Grubi ton povećava točnost odgovora ChatGPT-a

poruka: 7
|
čitano: 6.360
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Grubi ton povećava točnost odgovora ChatGPT-a".
15 godina

Nova studija sugerira da ChatGPT bolje odgovara kad mu se korisnici obraćaju neuljudno, no istraživači upozoravaju da bi takva praksa mogla imati neželjene posljedice

Ti će prvi naj*** kad skynet ustane 

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Re: Grubi ton povećava točnost odgovora ChatGPT-a

samo da ne laže kad ga tražiš da ti riješi zadatak... ovaj zadnji je ponovo počeo halucinirati odgovore... malo mu daš da powershell skripte radi, počne se glupirati i tipfelere ubacivati. ne smiješ se opustiti i dati mu zadatak od 5 koraka odjednom nego polako natenane mic po mic dio po dio... ako prešutiš neki dio tipa "radi samo ono što sam ti rekao i ne diraj NIŠTA drugo" zabrljat će to nešto drugo dok radi ono što mu rekao da radi. i kad zabrlja onda se pospe pepelom al zavraga ti kad si izgubio vremena na promptanje umjesto da si dobio rezultat. nikako da stavi neke stvari u trajnu memoriju, ne stavljaj emotikone u kod, nemoj mi na drugi treci peti pokušaj skripte govoriti da je FINAL solution jer sam sad već napizdjen sa pokušajima pa mi ne treba Final_skriptaV2.1.ps1... još kad vidim sad proces razmišljanja kad mu iskeziš zube "korisnik traži rješenje bez da ga naljutim, moram sad napraviti ovo i reći mu ovo jer je nerazuman ali da ga ne ljutim" tek se onda zacrveniš.

Ali, što bolje ti složiš prompt - to bolje on da rezultat... sam si si kriv ako očekuješ da je neki prethodni zadatak bila adekvatna škola za trenutni proces.

finese u govoru ili finjaci, bilježenja s štovanjem, moji nakloni, rukoljubi, troše pamet na retoriku umjesto na rješenje zadatka. sredi si chat sa predpromptom neka radi ono što tražiš a ne da imaš dječjeg psihologa s druge strane koji kodira u slobodno vrijeme.

17 godina

Podsjetilo me

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Bio ti s njim uljudan ili nepristojan, on je svejedno uvijek na min 2,5 promila...

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 mjeseci

1 0 hvala 0
17 godina
😁

2 0 hvala 0
7 mjeseci
protjeran
LIX kaže...

samo da ne laže kad ga tražiš da ti riješi zadatak...

A ti bi odma ka' neki siledžija. Prvo malo predigre, malo mu tepaj - da je baš lijepi i slatki, da je nadmoćan i vrlo pronicljiv stvor, dok su Grok i ostali samo tosteri i pekači kruha.   

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice