Koliko plačaš Blokadu?
YouTube počeo servirati "dugometražne" oglase koji
- poruka: 41
- |
- čitano: 13.091
- |
- moderatori:
vincimus
Možeš li mi proslijedit šemu u DM?
Nema šeme. Uzmeš od nekoga tko ima eontv preko boxa a koristi ga samo na jednom tvu.
Nema šeme. Uzmeš od nekoga tko ima eontv preko boxa a koristi ga samo na jednom tvu.
Hvala.
Koliko plačaš Blokadu?
Ništa. Besplatna je. Barem osnovna verzija, a radi sasvim oke i kao takva.
sve to sam isproabo sve je to drek i niš ne radi dok legalno ne platiš
Ja sam došao do trenutka gdje mi se neda kemijati sa adblockerima, 3rd party app, još manje plaćati pa makar i preko vpn-a...
Zapravo sam zbog reklama maksimalno srezao yt sadržaj i niti malo mi ne fali, bacim oko na gamer nexus, neke ciklo kanale.
Možda tjedno bude 1h yt ukupno, tako da samo neka deru sa reklamama, odreknem se ja svega bez problema kad mi ne paše.
Ja sam došao do trenutka gdje mi se neda kemijati sa adblockerima, 3rd party app, još manje plaćati pa makar i preko vpn-a...
Zapravo sam zbog reklama maksimalno srezao yt sadržaj i niti malo mi ne fali, bacim oko na gamer nexus, neke ciklo kanale.
Možda tjedno bude 1h yt ukupno, tako da samo neka deru sa reklamama, odreknem se ja svega bez problema kad mi ne paše.
Preuvelicavate neke stvari. Za komp imas brave preglednik (vec duze ga koristim i super mi je), ako ne on onda postoji ublock extenzija. Za mob imas revanced... i to sve se namjesti onak doslovno u roku od par minuta i ne moras vise dirat.
Preuvelicavate neke stvari. Za komp imas brave preglednik (vec duze ga koristim i super mi je), ako ne on onda postoji ublock extenzija. Za mob imas revanced... i to sve se namjesti onak doslovno u roku od par minuta i ne moras vise dirat.
doslovno :
klik na ovaj link :
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search/?promoted=recommended&q=youtube%20ad%20blocker&sort=users&type=extension
odabereš neki od youtube ad blockera.
i klik na install.
utrošio si 10 sekundi života, a dobio barem tjedan dana života koje bi inače utrošio na gledanje oglasa.
doslovno :
klik na ovaj link :
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search/?promoted=recommended&q=youtube%20ad%20blocker&sort=users&type=extension
odabereš neki od youtube ad blockera.
i klik na install.
utrošio si 10 sekundi života, a dobio barem tjedan dana života koje bi inače utrošio na gledanje oglasa.
Lijen sam, nemam druge izlike. :D
Tebi je meni nije. Ja jedino imam za klinca i crtiće i to određene ostalo mi ne treba ... a može i bez toga ima hrpa kanala sa crtićima. Di bi došao kad bi sve to plaćao. Netflix je sad 13€, EON 35€ i još YT da plaćam. Pa ispadne me skoro skuplje nego režije. Struju plaćam mjesečno manje od 25€.
netflix nigerija 2 eura
eon imam šemu 0 eura
yt premium 3.5 eura poljska studnet
Moze na PP shema?