Početna cijena koliko, 45k EUR? 😅
A realan doseg 250km
Novo normalno
Početna cijena koliko, 45k EUR? 😅
A realan doseg 250km
Novo normalno
Nadglednik dina
Žao mi je ako imaš problema s čitanjem, ali treba malo dalje ići od naslova da se vidi cijena.
Vidim da si i vidoviti Milan pa sad ti znaš točno koji domet auto ima kojeg u životu nisi vidio. 
Žao mi je ako imaš problema s čitanjem, ali treba malo dalje ići od naslova da se vidi cijena.
Vidim da si i vidoviti Milan pa sad ti znaš točno koji domet auto ima kojeg u životu nisi vidio. 
Pomognem mu ja
"Očekuje se da će početna cijena budućeg serijskog modela na mnogim tržištima biti usporediva s modelom Kamiq s klasičnim pogonima"
To je Skodina verzija ID.CROSS modela. Jedan te isti auto samo drugi "skin".
Znaci cijena oko 27k na vise.
Dolazi tek za godinu dana i kostal bude manje nego Atto 2 koji je veci ali cim stavis dodatnu opremu ispal bude najmanje 5k skuplji.
Do godina kad stigne na trziste bude konkurencija imala novije verzije koje budu vjerojatno jos bolje i jeftinije.
Dolazi tek za godinu dana i kostal bude manje nego Atto 2 koji je veci ali cim stavis dodatnu opremu ispal bude najmanje 5k skuplji.
Do godina kad stigne na trziste bude konkurencija imala novije verzije koje budu vjerojatno jos bolje i jeftinije.
Nemreš ti to ekipi objasniti da ove marketing cijene mogu zaboraviti... kamiq onaj ogoljeni najosnovniji je 21k eur, ovaj će biti 27 kako kažeš sa basic baterijom - uzmeš malo veći kapacitet i dodatne opreme i već si na 35-40k
Molim te napravi mi ss sa iznosom di piše cijena... nažalost nisam vidoviti milan da znam koliko je kamiq ogoljeni...
a što se tiče dometa, imam itekako iskustva sa strujićima i znam razliku od najavljenog marketing dometa i realnog.
Nemreš ti to ekipi objasniti da ove marketing cijene mogu zaboraviti... kamiq onaj ogoljeni najosnovniji je 21k eur, ovaj će biti 27 kako kažeš sa basic baterijom - uzmeš malo veći kapacitet i dodatne opreme i već si na 35-40k
Sad sam spimpal Kamiq u konfiguratoru da bude isti paket opreme kao Atto 2 i ispada 31k Skoda vs 30k Atto 2. Kod skupljeg modela s vise opreme je vjerojatno jos veca razlika.
Sad sam spimpal Kamiq u konfiguratoru da bude isti paket opreme kao Atto 2 i ispada 31k Skoda vs 30k Atto 2. Kod skupljeg modela s vise opreme je vjerojatno jos veca razlika.
Ma znam, sve mi jasno... Ja sam se nabrijao na Elroq kada je bio još u povojim, rekli su cijena slična/ista kao Karoq... Kada je izašao pogledao srednju i onu najjaču bateriju, malo se zaigrao u konfiguratoru i roleta mi pala na oči :D
Ma znam, sve mi jasno... Ja sam se nabrijao na Elroq kada je bio još u povojim, rekli su cijena slična/ista kao Karoq... Kada je izašao pogledao srednju i onu najjaču bateriju, malo se zaigrao u konfiguratoru i roleta mi pala na oči :D
Prosli sluzbeni auto mi je bil Oktavia, nova novcata za skoro 40k i nakon toga sam probal BYD Sealion 7 dok smo kupovali EV, te sam sjedio u Atto 2. Long story short, da moram birat uzel bi BYD i to onak bez razmisljanja.
Ovo za 25 000eur je cijena za model s manjim dometom od onog iz naslova... znači ne 425km nego manje... Ova varijanta sa 400+km će koštat cca 10 000eur više, kao što je i sa svim strujićima, a i to nije bogzna kakav domet...
Ovo za 25 000eur je cijena za model s manjim dometom od onog iz naslova... znači ne 425km nego manje... Ova varijanta sa 400+km će koštat cca 10 000eur više, kao što je i sa svim strujićima, a i to nije bogzna kakav domet...
Do trgovine/posla pa nazad a za dulja putovanje slabo definitivno.
A kad ti se pokvari svjetlo, žmigavac...... umjesto kao prije zamjena za par eura, sad mjenjaj komplet far i ode par sto eura.. možda i više od tisucu 
Ne samo ovom, nego svima ovim novim uber, turbo ka fora.... kad prođe garancija, bit će drž, nedaj 
je da, s tim da kod većine kasko osiguranja prvih 1000-2000eur pokrivaš sam... ako je šteta veća tu dolazi tek osiguranje... misliš da se oni nisu sjetili prije tebe da bi moglo bit čekićanja??
Čak i nove Dacie mijenjaš cijeli far kad ode, a otići će sigurno... To što oni kažu da je to lifetime, misle na 150 000km možda...