placam youtube premium, ali ovo je dosta sramotno. Na kraju cemo zavrsiti na tome da im paid pretplate nece biti dosta jer su od reklama vjerojatno zaradivali i vise pa cemo onda dobivati reklame i na paid...
Nazalost, jednostavno vecina videa mog interesa je tamo pa je tesko prebaciti se na neku alternativu kao sto je to sa gmailom ili drugim uslugama. Jednostavno dominiraju kolicinom sadrzaja
Jedna od najboljih besplatnih YouTube funkcija usk
- poruka: 21
- |
- čitano: 5.122
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Postojati će ekstenzija koja će to omogućiti besplatno, a biti će i ugrađena u YouTube ReVanced na mobitelu ili SmartTube na televizoru 
Za ovu brzinu ne znam, ali znam da sam se riješio reklama koristeći Brave browser (i na desktopu i na mobu). Odličan je i stvarno uspješno likvidira sve trackere i reklame i na Youtubeu i npr. na Facebooku.
Youtube više uopće ne gledam na aplikaciji na mobu. Samo Brave, FTW! 
jubito video & music downloader na windowsima...jelte ona verzija...nađem...copy/paste i gledam ka čovik...recimo u kući je internet 15Mbps...brže od toga neide...skinem videjo i još njema reklama
Pa al netko to uopće koristi?
Pa al netko to uopće koristi?
Ja. Čitam članak i shvatim kako očito nisam jedini, kad se ta opcija počinje naplaćivati, a ne ukidati.
Čuj to gumb za brzinu ce maknuti, kaj je sljedece pauza?

nije nego play 

nije nego play 
Nadam se na korist cijelog svijeta da ce to maknuti zadnje
kad smo vec kod toga,ima li kakav revanced za google tv?
Bas gledam, nemam ja taj gumb vec neko vrijeme, samo play i volume ostali :)
Nisam nikada ni koristio tu funkciju.
Ono sto mi vise smeta je zatrpano sucelje, pa sam sve maknuo, ostao samo search. Kada odes na profil uvijek ode prvo na info polje. I to sam namjestio da odmah ide na video polje.
Reklame, sto je to :)
Sve disejblano i sve preskace.... na compu a za mob revanced i neka se slikaju.
Funkcija ubrzanog ili usporenog prikaza je meni korisna. Recimo gledaš neki review ili tutorial i lik na videu je iritantno spor i govori s pauzama kao da je drogiran jer mu je zbog monetizacije u interesu da video što više rastegne. Onda ga ja ubrzam toliko da ga mogu razumjeti i pratiti a da izgubim što manje vremena, obično na 50-70% dobiješ normalnu brzinu. Također kad gledate neki isječak iz utakmice, gdje se vidi prekršaj ili zaleđe zgodno je staviti brzinu na 1/4 i gledati usporeno pa se sve puno bolje vidi.
Google bi vjerojatno najradije youtube naplaćivao kao nekad teleoperateri: visoka pretplata da bi uopće imao pristup + naplata po minuti, a onda možda povrh svega toga i reklame, koje također plaćaš po minuti gledanja i ne možeš preskočiti. ;-)
Cinjenica je da oni mogno komotno YouTube sakriti iza subskripcije, i nece nista izgubiti. Mogu sta hoce jer u 20 godina, nije se pojavio niti jedan konkurent koji bi im mogao pera odbiti.
iz w10 su tak lepo skrili sniping tool kazu vise njet dzabe plati
Iako sam siguran da većina zna kako izaći na kraj s reklamama na youtube, za preostalih šest, sedaaam boomera ću napisati kako ih izbjeći trajno i besplatno.
Umjesto google chroma, mozille i većine ostalih Browsera, skinite si Brave browser koji dolazi s ugrađenim ad blockerom.
Isto tako je i za mobitel, gdje možeš i ugasiti ekran a youtube se i dalje reproducira ako si u Braveu a ne youtube app.
Gledam Youtube preko Brave-a bez reklama pa ne vidim razloga zašto bi ga plaćao. Uostalom, toliko medijskog sadržaja na Internetu je besplatno pa ne vidim razloga zbog čega bi itko želio platiti gledanje jedne platforme i onako zatrpane smećem.
Cinjenica je da oni mogno komotno YouTube sakriti iza subskripcije, i nece nista izgubiti. Mogu sta hoce jer u 20 godina, nije se pojavio niti jedan konkurent koji bi im mogao pera odbiti.
S ovim se ne slazem. Ono sto oni "moraju" i rade jako dobro je omjer gledatelja vs cijena/kompliciranost da bi nekog natjerali na alternativu.
Ako youtube prestane biti besplatan gubi jaako veliki broj korisnika, ako izgubi veliki broj korisnika prestaje biti interesantan "content creatorima" koji btw. isto tako imaju reklame.
Glupo mi je ocekviati da youtube bude besplatan bez reklama jer kako bi se inace naplacivao, pa nisu serveri, storage, bandwidth besplatni. Mislim da ljudi nisu svjesni koliko to kosta.
S druge strane, nije okej ni sta rade sa privatnim podacima i koliko zapravo reklama stavljaju
Korisnici u prvoj skupini i dalje imaju besplatan pristup kontroli brzine reprodukcije, dok korisnici u drugoj nailaze na obavijest koja od njih traži pretplatu na YouTube Premium
Ja sam izgleda negdje izmedju ove dvije mogucnosti, ne znam jel to samo kod mene u Kanadi, ili je i drugdje.
Naime, jucer sam primijetio da su dodali 4x brzinu, inace koristim 1.5-2x par puta tjedno sigurno. 4x je Premium opcija, ostale su i dalje omogucene. Osobno mi 4x ne treba.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Ako se poruka odnosi na mene - youtube gledam iskljucivo preko browsera, cak i na mobitelu, a TV mi je u "dumb" modu, tako da nemam nekog izbora.