Na drugom mjestu po inovacijama je Kineska akademija znanosti. HAZU se bavi puno važnijim pitanjima, recimo kojom bojom počinje prvo polje na hrvatskom grbu. To je od krucijalne važnosti za napredak Hrvatske. Dok imamo ovako genijalne akademike ne trbamo se bojati za budućnost Hrvatske.
Kineske korporacije izbacuju najviše patenata, Eur
- poruka: 9
- |
- čitano: 7.379
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mene više zanima kakvu vrijednosz ima patent a ne dosadna statistika.
Nadglednik dina
EU nije ni stvorena da inovira.
Stvorena da regulira lol
Stvorena da regulira lol
Nisam htio ništa pisati jel mi je bilo mrsko ali da... Kada pogledaš inovacije u svijetu i onda vidiš EU... Jedina inovacija koju EU ima je plastična boca s neodvojivim čepom...
Zapeli smo u birokratskom paklu političara koji vole status quo, njima je dobro pa se ne treba ništa mijenjat. To što sustavi stagniraju zadnjih 10 godina nije bitno, njima je dobro jer oni ne koriste te sustave...
Kinezi se ugledali na amere pa spamaju. Pitanje je gdje ti patenti uopce vrijede. U eu puno toga nemoze biti patentirano kao sto moze u americi gdje mozes pantetirati prakticki bilo sto i bilo kako.
Nisam htio ništa pisati jel mi je bilo mrsko ali da... Kada pogledaš inovacije u svijetu i onda vidiš EU... Jedina inovacija koju EU ima je plastična boca s neodvojivim čepom...
Zapeli smo u birokratskom paklu političara koji vole status quo, njima je dobro pa se ne treba ništa mijenjat. To što sustavi stagniraju zadnjih 10 godina nije bitno, njima je dobro jer oni ne koriste te sustave...
Unija je pod kontrolom nekih drugih struktura, koje se kontroliraju i rade ne za dobrobit EU. To je barem jasno.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS