Kratom i amfetamini za overclocking mozga: tragičn

poruka: 5
|
čitano: 2.543
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kratom i amfetamini za overclocking mozga: tragičn".
18 godina

Hvala za tekst i informacije, Doc! Strani portali uglavnom uokviruju upotrebu kratoma u ovom slučaju kao samolečenje anksioznosti i depresije (sa kojima je Naroditsky imao problema), mislim da bi ovakva analiza u tim krugovima bila dočekana na nož.

Inače, ceo slučaj je u šahovskom svetu propraćen jako emotivno (posebno što se, zbog odluke porodice da ne govori o okolnostima smrti, uglavnom pretpostavljalo da se radilo o samoubistvu).

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Mozda neki opsirniji clanak o "cognitive enhancers"?

Davno sam citao clanak jednog znanstvenika koji je na sebi "blago" eksperimentirao iz potrebe, kada putuje u druge vremenske zone drzati predavanja i govore, budnosti i koji je predvidao u bliskoj buducnosti cijelu industriju temeljenu na "cognitive enhancers". 

hvala unpadrijed

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Kratom i amfetamini za overclocking mozga: tra

Ko zna kaj je lik sve zmiksal i koliko.
Kratom se inace koristi za skidanje s teskih droga jer kao ne stvara ovisnost.

Probal sam Kratom prije nekih ddesetak godina i ne znam kaj bi napisal. Taj neki "high" je drukciji od svega a pogotovo od trave jer nisi pospani zombi i traje dobra dva sata. Nije ko trava da si uzmes jos jer nakon konzumacije treba valjda cijeli dan da ti se receptori resetiraju. Znaci uzmes ponovo i nist ti nije.

Uglavnom jos jedna biljka koja se ne smije konzumirat ali se ekipa bode i drogira sa lijekovima iz apoteke on a daily. Jedan aspirin je valjda opasniji od Kratoma, ali treba slusat struku jer su sljedeca dva tjedna kljucni.

Just say no to drugs!

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2026 12:42 (NEW_MAN).
17 godina

Nemoj lagati. Kratom izaziva ovisnost i tvrditi suprotno je opasno.

Skinite se ljudi s droga (a to ukljucuje i tabletice koje vam doktori daju protiv bolova i slicno, normabeli nisu pez bomboni) jer lazete sami sebe.

I da te preduhitrim s odgovorom:

Linux, Arch Linux.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2026 14:16 (Ante).
18 godina
Ne moram se s nicega skidat nisam na nicemu.

Say no to drugs!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice