Kineske korporacije izbacuju najviše patenata, Eur

poruka: 9
|
čitano: 7.379
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kineske korporacije izbacuju najviše patenata, Eur".
17 godina

Na drugom mjestu po inovacijama je Kineska akademija znanosti. HAZU se bavi puno važnijim pitanjima, recimo kojom bojom počinje prvo polje na hrvatskom grbu. To je od krucijalne važnosti za napredak Hrvatske. Dok imamo ovako genijalne akademike ne trbamo se bojati za budućnost Hrvatske.

4 0 hvala 0
12 godina
Re: Kineske korporacije izbacuju najviše patenata,
Koliki je broj korisnih patenta od svih na svijetu? Sjetimo se da korporacije patentiraju doslovno oblik mobitela, boju i slično.

Mene više zanima kakvu vrijednosz ima patent a ne dosadna statistika.
Nadglednik dina
Moj PC  
6 0 hvala 1
9 godina

EU nije ni stvorena da inovira. 

0 0 hvala 0
15 godina
Gebirgs kaže...

Stvorena da regulira lol

2 godine
andre_delambre kaže...
Gebirgs kaže...

Stvorena da regulira lol

Nisam htio ništa pisati jel mi je bilo mrsko ali da... Kada pogledaš inovacije u svijetu i onda vidiš EU... Jedina inovacija koju EU ima je plastična boca s neodvojivim čepom... 

Zapeli smo u birokratskom paklu političara koji vole status quo, njima je dobro pa se ne treba ništa mijenjat. To što sustavi stagniraju zadnjih 10 godina nije bitno, njima je dobro jer oni ne koriste te sustave... 

16 godina

Kinezi se ugledali na amere pa spamaju. Pitanje je gdje ti patenti uopce vrijede. U eu puno toga nemoze biti patentirano kao sto moze u americi gdje mozes pantetirati prakticki bilo sto i bilo kako.

0 0 hvala 0
9 godina
Van_hohenheim kaže...

Nisam htio ništa pisati jel mi je bilo mrsko ali da... Kada pogledaš inovacije u svijetu i onda vidiš EU... Jedina inovacija koju EU ima je plastična boca s neodvojivim čepom... 

Zapeli smo u birokratskom paklu političara koji vole status quo, njima je dobro pa se ne treba ništa mijenjat. To što sustavi stagniraju zadnjih 10 godina nije bitno, njima je dobro jer oni ne koriste te sustave... 

Unija je pod kontrolom nekih drugih struktura, koje se kontroliraju i rade ne za dobrobit EU. To je barem jasno.

16 mjeseci
Mislim nijesam stručljak ali nekad je recimo Huawei bio na čelu patentiranja u Europi te kroz godinu prijavio najviše patenata u Europi, prije njega je vladao Samsung, tko je sad ne znam no žalosno što to nije neka domaća korporacija recimo Rimak 😅 Tako da pitanje je gdje se prijave ti kineski patenti, ne mora biti da su svi u Pakingu prijavljeni.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
16 mjeseci
Philips Nizozemska tvrtka, hmmm možda više kineska 🤔
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice