Platforma na zalasku koju jos koristim samo sto sam ta neka generacija gdje je to neki standard i jer su tamo neka lica iz osnovne skole (jednom, negdje).
Osim toga totalno nepotreban i nezanimljiv komad spyware-a koji u zadnje vrijeme primjecujem, biva nakrcan s nekim seksualno eksplicitnim sadrzajima, pa cak i hentai mi se pojavljuje na timeline-u (kako jbt?), neki medicinski nadriljecnicki pripravci, usamljene udovice i te neke price koje niti sam browsao niti sam musterija (nidže veze jbt).
I sada da placam nekom Zucc-u neku lovu da dijelim linkove? 
Test: tko ne bude plaćao Facebook, moći će na njem
- poruka: 18
- |
- čitano: 3.900
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Podrzavam promjenu. Secerku doslo iz guzice u glavu. Najbolja odluka za korisnike.
Gebirgs ti ljudi su ti toliko bitni da ih zadnjih 15-20 godina nisi vido izvan facebooka. Ukratko, nemas koristi od facebooka, nema nitko. Skupljanje prijatelja online kao pokemona nema smisla ako nisi sponzorusa/influencer/teoreticar(zavjera) itd.. Iskoristi facebookov chat, skupi tu staru ekipu i odite nesto pojest i popit, a ne samo skicati po feedu.
Brkoni
Platforma na zalasku koju jos koristim samo sto sam ta neka generacija gdje je to neki standard i jer su tamo neka lica iz osnovne skole (jednom, negdje).
Osim toga totalno nepotreban i nezanimljiv komad spyware-a koji u zadnje vrijeme primjecujem, biva nakrcan s nekim seksualno eksplicitnim sadrzajima, pa cak i hentai mi se pojavljuje na timeline-u (kako jbt?), neki medicinski nadriljecnicki pripravci, usamljene udovice i te neke price koje niti sam browsao niti sam musterija (nidže veze jbt).
I sada da placam nekom Zucc-u neku lovu da dijelim linkove? 
sexualno explicitni sadrzaj prakticki ne postoji na facebooku jer se strogo kaznjava, a ako i neke "golotinje" ima sam si kriv za to jer takav sadrzaj i gledas
Kao sto ti je gore drugi foruams objasnio, daj barem procitaj članak ako si vec toliko upucen u facebook:
testiranjem su obuhvaćeni korisnici koji koriste "profesionalni način rada" (Professional Mode) te Facebook stranice, dok obični privatni profili i medijski izdavači (za sada) nisu pogođeni ovim promjenama.
Jbte ni ovaj internet nije za svakoga
Istraživanje za fakultet pčelarstva
| 1 | Radim 1000 postova dnevno? |
|---|---|
| 1 | Radim postove? |
| 1 | Facebook? |
| 0 | Koga ti foliraš? |
| 1 | Đe ba zapelo? |
| 0 | Pogledat ću Avatar? |
| 3 | Krenuo Fallout nema facebooka |
| 1 | ZZZZZZZZZZZZZZZZZ |
ma nebitna platforma. ne znam da li uopste imaju priliv novih korisnika. Ovi sto su ostali, su oni koji su odavno napravili racun.
u mom krugu prijatelja na facebooku koji na neki nacin broji oko 400 prijatelja, niko ziv nista ne posta. timeline mi sav izbacuje sadrzaj koji veze sa mnom nema. jednom priikom kad sam otvorio facebook, kad sam vidio timeline i ljude na njemu, mislio sam da sam ih ja nekako greskom dodao u prijatelje.
Kupi kartu i odi im u posjetu.
sexualno explicitni sadrzaj prakticki ne postoji na facebooku jer se strogo kaznjava, a ako i neke "golotinje" ima sam si kriv za to jer takav sadrzaj i gledas
10 sekundi googlanja dokazuje suprotno https://old.reddit.com/r/facebook/comments/1po24fm/so_nudity_is_no_longer_in_violation_of_facebooks/
A o tome kak te banaju kad im se sprdne da ne pricam, osim ako ti netko upadne u racun, onda je to procedura. Zaustaviti spamera iz nekog razloga je misija za James Bonda. Mos se fuckat s accountom u svakom slucaju.
Kupi kartu i odi im u posjetu.
10 sekundi googlanja dokazuje suprotno https://old.reddit.com/r/facebook/comments/1po24fm/so_nudity_is_no_longer_in_violation_of_facebooks/
A o tome kak te banaju kad im se sprdne da ne pricam, osim ako ti netko upadne u racun, onda je to procedura. Zaustaviti spamera iz nekog razloga je misija za James Bonda. Mos se fuckat s accountom u svakom slucaju.
nasao si tamo neki nebitan post u zadnjem šupku svijeta, a ovo za zastitu acounta pa ide kao i s svim ostalim oblicima zastite i backupa koliko si ulozio toliko ce ti se vjerovatno i vratiti.
BMK da se danas ugase a ne tamo neko limitirano šeranje linkova, svašta...
ma nebitna platforma. ne znam da li uopste imaju priliv novih korisnika. Ovi sto su ostali, su oni koji su odavno napravili racun.
u mom krugu prijatelja na facebooku koji na neki nacin broji oko 400 prijatelja, niko ziv nista ne posta. timeline mi sav izbacuje sadrzaj koji veze sa mnom nema. jednom priikom kad sam otvorio facebook, kad sam vidio timeline i ljude na njemu, mislio sam da sam ih ja nekako greskom dodao u prijatelje.
Pa normalno da ce ti izbacivati tebi "nebitan" sadrzaj ako ga nekoristis, kako ce face znati kaj ti volis ako ne lajkas išta..
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
možeš ga i ugasit kaj se mene tiče
Pa normalno da ce ti izbacivati tebi "nebitan" sadrzaj ako ga nekoristis, kako ce face znati kaj ti volis ako ne lajkas išta..
pa ovo je upravo razlog zasto sam ga prestao koristiti.
konstantno su mjenjali algoritme i sadrzaj na mom timelineu. kako su izbacili hronoloski prikaz timelinea sve je krenulo nizbrdo. jedno vrijeme sam uspio sebi skrojiti timeline da bude ono sto zelim da vidim, ali oni stalno mjenjaju algoritme i sta bih ja trebao vidjeti.
Ja ga jos tu i tamo skicnem samo zbog grupa a i to sve rjeđe.
slatkica se kasno sjetio ove fore. tko još koristi face osim 60+ generacije???
finili su mare bali...