Zašto Apple više ne koristi svjetleći logo na MacB

poruka: 6
|
čitano: 1.819
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zašto Apple više ne koristi svjetleći logo na MacB".
9 godina

Nikada nisam smatrao svijetleci ogrizotak jabuke kao fashion statement ili kao moment "Vidju mene, imam' Apela sto bljesti". Sad' ce sve tinejdzerice da vide ko' je badzo. 

Kupujem po specifikacijama i/ili review-ovima, sjedim na informaciji tjedan dva, analiziram i kontempliram, kriticki i logicki preispitujem. Jer kupujem masinu za rad. Ili za gaming. 

2 1 hvala 0
10 godina
Re: Zašto Apple više ne koristi svjetleći logo na
Nisi shvatio clanak.
9 godina

Nisi shvatio komentar.

0 1 hvala 0
14 godina
Najbolji hack iz onog vremena je bio uzet lampu i svjetlit kroz logo da vidis jel krepao cijeli ekran ili samo pozadinsko osvjetljenje.

Imam 2x uspjesno zamijenjenu lampu pozadinskog u svojoj DIY karijeri. Bijeli plasticni Macbook od prije 20ak godina.

5 0 hvala 0
16 godina
Kako si ti pametaaan... Travnik, a!?
Brkoni
14 godina
F10EXX kaže...
Najbolji hack iz onog vremena je bio uzet lampu i svjetlit kroz logo da vidis jel krepao cijeli ekran ili samo pozadinsko osvjetljenje.

Imam 2x uspjesno zamijenjenu lampu pozadinskog u svojoj DIY karijeri. Bijeli plasticni Macbook od prije 20ak godina.

Jednom prilikom kad sam radio za malu agenciju, dobio ja macbook pro, 2015 godiste cini mi se. Bio sam ja upozoren da laptop ima manu a to je da pozadinsko osvjetljenje ne radi kako treba, tj upali se tek malo kasnije, tacnije kod login screena. Boot logo jabuke i ne vidis. 

Ja sam imao tada opasan OCD. Volio se igrati, popravljati. Šef mi je dao da formatiram Mac OS. I tako krece proces reinstalacije i kad je trebao da se pojavi boot logo s jabukom i onim loading barom nista. prazno, crn display. guglam tad koliko kosta zamjena displaya hoce mi pozliti. 

I onda guglanje po citavu noc, i naletim tako na jedan komentar vezano za to osvjetljenje. I meni naumpadne kako da se izvucem iz toga, reko da mi je zavrsiti tu reinstalaciju i onda reci da se samo od sebe pokvarilo u medjuvremenu, jer svakako macbook je imao problem kad se tek pali, ne upali se display bukvalno do login screena. :D

Tako osvjetlim ja sebi, srecom citav proces one instalacije je bio u samoj sredini displaya, bas tu gdje je jabuka. I cim sam zavrsio vecinu posla, pojavi se slika. i od tada nikakvih problema sa pozadinskim osvjetljenjem. 

Ja mislim da me je tu Bog spasio. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice