Streaming servisi mogli bi poskupjeti zbog još jed

poruka: 10
|
čitano: 4.456
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Streaming servisi mogli bi poskupjeti zbog još jed".
17 godina

Upravp produzio RD+ za 16€/6mj. Za boli me patka sto ovi mozgovi iz holivuda kemijaju jer su izgubili 23$ na nekoliko stotina milijuna.

...iako mislim da su izgubili puno vise posto svako malo citam kako filmovi flopaju nakon sto se u njih ulupa 300m+ XD

7 0 hvala 0
15 godina
Re: Streaming servisi mogli bi poskupjeti zbog još
Bass kaže...

Upravp produzio RD+ za 16€/6mj. Za boli me patka sto ovi mozgovi iz holivuda kemijaju jer su izgubili 23$ na nekoliko stotina milijuna.

...iako mislim da su izgubili puno vise posto svako malo citam kako filmovi flopaju nakon sto se u njih ulupa 300m+ XD

Nisam nikada prije čuo za RD+. Nakon 5min guglanja, čini mi se da ću se s time i ja poigrati ovih dana. Trenutno sve radim sam na ruke, skidam filmove i serije s torrenta i trpam u dva odvojena shareana foldera koje onda vidim u lokalnoj mreži na telki/androidu i konzumiram ih preko KODI-a. Da, malo old skul... Hvala :D

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
17 godina

to sam i ja radio nakon sto sam kupio NAS jer sam 20 godina bio na torrentima. Nakon sto sam otkrio stremio i osposobio realdebrid, 99% torrenata je nestalo. samo skidam nove igre da probam "demo" prije kupnje jer i dalje smatram da se naporan rad mora nagraditi novcicima.

EDIT: kad sam zeni objasnio da je netflix sranje, nakon 2 dana njenog "probavanja" stremio+rd (jer nf je vrh ponude) je ispalo da je nf zanemarivo smece i ispao sam najjaci muz na svijetu 

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2025 9:50 (Bass).
5 godina

Imaju otvorene formate, neka krenu s time a manje s kukanjem...

0 0 hvala 0
17 godina
Gallu kaže...

otvoreno ne znači i free + komercijala + vlasnik-autor.. sustav.

-suprotan primjer je msov fat32, obećan-free .. nije open, vlasnički ali free..

stvari koje u video-editor-soft temama 'objašnjavam' kao problem, vlasništvo-standardi-kodeci.. npr mp3, hires-apple itd. .. sve to je nečije vlasništvo i problem licence proizvođača softa kao blackmagic-davinci, dok je za korisnike-konzumente free itd.. pravno-ujkosemovo vlasništvo i kapitalizam koji ipak vlada svijetom i time daje temeljno pravo vlasniku bilo čega da to i naplati u komercijali..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2025 10:29 (ihush).
7 godina

probao voyo streaming od rtl-a i nije to to kad nema reklama...izrisao voju i vratio se rtl-u...kt2...krv nije voda bez reklama negledljivo

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
7 0 hvala 1
5 godina
ihush kaže...
Gallu kaže...

otvoreno ne znači i free + komercijala + vlasnik-autor.. sustav.

-suprotan primjer je msov fat32, obećan-free .. nije open, vlasnički ali free..

stvari koje u video-editor-soft temama 'objašnjavam' kao problem, vlasništvo-standardi-kodeci.. npr mp3, hires-apple itd. .. sve to je nečije vlasništvo i problem licence proizvođača softa kao blackmagic-davinci, dok je za korisnike-konzumente free itd.. pravno-ujkosemovo vlasništvo i kapitalizam koji ipak vlada svijetom i time daje temeljno pravo vlasniku bilo čega da to i naplati u komercijali..

Htio sam napisati FOSS, jbg :)

AV2 npr dolazi uskoro...

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2025 13:30 (Gallu).
18 godina
Bojim se da bude Netflix moral platiti dva centa za codec a nama budu naplatili 2 dolara. To tak obicno funkcionira u kapitalizmu. Majice su u zadnje tri godine poskupile dvadeset centi u prozvodnji a u ducanu su skocile sa 15€ na 25€.
13 godina
NEW_MAN kaže...
Bojim se da bude Netflix moral platiti dva centa za codec a nama budu naplatili 2 dolara. To tak obicno funkcionira u kapitalizmu. Majice su u zadnje tri godine poskupile dvadeset centi u prozvodnji a u ducanu su skocile sa 15€ na 25€.

Nije stvar u troškovima proizvodnje. Stvar je u tomu koliko kupci mogu i žele platiti za proizvod. A kako kupci mogu i žele (ili ne mogu, ali ipak žele), onda cjene rastu. Sve dok kupac ne zaključi da bez svih tih sranja ipak može. Ali uvjek dođu novi, koji i mogu i žele. Ali za one koji više ne žele to i nije važno.

42
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2025 16:25 (markoBT).
15 godina

Ja plaćam samo ZAMP,kad on poskupi onda ću se zabrinuti :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice