Gradi se "zid dronova" za obranu EU, u čemu bi Hrv

poruka: 39
|
čitano: 13.130
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gradi se "zid dronova" za obranu EU, u čemu bi Hrv".
18 godina
Re: Gradi se "zid dronova" za obranu EU, u čemu bi
gpd kaže...
Old Iggy kaže...

Mislim da smo mi imali 15-ak minuta, ako se ne varam. U tom roku u mirnodopskim uvjetima se ne može ništa.

Da, toliko je možda projektil letio hrvatskim zračnim prostorom, hrvatski radari pokrivaju i 2/3 Mađarskog zračnog prostora ako ne i cijelu Mađarsku.

Leti je kraće u našem prostoru, ali radari ne pokrivaju toliko jer je letio na cca 1300 metara visine, ako se dobro sjećam...

17 godina
neaktivan
Gradi se "zid dronova" za obranu EU, u čemu bi Hrv

Tako je. Zid dronova. Zaštitila se EU od Rusa. Zašitila se i od konkurentne industrije obziorm da veše nema povoljnog Ruskog plina i nafte. Zaštitićemo se mi dronovima od prosperiteta i dobre perspektive. Jer treba pomoći Amerikancima da ne propadnu. Bolje je da EU propadne. Radi Amerike i nekakve Ukrajine koja čak niti nije u EU. Jer EU sve može spasiti, i Ukrajinu i Afriku i Muslimanske zemlje iz kojih dolazi masovna imigracija, sve. Samo trebamo sebe osiromašiti i porušiti si standard, industriju baciti na koljena i napraviti demografsko samoubojstvo cijele Europe.

Imali smo dobru energetsku sinergiju sa Rusima, i industrija i standard je rasao, kada eto 2010 Amerikanaca i njihovih planova. I dobri su im planovi bili, dobrano su nas oštetili. Dok se sada ekipa po netu i medijima svađa tko je rusofil a tko amerikanofil. Kao ustaše i partizani samo na globalnoj razini. A taktika je jednostavna, na domaćoj sceni kao i na svjetskoj. Kako preusmjeriti pažnju pučanstva sa krađe političara i tajkuna na bilo što drugo, rasizam, nacionalizam, seksualnu orijentaciju, bilo što, samo da ljudi ne gledaju kako oni kradu. I ekipa puši po istoj špranci, uvijek. Jer je činjenica da smo u posljednjih pet tisuća godina tehnološki napredovali, ali psihološki i intelektualno se nismo makli, pri tome ne mislim na obrazovanje i količinu znanja, nego na čistu inteligenciju i način razmišljanja. 

A sada gospodo amerikanofili. Opletite. :)

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
2 4 hvala 0
7 godina
Baotica kaže...

Tako je. Zid dronova. Zaštitila se EU od Rusa. Zašitila se i od konkurentne industrije obziorm da veše nema povoljnog Ruskog plina i nafte. Zaštitićemo se mi dronovima od prosperiteta i dobre perspektive. Jer treba pomoći Amerikancima da ne propadnu. Bolje je da EU propadne. Radi Amerike i nekakve Ukrajine koja čak niti nije u EU. 

Tako je..skinimo gaće Putinu i neka nam svima donese mir, dobro i prosperitet kao što je u Rusiji. Kamo sreće da smo imali takve pameti 91' pa i Slobi skinuli gaće, sad bi nam bilo još bolje jelda? 

16 godina

da odgovorimo jednim Rusom:

sve sretne obitelji su jednake, a nesretne su nesretne svaka na svoj način...

tako je i s tragedijom u Ukrajini i s nama, pa samim time Rusija i Srbija nisu jednoznačne...

Samo je pitanje, zašto onda nisu tako gurali oružje nama u ruke, i zašto nisu svi šmrcali nad sudbinom hrvatske djece, jer nisu!!!

kao što niti sada se šmrca nad sudbinom palestinske djece, tako da sačuvaj me Bože pravednosti raznih Urški, Kaja i Radoslawa...

Ju je je? Je ju je!
7 godina
Stric_Jura kaže...

tako je i s tragedijom u Ukrajini i s nama, pa samim time Rusija i Srbija nisu jednoznačne...

Samo je pitanje, zašto onda nisu tako gurali oružje nama u ruke, i zašto nisu svi šmrcali nad sudbinom hrvatske djece, jer nisu!!!

kao što niti sada se šmrca nad sudbinom palestinske djece, tako da sačuvaj me Bože pravednosti raznih Urški, Kaja i Radoslawa...

Na našu žalost tada, ali vrlo jednostavno. DR se percipirao kao građanski rat, a i jedna Srbija nije bila nuklearna velesila sa imperijalnim ambicijama i vojnim arsenalom jednog SSSR-a, a nisu niti pretendirali doći do Portugala (ok možda do Tokija ).

Mi smo prošli svoju golgotu da sačuvamo suverenost, slobodu i demokraciju, a sad isto to prolazi Ukrajina, sa puno jačim agresorom.

Ukrajina je bila i prva država članica UN-a, koja je 91' priznala našu neovisnost.

Od držanja sad svijeće Rusima, jer eto nije se ni nama puno tada pomagalo, mi se jednostavno bljuje. A da ne govorim da su nam uz ove Putinofilne Orbana, Vučića i Dodika maltene za vratom. 

18 godina
Chayy kaže...
Stric_Jura kaže...

Na našu žalost tada, ali vrlo jednostavno. DR se percipirao kao građanski rat, a i jedna Srbija nije bila nuklearna velesila sa imperijalnim ambicijama i vojnim arsenalom jednog SSSR-a, a nisu niti pretendirali doći do Portugala (ok možda do Tokija ).

Tehnički gledano, to i je bio građanski rat do izlaska RH iz SFRJ, bez obzira što mi mislili o tome.

Problem koji je u tom trenutku bio na stolu je da nikom (posebno ne zapadu) nije bilo posebno prihvatljivo raspadanje bivše države, kao što je i prvi rat na području Europe nakon WWII bilo i iznenađenje i pokazalo nespremnost niza državnih politika kako da se postave.

Na stranu što i nakon toga dosta oružanih sukoba u regiji (primarno od strane i Srba i Rusa) nije imalo brz i jednostavan odgovor, negdje je na kraju krenulo u jednom smjeru (Kosovo), negdje u drugom (Rusko ratovi s par država).

16 godina

dakle, ništa od principijelnosti...

samo interesi...

Ju je je? Je ju je!
18 godina
Stric_Jura kaže...

dakle, ništa od principijelnosti...

samo interesi...

Uvijek i svuda samo interesi. Kao što je opstanak YU bio interes i zapada i istoka gdje je kasniji razvoj zahtijevao potrebu promjene narativa, tako za neku Gruziju, Dagestan itd. nikog posebno nije briga.

16 godina

samo velim, pa onda ne ostrašćeno ponavljati nanovo podgrijavane floskule...

Ju je je? Je ju je!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice