Svadba: Dok nas nacionalizam ne rastavi

poruka: 8
|
čitano: 5.627
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Svadba: Dok nas nacionalizam ne rastavi".
17 godina

Evo baš sam došao iz kina i inače sam skeptičan za naše filmove. No proslog ljeta sam na Hvaru imao priliku upoznati redatelja Igora, te sam se zbog toga odlučio film pogledati u kinu.

Meni je odličan baš sam se slatko nasmijao i svakome tko voli dobru komediju bih preporučio. 

Intel 80286
Moj PC  
15 2 hvala 5
9 godina

Prigodno, Hrvatica i Srbin. Guranje jugoslavenstva pod firmom humora. Dok se opet ne dignu pa krenu u "oslobadjanje". 

Ne dajem lovu za takve uratke. 

8 24 hvala 0
7 godina

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Znaci , film je sve. dugo se nisam ovako nasmijao . 

Preporuka svakako. Kupiti karte online jer ce te se na ulazu nacekati .

2 2 hvala 0
11 godina
Re: Svadba: Dok nas nacionalizam ne rastavi

Kraj je dosta isforsiran,htjeli su puno u kratkom periodu.Filmu fali još pola sata završetka, inače ok.

7 godina

Zvuči kao "Parada", što je meni 

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky

1 0 hvala 0
18 godina

Film je čisti PR, nasmijao sam se 2 puta; na momačku i na rap duo "Težak Život". Ostalo sve teški cringe, teška stereotipizacija do razine karikature, no ta ironija nije meni bila uspješna, ni zanimljiva. Bitorajac uvijek isti, koju god ulogu mu daš, on uvijek isti. Najgenijalniji prikaz hrvatske svadbe mi je bio u drami "Genijalna Pijateljica" bilo je seljačluka, primitivizma, bećaraca i svega, ali toliko uvjerljivo i dosjetljivo prikazano da si se morao smijati.

Tijelom ja sam čovjek, a duša mi je more
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2026 11:31 (ivaninho).

1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice