Gmail će vam uskoro dozvoliti promijeniti adresu,
- poruka: 36
- |
- čitano: 12.805
- |
- moderatori:
vincimus
Kad smo prestali kompletno prenositi i zvati kad je dosao maik, navratio je do nas da nam spolno opci s majkama jer mu nismo prenjeli neki random mail koji je vec trebao biti rjesen.
Pouka: Ne biti lijeni, voditi brigu o digitalnoj komunikaciji jer danas je to jednako vazno ili vaznije od fizicke poste.
Po logici bi trebao. No, tih godina, meni je sve skupa bilo dovoljno za migraciju.
Prima li ih.. sumnjam, jer sve što dobijem na taj mail, ostaje označeno kao neotvoreno, nepročitano.
Taj moj "frend" obrtnik, kada googlam mail sa točkom, ima pored svih obrta i praonu automobila.
Mail s točkom je naveden.
No, nikad nisam primio ništa u vezi praone.
Eh zaboravih... kada prelistam brdo nepročitanih mailova, (jer ga jednom godišnje posjetim)..bila je jednom gomila zahtjeva za autentifikacijh iphone računa ili iclouda, štoli već..ne znam, jer u životu još ništa nisam imao od applea.
expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
U smislu da se svi mailovi poslani na adresu s točkom prosljeđuju na adresu bez točke, a svi poslani na adresu bez točke se ne prosljeđuju.