Cupra doradila Born uz domet i do 600 kilometara.

poruka: 11
|
čitano: 3.970
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Cupra doradila Born uz domet i do 600 kilometara. ".
12 godina

"Nadopunjena je kružnim materijalima, uključujući letvice na instrumentnoj ploči izrađene od 75% recikliranih materijala, kao i Seaqual pređu od reciklirane plastike izvađene iz mora ili 73% recikliranog tekstila Dinamica u središnjem dijelu prednjih i stražnjih bočnih sjedala." - Znači škripavo i osjetljivo na najmanje ogrebotine.

Cijena je vjerojatno isto tako prava sitnica od 50k+.

Nadglednik dina
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Re: Cupra doradila Born uz domet i do 600 kilometa
Entry Point kaže...

"Nadopunjena je kružnim materijalima, uključujući letvice na instrumentnoj ploči izrađene od 75% recikliranih materijala, kao i Seaqual pređu od reciklirane plastike izvađene iz mora ili 73% recikliranog tekstila Dinamica u središnjem dijelu prednjih i stražnjih bočnih sjedala." - Znači škripavo i osjetljivo na najmanje ogrebotine.

uz današnje cijene, nekako me boli qurac za postotak recikliranih materijala dok se taj postotak ne odražava na cijeni, osim što cijena umjesto dolje ide gore

svaka čast svakom, ali o postotku recikliranih materijala i mojem doprinosu tome u obliku neznam koliko tisuća eura više za auto koji to ističe, nekako baš i ne razmišljam kao o prioritetu

i onda vidiš marcedes, bemve ili malo prizemniju folciku, kako u odnosu na vlastite modele otprije 10 godina naočigled nazaduju u kvaliteti, misliš se - pa koga vi hebete, podvaljujete nekakvu reciklažu kao prednost, a naočigled mi uvaljujete šrot za duplo više novaca nego prije 10 godina u istoj klasi

dakle vw je kao nekakav pojam kvalitete za udarničku klasu, dakle rmbačiš godinama da bi si priuštio gnojfa ili polo ako si u gradu - jer golf je pojam kvalitete, a onda na par godina starom autu usrani amortizeri na zadnjim vratima propišaju i više ne drže, vrata te samo jednog dana mlatnu po glavi... jest da je cijena novih amortizera skoro nebitna, da je instalacija pichkin dim, ali wtf?! kako mogu oba amortizera propišat na skoro novom autu, a jedan jedini na nekom tamo šrotu od corolle drži vrata i nakon 20 godina... pa onda naletiš na minu, gdje popravak i nije baš tako jeftin niti jednostavan, odapne ti turbina ili 'samo' dio turbine - neko tamo visokotlačno crijevo i odjednom te izuje iz cipela taman dva mjeseca nakon isteka garancije...

zaboli me ona stvar za kružne materijale i letvice od recikliranih materijala

7 godina

kad se škrtari na dodatnoj opremi...za samo njekolio ejura više se dobije šljem od recikliranog željeza...i nema čvoruge na glavi

p.s nitko ne postavlja pitanje koliko kupci moraju proizvesti stakleničkih plinova da bi zaradili taj sitniš od 50000 ejura

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
8 godina

ima da ruse rekorde s ovim modelom u hr. prognoziram 3 prodana komada u 2026

0 0 hvala 0
5 godina
suspendiran

Cupre su odlicne, poprilicno atraktivne po svemu, dali ce to isto napraviti el varijante, sumnjam

0 0 hvala 0
10 godina

Meni je dizajn te marke loš (to bi trebo bit seat ? ) 

Izgledaju mi kao da ih je neki gejmer bavalac dizajniral. 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
4 2 hvala 0
5 godina
suspendiran

Gaming balavac?

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2026 18:59 (Boris grozni).

1 0 hvala 0
12 godina
@picajzla0707 - slazem se s tobom, samo jedino što bi rekao da bi te trebalo “zaboljeti” za recikliranu plastiku jer je koma. Dakle ja ju imam u autu i slučajno sam s vrečicom(!!) povukao po vratima i imam crtu od 40cm. Bio kod čovjeka koji se bavi detailingom itd, i najsmjesnije radio je u Škodi (moj auto) i kaže nema šanse to popraviti upravo zbog toga jer je reciklirano. Kaže na starijima, gdje nije bilo tako, bez problema, ali ovo novo nema šanse. I tako sad ja imam crtu koja nije duboka niti ništa strašno na vratima i ne mogu platiti da mi se popravi.
Nadglednik dina
18 godina
Koje sranje od ai članka...što su to bedarije od 54 kWh? Redizajn dizajna?
Plamene zore bude me iz snaFabrička jutra, dim iz dimnjakaPesma se ori, mladi radniciČelicna jutra, hitam fabrici.

1 0 hvala 0
13 godina
Entry Point kaže...
@picajzla0707 - slazem se s tobom, samo jedino što bi rekao da bi te trebalo “zaboljeti” za recikliranu plastiku jer je koma. Dakle ja ju imam u autu i slučajno sam s vrečicom(!!) povukao po vratima i imam crtu od 40cm. Bio kod čovjeka koji se bavi detailingom itd, i najsmjesnije radio je u Škodi (moj auto) i kaže nema šanse to popraviti upravo zbog toga jer je reciklirano. Kaže na starijima, gdje nije bilo tako, bez problema, ali ovo novo nema šanse. I tako sad ja imam crtu koja nije duboka niti ništa strašno na vratima i ne mogu platiti da mi se popravi.

ma znam, kužim

ono što me je raspizdilo je da bi reciklirana plastika i pogotovo ostali reciklirani materijali poput aluminija trebali biti jeftiniji, jer je reciklaža valjda jeftinija od proizvodnje od nule

pa opet, te reciklirane materijale koriste, kako mi se čini, isključivo sebi za povećanje profita, a nama kao mudo koje podmeću kao 'budite savjesni prema prirodi' dok nam povećavaju cijene i smanjuju kvalitetu

6 godina

Ako će cijena biti 35 tisuća, onda super, sve preko 450km meni odgovara.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice