A što to znači kad ima VidaaOS.. :(
Mini LED televizor Hisense E8Q ima 144 Hz, ugrađen
- poruka: 7
- |
- čitano: 8.636
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mnogima sasvim dovoljno ali da je android bilo bi još bolje.
Televizor "ne stiže "s Dolby Atmos, već s podrškom za DA.
Za DolbyA trebaju vanjski DA zvučnici, jer DA s zvučnika televizora se ne može čuti.
Od ovoga na tv- nikakve koristi makar imao i soundbar. (pogreška, ispravljeno, trebalo je pisati Subwoofer)
Televizor "ne stiže "s Dolby Atmos, već s podrškom za DA.
Za DolbyA trebaju vanjski DA zvučnici, jer DA s zvučnika televizora se ne može čuti.
Od ovoga na tv- nikakve koristi makar imao i soundbar.
Znači TV podržava Dolby Atmos, ali naravno moraš imati zvučnike (Soundbar ili pojačalo sa odgovarajućim zvučnicima).
U Speckama piše - Tehnologija zvuka - Dolby Atmos, DTS Virtual X decoding.
Ne znam koji još to TV bez vanjskih zvučnika može reproducirati Dolby Atmos na zvučnicima od TV-a, ako i može, to nema veze sa Dolby Atmos zvukom.
U Speckama piše - Tehnologija zvuka - Dolby Atmos, DTS Virtual X decoding.
Ne znam koji još to TV bez vanjskih zvučnika može reproducirati Dolby Atmos na zvučnicima od TV-a, ako i može, to nema veze sa Dolby Atmos zvukom.
Ma, ja sam zaj... umjesto subwoofer napišem soundbar. (Od ovoga na tv- nikakve koristi makar imao i soundbar.)
Inače, da, nikakve koristi od Dolby Atmosa čak i ako imaš Sub, a nije neke kvalitete i nema bar dvije zadnje jedinice.
Onda, mora biti i idealan prostor, širina, visina sobe, cijela matematika, ludilo od tehnologije. 
Imam s LG C4 Soundbar Samsung HW-Q990C (jedan od boljih) i ništa specijalno. Da nema dva zadnja zvučnika, ne bih ništa od DA primjetio (vjerojatno mi soba nije po propisima, previsok strop
)
Šalje