do neki dan. (bugovci, daj uvedite zbunj smajl s upitnikom iznad glave)

Ne znam gdje se ne da promjeniti wallpaper ? 

Recimo ovako :

Znaš što je iLife ? Znaš koliko košta i što dobiješ s njime ? , znaš koliko košta sličan paket alata ?

Znaš što je Snow leopard ? Znaš koliko košta i što dobiješ s njime ? Znaš koliko košta upgrade na Win 7 ?

Znaš što je XCode ? Znaš koliko košta i što dobiješ s njime ? Znaš koliko košta VS2010 ili VS2008 ?

17 godina
woodgamesfx kaže...
hrvooje kaže...
woodgamesfx kaže...

PS.

Recimo ovako :

Znaš što je iLife ? Znaš koliko košta i što dobiješ s njime ? , znaš koliko košta sličan paket alata ?

Znaš što je Snow leopard ? Znaš koliko košta i što dobiješ s njime ? Znaš koliko košta upgrade na Win 7 ?

Znaš što je XCode ? Znaš koliko košta i što dobiješ s njime ? Znaš koliko košta VS2010 ili VS2008 ?

Na ovaj forum bi trebalo uvest test inteligencije prije prijave.

Dakle ta ti objasnim sa slikicama:

Mi ovdje pricamo o iPhoneu. Tu nemos promijenit background.

Sloboda? Sve ovo sto si gore nabrojao ne moze biti zatvorenije.

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
woodgamesfx kaže...
hrvooje kaže...
woodgamesfx kaže...

PS.

Recimo ovako :

Na ovaj forum bi trebalo uvest test inteligencije prije prijave.

Dakle ta ti objasnim sa slikicama:

Mi ovdje pricamo o iPhoneu. Tu nemos promijenit background.

Sloboda? Sve ovo sto si gore nabrojao ne moze biti zatvorenije.

Jel ti imaš iPhone pa ne možeš promjeniti background i to te frustrira ?

Nema veze bit ču blaže bezobrazan od tebe ovdje, naime  bila rijeć o wallpaperu, a to je velika razlika jel wallpaper možeš mjenjat, čitaj malo prije nego napišeš nešto u stilu da vrijeđaš sugovornika :) 

Zatvoreno u kom smislu ???? Što web stranica rađena u iLife-u je zatvorena :), ili video sadržaj ili audio sadržaj rađen u garageband-u ?

Ok ako je objective C zatvoren , jel ti uopće znaš što je Objective C ? , hočeš reć da win aplikacije možeš pokrenut na OSX-u ? ,tada analogno tvom komentaru  Microsoft je zatvoren :) 

16 godina
odjavljen
woodgamesfx kaže...

Odakle tolika mrzovolja prema Apple-u ? Ne kužim ako je vjerovat službenom priopćenju Apple-a onda je problem iPhone-a 4 čisto programske prirode, pa je vrlo vjerojatno da će isti riješiti kroz "zakrpu".

Službeno priopćenje ne drži vodu. To priopćenje može objasnit nagli pad signala, ali i dalje stoji činjenica da ima slabiji prijem. Također, prikaz crtica ne bi smio imati veze s prekidom poziva prije prebacivanja s 3G an 2G signal.

woodgamesfx kaže...

Mislim Apple bi trebao biti simbol slobode, ideja i kreativnosti i u velikom djelu svjeta je prihvačen kao takav, kod nas vidim da se svaka vijest iz Cupertina dočekuje na nož. Prosto misleći moglo bi se zakljućiti da smo mi protiv svega što Apple zastupa ( ideja, kreativnost i sloboda ).

Apple je u prvom redu simbol ideje i kreativnosti na području marketinga. Što se samog iPhone-a tiće, platforma ne može biti zatvorenija i kontroliranija. Stevo diktira u čemu možeš programirati i koji programi mogu na AppStore.

woodgamesfx kaže... 

Recimo ovako :

Znaš  što je iLife ? Znaš koliko košta i što dobiješ s njime ? , znaš koliko košta sličan paket alata ?

Znaš  što je Snow leopard ? Znaš koliko košta i što dobiješ s njime ? Znaš koliko košta upgrade na Win 7 ?

Znaš  što je XCode ? Znaš koliko košta i što dobiješ s njime ? Znaš koliko košta VS2010 ili VS2008 ?

Tema je iPhone, a ne Mac, ali da ti odgovorim:

Apple prodaje proizvod koji se sastoji od HW-a i SW-a. Taj SW može raditi (legalno) samo na Apple HW-u. Kupiš HW koji može vrtiti taj SW i platiš ga premasno i onda svršavaš kako je SW jeftin, a u konačnici si prošao skuplje. Bravo. 5 iz matematike!

Sjedni 1

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
15 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
woodgamesfx kaže...

Odakle tolika mrzovolja prema Apple-u ? Ne kužim ako je vjerovat službenom priopćenju Apple-a onda je problem iPhone-a 4 čisto programske prirode, pa je vrlo vjerojatno da će isti riješiti kroz "zakrpu".

Službeno priopćenje ne drži vodu. To priopćenje može objasnit nagli pad signala, ali i dalje stoji činjenica da ima slabiji prijem. Također, prikaz crtica ne bi smio imati veze s prekidom poziva prije prebacivanja s 3G an 2G signal.

woodgamesfx kaže...

Mislim Apple bi trebao biti simbol slobode, ideja i kreativnosti i u velikom djelu svjeta je prihvačen kao takav, kod nas vidim da se svaka vijest iz Cupertina dočekuje na nož. Prosto misleći moglo bi se zakljućiti da smo mi protiv svega što Apple zastupa ( ideja, kreativnost i sloboda ).

Apple je u prvom redu simbol ideje i kreativnosti na području marketinga. Što se samog iPhone-a tiće, platforma ne može biti zatvorenija i kontroliranija. Stevo diktira u čemu možeš programirati i koji programi mogu na AppStore.

woodgamesfx kaže... 

Recimo ovako :

Tema je iPhone, a ne Mac, ali da ti odgovorim:

Apple prodaje proizvod koji se sastoji od HW-a i SW-a. Taj SW može raditi (legalno) samo na Apple HW-u. Kupiš HW koji može vrtiti taj SW i platiš ga premasno i onda svršavaš kako je SW jeftin, a u konačnici si prošao skuplje. Bravo. 5 iz matematike!

Sjedni 1

Prvo dobro si počeo, a onda iz nekog tebi znanong razloga si završio sa vrijeđanjem. 

Ali da se nadopunim na "objektivni " dio posta i da kažem što ja mislim, te da pri tome ne vrijeđam ostale članove.

Prvo neki dan sam imao problema kod nas na par različitih moblinih uređaja sa 2G i 3G mrežom, naime isti nisu radili pod 3G mrežom , službeno priopćenje pružatelja usluga bilo je da prebacim sve mobilne uređaje na 2G :) 

Drugo njihov HW vrijedi te novce, recimo iz osobnog iskustva znam da GMA 945 na Win platformi ne može baratati sa sjenama , dok na Mac-u može, drugo kvaliteta izrade samog je savršenstvo , isto iz osobnog iskustva znam jel sam barem 10 -tak različitih laptopa progurao kroz svoje prste i niti jedan nije mjerljiv recimo s MacBook-om, osim do nekle Toshiba. 

17 godina
woodgamesfx kaže...

Jel ti imaš iPhone pa ne možeš promjeniti background i to te frustrira ?

Nema veze bit ču blaže bezobrazan od tebe ovdje, naime  bila rijeć o wallpaperu, a to je velika razlika jel wallpaper možeš mjenjat, čitaj malo prije nego napišeš nešto u stilu da vrijeđaš sugovornika :) 

Zatvoreno u kom smislu ???? Što web stranica rađena u iLife-u je zatvorena :), ili video sadržaj ili audio sadržaj rađen u garageband-u ?

Ok ako je objective C zatvoren , jel ti uopće znaš što je Objective C ? , hočeš reć da win aplikacije možeš pokrenut na OSX-u ? ,tada analogno tvom komentaru  Microsoft je zatvoren :) 

Pricekat cu da budes malo stariji i razumniji pa cemo onda pricat o ovom jer ocito ne razlikujes neke pojmove. 

I'm going woo woo
17 godina

Amo smirite malo tenzije, vratite se na temu i započmite logički razmišljat.

Evo recimo ja studiram na FESB-u  i svaki dan se vozim liftom. Desilo mi se vec 5 puta da razgovarajuci na telefon udem u oni veliki oklopni lift zaboravljajuci na najosnovnije zakone fizike. I što se dogodi, vrata lifta se zatvore i ne prođe niti sekunda, a moj se poziv prekine. (Da nebi bilo da koristim iPhone, e pa nisam. Koristio sam Motorolu ZN5 i sada SE Satio).

I tu je sve logično.

Ali po kojem onda zakonu fizike kad iPhone uhvatim rukom i držim ga mirno na istom mistu trebam čekati 30-tak sekundi da crtice padnu i da se poziv prekine?

Ja nisam neki fizičar, ali mozda ovdje ima netko tko uistinu jest pa neka meni laiku objasni kako je to moguce, a da uzrok nije los software vec los hardware?

www.stripovi.tk
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 17:10 (ivoleko).

1 0 hvala 0
17 godina
ivoleko kaže...

Amo smirite malo tenzije, vratite se na temu i započmite logički razmišljat.

Evo recimo ja studiram na FESB-u  i svaki dan se vozim liftom. Desilo mi se vec 5 puta da razgovarajuci na telefon udem u oni veliki oklopni lift zaboravljajuci na najosnovnije zakone fizike. I što se dogodi, vrata lifta se zatvore i ne prođe niti sekunda, a moj se poziv prekine. (Da nebi bilo da koristim iPhone, e pa nisam. Koristio sam Motorolu ZN5 i sada SE Satio).

I tu je sve logično.

Ali po kojem onda zakonu fizike kad iPhone uhvatim rukom i držim ga mirno na istom mistu trebam čekati 30-tak sekundi da crtice padnu i da se poziv prekine?

Ja nisam neki fizičar, ali mozda ovdje ima netko tko uistinu jest pa neka meni laiku objasni kako je to moguce, a da uzrok nije los software vec los hardware?

Pa da... lift ti glumi faradayev kavez... em sto EM zracenja tesko probijaju kroz metalne povrsine.

I'm going woo woo
17 godina

to je odgovor na lift, ja pitam odgovor za iPhone

www.stripovi.tk
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 17:16 (ivoleko).
17 godina

to se "dogadja" na uredjaju kojeg je cijeli svijet odlucio staviti pod mikroskop.

zamislite sto je onda sa crticama i signalom ovih tomato-govedji gulas mobitela u konzervama.

teško vrijeme za matore
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ivoleko kaže...

Pa što onda spominješ lift? :)

Mislim da ruka baš i nije ista stvar kao i lift. Uostalom, ako se svi drugi mobiteli mogu normalno držati... No dobro, ovo zadnje i nije baš 100% istina - vjerojatno svaki mobitel ima u uputama nekakvo upozorenje da se ne pokriva antena, jer tada slabi signal. To nije samo iPhoneova boljka, to su, kao što i sam kažeš, uvjeti fizike. Problem je ovdje to što su dizajnirali uređaj tako da si antenu pokrio čim si ju primio na način kako ljudi relativno često drže mobitel. Ovo nije možda, nego sigurno, jer inače ne bi bilo nikakvog problema bez obzira kako držiš mobitel. Pitanje nije je li greška u hardveru (jer ne može biti drugačije), nego postoji li i još jedna dodatna greška u softveru, koja potencira ovu prvu.

Za tvrtku koja se izrazito ponosi kvalitetom dizajna svih svojih uređaja, ovo je zapravo veliki propust, bez obzira koliko to iznosi u postocima prodanih primjeraka (manje).

Moram priznati da mi nije jasno na što misliš pod softverskom greškom? Pa nije im valjda pobjegla neka petlja koja postepeno smanjuje signal?!

Činjenica je da se signal gubi kada ga se drži rukom na određeni način. Uopće mi nije jasno o čemu se tu ima raspravljati. Što se događa nakon toga - prebacuje li telefon na neku drugu vrstu signala (manje osjetljivu na smetnje) pravovremeno, ovisno o softverskom kodu koji računa kvalitetu istog, zapravo je nebitno, zar ne? OK, možda stvarno i naprave nekakav kod koji će ublažiti problem, ali i dalje će taj telefon za ljude koji ga žele držati na određeni način ostati loš izbor.

Gledam te!
16 godina
neaktivan

Stvarno su dosadni. Apple ovo apple ono.. Non stop neki problemi. Pa ne valja ovo, pa ono, pa skini ovo da ono prođe. XD

Do prije par godina niko nije ni znao za "jabuku", i sad onda idu stavljat u proizvodnju inovacije koje ne rade ili se strgaju. 

Najluđe mi je sto stave u proizvodnju i onda kazu da ne valja to i to dok si vvec kupio. Ma nek se steraju.

I onda budale jos i i kupovati te stvari.

20% tema na forumu je il o iphone-u ili o ipadu.... i o njihovim tehnickim greskama

FAIL

0 0 hvala 0
17 godina
Veliki Brat kaže...
ivoleko kaže...

Pa što onda spominješ lift? :)

Mislim da ruka baš i nije ista stvar kao i lift. Uostalom, ako se svi drugi mobiteli mogu normalno držati... No dobro, ovo zadnje i nije baš 100% istina - vjerojatno svaki mobitel ima u uputama nekakvo upozorenje da se ne pokriva antena, jer tada slabi signal. To nije samo iPhoneova boljka, to su, kao što i sam kažeš, uvjeti fizike. Problem je ovdje to što su dizajnirali uređaj tako da si antenu pokrio čim si ju primio na način kako ljudi relativno često drže mobitel. Ovo nije možda, nego sigurno, jer inače ne bi bilo nikakvog problema bez obzira kako držiš mobitel. Pitanje nije je li greška u hardveru (jer ne može biti drugačije), nego postoji li i još jedna dodatna greška u softveru, koja potencira ovu prvu.

Za tvrtku koja se izrazito ponosi kvalitetom dizajna svih svojih uređaja, ovo je zapravo veliki propust, bez obzira koliko to iznosi u postocima prodanih primjeraka (manje).

Moram priznati da mi nije jasno na što misliš pod softverskom greškom? Pa nije im valjda pobjegla neka petlja koja postepeno smanjuje signal?!

Činjenica je da se signal gubi kada ga se drži rukom na određeni način. Uopće mi nije jasno o čemu se tu ima raspravljati. Što se događa nakon toga - prebacuje li telefon na neku drugu vrstu signala (manje osjetljivu na smetnje) pravovremeno, ovisno o softverskom kodu koji računa kvalitetu istog, zapravo je nebitno, zar ne? OK, možda stvarno i naprave nekakav kod koji će ublažiti problem, ali i dalje će taj telefon za ljude koji ga žele držati na određeni način ostati loš izbor.

Ništa me nisi razumio. SIGNAL SE NE MOZE GUBIT. Signala ili ima ili nema.

Lift je naveden nebi li ti pokazao da ako udes u lift i zatovre se vrata signala nema i pukne veza.

A ako uvatis iPhone rukom, sta je onda sa signalom?

Ti kazes on se gubi, drugi kazu on slabi. Ma pobogu kako signal moze varirat u uvjetima kada ti prstom zaklonis antenu i tako mirno stojis na istom mjestu. Ako sam ja rukom zaklonio signal, onda ce signal nestat odmah i veza puca ODMAH. A ne nakon 30 sekundi.

Recimo to ovako, u uticnicu od zida spojis zarulju 220 V preko dvije zice i ona svijetli. Zatim uzmes izolirana klista, prekines zicu i gle cuda, zarulja se ugasi isti trenutak.

A ne nakon 30 sekundi -.-.

www.stripovi.tk
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice