Treba uvesti verifikaciju sa osobnom i brojem mobitela za svaki servis gdi se vrti lova. Sve mreze tipa Facebook, X i slicno, svaki portal koji okrece lovu na reklamama i ima forum, sve mora biti legit pa da vidimo koliko botova bude spamalo sa lazima ili umjetno pumpalo statse.
Steam, EA, svaku gaming platformu treba zastitit pa kad netko vara dobije ban for life pa se igraj tetris sam sa sobom. Sve farme koje sire lazi i pune ljudima glave krivim informacijama, sve treba eliminirat.
Svaki ali svaki komercijalni site bi moral imat ozbiljnu verifikacuju. Zivimo u vremenima lazi i obmana a najmanje 50% ljudi ne zna mislit svojom glavom pa puse price koje im serviraju botovi.
Neki dan sam bil kod frenda i pusti ti on meni "dokumentarac" o tome kak nas svi zivi lazu, da je planeta ravna i tak ti on mene uvjerava jer je pogledal neki lose slozeni slideshow sa glupim naratorom. Reko pa kaj si ti radil u skoli kad se ucila povjest i zemljopis, a on meni ja ti to nist ne vjerujem to ti oni nas lazu od pocetka! To vam je 50% civilizacije!!! Ljudi su preglupi a botova je puno previse.

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS