BYD je predstavio čak pet novih modela za hrvatsko

poruka: 34
|
čitano: 8.038
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "BYD je predstavio čak pet novih modela za hrvatsko".
16 mjeseci
Re: BYD je predstavio čak pet novih modela za hrva
Vule kaže...
Kasko je direkt od toyote, pokusao sam priko agenata najjeftinije je bilo 600e kasko sa ucescem u alianza, reko za 100e se necu mislit nego uzet full direkt od toyote. Iako bi meni bilo ok do 500e ucesca al da kasko bude onda puno jeftiniji, nije me briga za male ogrebotinice i slicno nego ako slucajno bude nesto ozbiljno. Ali ovako kad sam ga platio masno idem naplatit i najmanju ogrebotinicu :)

Servis skup, da jako.

Inace 2016 sam kupio corollu, kasko je bio 200e, a servis ovlasteni 100-150e, i samo je raslo svake dvi godine cca 50tak eura, isti servis, na 350e sam rekao neka njima njihove garancije, jeftinije popravit kvar :)

Vw grupacija isto ima servise, redovni od 300-500e, brutalno
Yaris je nov pa moramo.

Vidim ima vlasnika bydova, kako se krecu njegovi servisi?

Ja isto imam baš Toyota kasko (kao njihovo iako je to zapravo Generali osiguranje kao partner) za yaris cross hybrid i cijena je 500e. Baš me zanima zašto ti je tako visoko.

17 godina
Kad si uzeo taj kasko? Mene, tj zenu, je oderalo ali ni ja ne kuzim zasto.
18 godina
picajzla0707 kaže...
gkelekov kaže...

To je za EV.ove, ne za benzince ili hibride. BYD dostava bilo gdje na svijetu ne košta ništa jer to plaća sve Kina iz svog proračuna.
Tako da imaš homologaciju i standardne HR poreze...

ai se ne slaže s tobom

The shipping costs for BYD vehicles exported from China are generally not paid for directly by the Chinese government, but rather by BYD itself and through its own logistics network. However, the Chinese government provides significant subsidies and support to the electric vehicle (EV) industry, which helps keep production and export costs, including logistics, artificially lower

To je problem njega a i tebe.. Što misliš čija je BYD firma? Privatna ili državna?

To live is to suffer, to survive is to find some meaning in the suffering. Friedrich Nietzsche
12 godina
gkelekov kaže...

To je problem njega a i tebe.. Što misliš čija je BYD firma? Privatna ili državna?

što se imam mislit, danas to ai radi za nas

BYD is a publicly traded Chinese company primarily owned by its founder, Wang Chuanfu (~17.8%), and co-founder Lu Xiangyang (via Youngy Investment). Major institutional investors like BlackRock, Vanguard, and Baillie Gifford hold significant stakes. It is listed on the Hong Kong and Shenzhen stock exchanges...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice