YouTube počeo servirati "dugometražne" oglase koji

poruka: 41
|
čitano: 13.091
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "YouTube počeo servirati "dugometražne" oglase koji".
14 godina
Re: YouTube počeo servirati "dugometražne" oglase
Korky kaže...
Newpipe i Blokada VPN i sve 5

Koliko plačaš Blokadu?

14 godina
Memphis kaže...
Eon imam za 0 eura ali kak si došao do netflixa za 2 eura?

Možeš li mi proslijedit šemu u DM?

15 godina
HOME123456 kaže...
Memphis kaže...

Nema šeme. Uzmeš od nekoga tko ima eontv preko boxa a koristi ga samo na jednom tvu. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2025 13:53 (Memphis).
14 godina
Memphis kaže...
HOME123456 kaže...
Memphis kaže...

Nema šeme. Uzmeš od nekoga tko ima eontv preko boxa a koristi ga samo na jednom tvu. 

Hvala.

16 godina
HOME123456 kaže...
Korky kaže...
Newpipe i Blokada VPN i sve 5

Koliko plačaš Blokadu?

Ništa. Besplatna je. Barem osnovna verzija, a radi sasvim oke i kao takva.

K
15 godina

sve to sam isproabo sve je to drek i niš ne radi dok legalno ne platiš

0 0 hvala 0
7 mjeseci

Ja sam došao do trenutka gdje mi se neda kemijati sa adblockerima, 3rd party app, još manje plaćati pa makar i preko vpn-a...
Zapravo sam zbog reklama maksimalno srezao yt sadržaj i niti malo mi ne fali, bacim oko na gamer nexus, neke ciklo kanale.
Možda tjedno bude 1h yt ukupno, tako da samo neka deru sa reklamama, odreknem se ja svega bez problema kad mi ne paše.

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska

2 0 hvala 0
11 godina
filip_medo kaže...

Ja sam došao do trenutka gdje mi se neda kemijati sa adblockerima, 3rd party app, još manje plaćati pa makar i preko vpn-a...
Zapravo sam zbog reklama maksimalno srezao yt sadržaj i niti malo mi ne fali, bacim oko na gamer nexus, neke ciklo kanale.
Možda tjedno bude 1h yt ukupno, tako da samo neka deru sa reklamama, odreknem se ja svega bez problema kad mi ne paše.

Preuvelicavate neke stvari. Za komp imas brave preglednik (vec duze ga koristim i super mi je), ako ne on onda postoji ublock extenzija. Za mob imas revanced... i to sve se namjesti onak doslovno u roku od par minuta i ne moras vise dirat.

6 godina
hahhaajaads kaže...
filip_medo kaže...

Preuvelicavate neke stvari. Za komp imas brave preglednik (vec duze ga koristim i super mi je), ako ne on onda postoji ublock extenzija. Za mob imas revanced... i to sve se namjesti onak doslovno u roku od par minuta i ne moras vise dirat.

doslovno :

klik na ovaj link :

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search/?promoted=recommended&q=youtube%20ad%20blocker&sort=users&type=extension

odabereš neki od youtube ad blockera.

i klik na install.

utrošio si 10 sekundi života, a dobio barem tjedan dana života koje bi inače utrošio na gledanje oglasa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2025 1:10 (gpd).
7 mjeseci
gpd kaže...
hahhaajaads kaže...
filip_medo kaže...

doslovno :

klik na ovaj link :

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search/?promoted=recommended&q=youtube%20ad%20blocker&sort=users&type=extension

odabereš neki od youtube ad blockera.

i klik na install.

utrošio si 10 sekundi života, a dobio barem tjedan dana života koje bi inače utrošio na gledanje oglasa.

Lijen sam, nemam druge izlike. :D

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
13 godina
GSP kaže...
Memphis kaže...

Tebi je meni nije. Ja jedino imam za klinca i crtiće i to određene ostalo mi ne treba ... a može i bez toga ima hrpa kanala sa crtićima. Di bi došao kad bi sve to plaćao. Netflix je sad 13€, EON 35€ i još YT da plaćam. Pa ispadne me skoro skuplje nego režije. Struju plaćam mjesečno manje od 25€.

netflix nigerija 2 eura

eon imam šemu 0 eura

yt premium 3.5 eura poljska studnet

Moze na PP shema? 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice