-ne, naravno da je nevin, dok se ne dokaže krivnja.. :)
-gdje sam ja napisao da je netko zaštićen-mogul i sl? netko drugi-treći.. a po svemu sudeći zaštita je istekla, drugačiji primjer je varaždinski župan koji se u posljednje vrijeme često pojavljuje u kadru kako bi bio neviniji a pošto ga recimo puštaju u kadar tad će za sad ostati nevin ili kako to već ide s optužnicama, malo se kisele u ladici i sl. jer ne može se sve u jedan dan, čak je i bog uzeo tjedan i neradni :) ..
edit: odnosno.. jel kriv ili nevin.II. ..
-prvo za krivicu pa i nevinost treba neko djelo.. koje?
-jedino djelo koje recimo zamjeram je ne-djelo.. tj ne-vozilo, vozilo koje ne vozi, dok demonstacija služi upravo tome da pokaže nešto što (ne)vozi.. čak ni daljinski-mobač, što je dodatni trik za publiku..
-moguće djelo je pitanje novca, fondova, subvencija.. i gdje je novac, +200m od države-eu, dok svako malo prodaje neveru po 2m, jedino što prodaje jedan-isti komad više puta, ovisno o poreznoj godini, potrebi i kupcu.. sam sebi, kroz nekoliko vlasničkih firmi npr rmac.. onak, netko tko posluje pošteno-čisto to ne treba.. bilding-holding shema (koja je kao i tripleiriš, shema.. samo nije više država i jurisdikcija nego više firmi od kojih jedna drugoj izdaju račune-pokrića i sl. ..). demonstracija koja je demonstriala da vozilo ne vozi, jer je eto kotač nešto.. i od tad 2god nema druge demonstacije, popravljenog kotača, .. dok se u međuvremenu par puta postponaju rokovi isporuke a kažu da će pogon uskoro biti gotov, odnosno tad kad istekne i taj rok će kao ministar za istač tražiti račune-novac ili vozila.. do tad ga kao još pušta, jer eto, ratovi, krize, kašnjenja.. pri čemu svi zaboravljamo da je demonstacija već bila.. demonstacija čega? nevozila?
-nevera, rekordi.. nešto što meni izvlači osmjeh, sreću, naše a top.. ponos, kao kad lukamodrić zabije gol.. no što-ako.. super ako je za istač, no što ako je laž? .. po čemu znamo da nije laž? po demonstraciji.. u kojoj smo vidjeli što? maglu, laž, nevozilo i daljinski.. i opet, od tad nema ga u kadru s političarima, .. ako postoji lakmus za dorh, to je nešto takvo.. distanciranje, dok istovremeno otac par puta traži odgodu izvršenja zatvorske-pravomoćne i pokušava zdravstvenim papirićima preći u bih.. pri čemu bi mogli upitati i doktore koji to potpisuju, kao i za sanaderovu štaku, šešeljev rak, glavašev izlet itd.. znaju li što rade ili će kao sudci biti slikani noseći maminjove satove koji im preko grane viče razbojniče i prca koliko može samo više nije zanimljiv nikome.. no što je za istač a što za dorh.. ponos? da, lijep osjećaj da 'mi' imamo neveru, .. a ako eu zatraži novac, povrat, kao za palermo regiju, tad ćemo mi bez navodnika taj novac vraćati uz osjećaj da nas je netko nategnuo bez vazelina, naivna sobarica to radi po scenariju.. odrasli ljudi ipak anticipiraju i razmišljaju, mada bi radije da je nevera ono po čemu smo top, pozitiva.. a to zašto dojč firme dolaze u hr.. isto kao i banke, telekomi.. da uzmu što se može u kolonijama, balkanu.. jer tu se to može, a netko drugi-treći će biti kriv, balkanci.. ne švabe itd. onak, bugatti.. i rimac .. no neovisno o tome gdje su robotaxiji koji su po priči tu već bili 2018me.. kao i ugovori za london-berlin.. narudžbe, priča.. priča za djecu.

(to si ti napisao)

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS