Nova studija sugerira da ChatGPT bolje odgovara kad mu se korisnici obraćaju neuljudno, no istraživači upozoravaju da bi takva praksa mogla imati neželjene posljedice
Ti će prvi naj*** kad skynet ustane 
Nova studija sugerira da ChatGPT bolje odgovara kad mu se korisnici obraćaju neuljudno, no istraživači upozoravaju da bi takva praksa mogla imati neželjene posljedice
Ti će prvi naj*** kad skynet ustane 
samo da ne laže kad ga tražiš da ti riješi zadatak... ovaj zadnji je ponovo počeo halucinirati odgovore... malo mu daš da powershell skripte radi, počne se glupirati i tipfelere ubacivati. ne smiješ se opustiti i dati mu zadatak od 5 koraka odjednom nego polako natenane mic po mic dio po dio... ako prešutiš neki dio tipa "radi samo ono što sam ti rekao i ne diraj NIŠTA drugo" zabrljat će to nešto drugo dok radi ono što mu rekao da radi. i kad zabrlja onda se pospe pepelom al zavraga ti kad si izgubio vremena na promptanje umjesto da si dobio rezultat. nikako da stavi neke stvari u trajnu memoriju, ne stavljaj emotikone u kod, nemoj mi na drugi treci peti pokušaj skripte govoriti da je FINAL solution jer sam sad već napizdjen sa pokušajima pa mi ne treba Final_skriptaV2.1.ps1... još kad vidim sad proces razmišljanja kad mu iskeziš zube "korisnik traži rješenje bez da ga naljutim, moram sad napraviti ovo i reći mu ovo jer je nerazuman ali da ga ne ljutim" tek se onda zacrveniš.
Ali, što bolje ti složiš prompt - to bolje on da rezultat... sam si si kriv ako očekuješ da je neki prethodni zadatak bila adekvatna škola za trenutni proces.
finese u govoru ili finjaci, bilježenja s štovanjem, moji nakloni, rukoljubi, troše pamet na retoriku umjesto na rješenje zadatka. sredi si chat sa predpromptom neka radi ono što tražiš a ne da imaš dječjeg psihologa s druge strane koji kodira u slobodno vrijeme.
Bio ti s njim uljudan ili nepristojan, on je svejedno uvijek na min 2,5 promila...
samo da ne laže kad ga tražiš da ti riješi zadatak...
A ti bi odma ka' neki siledžija. Prvo malo predigre, malo mu tepaj - da je baš lijepi i slatki, da je nadmoćan i vrlo pronicljiv stvor, dok su Grok i ostali samo tosteri i pekači kruha.