Čestitam! Velika je stvar opstati kao tiskani medij!
Čitamo se od prvog broja!
Nadam se još 400, pa ćemo se za dalje dogovoriti! 
Life is jazz. Play it cool.
Čestitam! Velika je stvar opstati kao tiskani medij!
Čitamo se od prvog broja!
Nadam se još 400, pa ćemo se za dalje dogovoriti! 
Life is jazz. Play it cool.
Congrats!
Star sam 🫠
Tread softly because you tread on my dreams.
Čestitke!
💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
Lijepa brojka. Čestitke
Čestitam.
Žao mi je samo što sam u Dojčlandu/USA pa ne mogu do kioska da kupim.
Čestitke! Mnogi su vrlo popularni časopisi nestali s tržišta ili su se značajno promijenili pa su postali digital-only i neprepoznatljivi, no vi ste očuvali identitet te nudite i tiskano i digitalno izdanje za najnovije generacije kojima je papir traumatičan. Razmišljao sam hoću li uzeti samo digitalnu pretplatu i čitati ga u old-school Časopis viewu, no ništa se ne može mjeriti s papirom i mirisom časopisa. Onaj gušt kada listaš i držiš časopis u rukama ništa ne može zamijeniti. Moj prvi Bug bio je onaj iz listopada 2004. godine, a kupila mi ga je mama kada sam išao na svoju prvu operaciju (krajnika). To mi je bilo prilično traumatično iskustvo, no s Bugom sam izdržao tih par dana u bolnici i od tada mi je stalni suputnik u tech putovanju i istraživanju. Hvala vam na svemu, ostanite takvi, a ja ću vas i dalje kupovati. Živjeli
.
Edit: I btw, bilo bi dobro da odradite talk-show.
Bug je jak 
Sjećam se svog prvog broja koji sam uzeo sa roditeljima, 152/153, ljeto 2005. Nisam toliki starosjedioc kao neki ovdje ali eto, već 20 godina je prošlo a još uvijek se čita. 
Sretna obljetnica svoj redakciji!
Sjećam se svog prvog broja koji sam uzeo sa roditeljima, 152/153, ljeto 2005. Nisam toliki starosjedioc kao neki ovdje ali eto, već 20 godina je prošlo a još uvijek se čita. 
Sretna obljetnica svoj redakciji!
Hmm sjećam se prvog broja, 128/129 ako se ne varam, prvo DVD izdanje, žuta boja ljetni dani
2003 ako se ne varam
Cestitke ekipi! 

... i članak dostupan samo pretplatnicima. Tragikomično. Svaka vama čast, ali časopis vam je postao medij za plasiranje reklama. Davno sam odustao od njega jer nemam neku potrebu čitati "recenzije". No, s nostalgijom bacim oko na njega kad sam na kisoku. 
Sjećam se koliko mi je bio važan da sam u jednom trenutku otkazao pretplatu jer sam ga na kiosku mogao kupiti 2-3 dana ranije nego što ga je poštar dostavio...
Stari, 26 eura godisnje nije neka lova za platit. Ja ga i ne citam toliko cesto i nekako sam ga "prerastao" a i oni su mozda krenuli nekim vise mainstream smjerom, ali uvijek se da procitat par dobrih clanaka + htio bi da iduce generacije imaju nesto slicno, pa tih 26 eura ispada prava bagatela.