Mogu to zaustavit isto kao i Netflix, HBO, Disney.... stream rippanje svojih stvari - NIKAKO
Mogu to zaustavit isto kao i Netflix, HBO, Disney.... stream rippanje svojih stvari - NIKAKO
nema FLAC, ništa onda. 
Koristi će imati jedino oni koji treniraju glazbene AI modele.
Oni stalno nude novčane nagrade za onoga tko im omogući ovakve pothvate, zadnje sam vidio da nude $200k za ripanje Google Books.
Ovo baš nema smisla za one koji misle na taj način doći do muzike.
Tko će seedati te silne terabajte? Pogotovo one koji ne spadaju u kategoriju "popularne".
Dugo nisam koristio torrent, ali uvijek je sve bilo dosta sporo i nepouzdano jer je seedera bilo malo (za ono što bi mene zanimalo).
nema FLAC, ništa onda. 
Istina, datoteke pjesama sa popularnošću >0 su u Ogg Vorbis formatu (lossy audio comprssion), no moći če se preuzeti i diff datoteka, pomoću koje se može rekonstruirati originalna datoteka sa Spotify servisa. (koji isto nije FLAC format ako se ne varam.)
Dugo nisam koristio torrent, ali uvijek je sve bilo dosta sporo i nepouzdano jer je seedera bilo malo (za ono što bi mene zanimalo).
Debrid servisi? stream ide glatko kao jamajčanska bob ekipa 
nema FLAC, ništa onda. 
...Spotify servisa. (koji isto nije FLAC format ako se ne varam.)
vele ovako: "With Lossless, you can now stream tracks in up to 24-bit/44.1 kHz FLAC"