Ti bi neistomišljenike tjerao van države. Daj si malo pročitaj definicije, prouči povijest, to ti je u temeljima fašizma
Jedina razlika je što ti nemaš nikakvu moć, nego samo brbljaš bezveze.
Za sada to još nije alarmantno stanje, jer još uvijek se fašizam percipira kao nešto loše u većini društva i ljude bude sram (eto, tebe nije), ali to se tako lako promijeni...
Zato vas fašiste treba prozvati i prokazati na vrijeme.
Ti ili si glup ili si zla (zločesta, preciznije) osoba. Imaš tu pokvarenost i sklonost podjebavanju ljudi, minimalno 80% ljudi lijevog političkog opredjeljenja je takvo, rekao bih.
Ne tjeram te nigdje, nego ti govorim - ako ti nešto smeta, i to baš jako ako je slučaj da te boli, imaš slobodu mijenjati sredinu u kojoj živiš. Jednostavno.
Istina, možeš se i boriti protiv fašizma i ustašluka (tvrdiš da to vidiš u našem društvu). Biraj načine, slobodno. Ne šalim se, jer - imaš slobodu.
Ako imaš slobodu, može li se onda reći da smo zemlja fašista i ustaša?
Još nešto, govoriš mi da sam fašist, a vidiš... Meni su pradjeda ubili fašisti. Smrdljivi Talijani, koji i danas (pojedinci sigurno) imaju pretenzija prema ovim našim prostorima.
I onda dođem u Rijeku i dalje u Istru i vidim glupe i nepotrebne dvojezične table i talijanske nazive naših gradova. I onda ta ista Rijeka se diči antifašizmom i "većina" građana (većina, to u biti čisto nagađam, da budem jasan) pljuje po svojoj državi i vidi fašiste i ustaše.
Ma goni se ti i kvazi antifašisti znaš gdje.
Malo povijesti nebi skodilo. Ali jbga treba citat 
A za slobodu se treba na neki naciti boriti svaki dan ili se jedan dan probudis bez nje. Povijest.

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.