Gmail će vam uskoro dozvoliti promijeniti adresu,

poruka: 36
|
čitano: 12.805
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gmail će vam uskoro dozvoliti promijeniti adresu, ".
11 godina
Re: Gmail će vam uskoro dozvoliti promijeniti adre
Znači, on 7 godina ne prima mailove ali ne javlja poslovnim partnerima i prijateljima novi email koji radi?
17 godina
Ima takvih ljudi. Kod nas isto situacija o kojoj pricate, zvali vlasnika nekoliko puta i sve je stalo na "hocu, samo sto nisam".

Kad smo prestali kompletno prenositi i zvati kad je dosao maik, navratio je do nas da nam spolno opci s majkama jer mu nismo prenjeli neki random mail koji je vec trebao biti rjesen.
Pouka: Ne biti lijeni, voditi brigu o digitalnoj komunikaciji jer danas je to jednako vazno ili vaznije od fizicke poste.

1 0 hvala 1
18 godina

Ali ako je tako, torrente, kao što opisuješ - onda i on prima sve tvoje mailove?

Onima kojima se nešto i može objasniti ne treba ništa niti objašnjavati. Onima kojima sve treba objašnjavati ionako se ništa ne može objasniti.

0 0 hvala 0
18 godina

Po logici bi trebao. No, tih godina, meni je sve skupa bilo dovoljno za migraciju. 

Prima li ih.. sumnjam, jer sve što dobijem na taj mail, ostaje označeno kao neotvoreno, nepročitano. 

Taj moj "frend" obrtnik, kada googlam mail sa točkom, ima pored svih obrta i praonu automobila.

Mail s točkom je naveden. 

No, nikad nisam primio ništa u vezi praone. 

Eh zaboravih... kada prelistam brdo nepročitanih mailova, (jer ga jednom godišnje posjetim)..bila je jednom gomila zahtjeva za autentifikacijh iphone računa ili iclouda, štoli već..ne znam, jer u životu još ništa nisam imao od applea. 

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Ovdje je nejasno ima li on uopće pristup tom mailu, prima li išta na njega, šalje li sa njega? Ako prima, lo kojem algoritmu nešto dodje tebi a nešto njemu?
15 godina
Možda njegovi mailovi dođu i tebi i njemu, a tvoji samo tebi?
U smislu da se svi mailovi poslani na adresu s točkom prosljeđuju na adresu bez točke, a svi poslani na adresu bez točke se ne prosljeđuju.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2025 17:23 (kipo).

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice