Need clan

poruka: 14
|
čitano: 3.414
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Need clan

need cod2 cb clan med skill!! ako netko ima neka javi na pm PLS!!

Pain is temporaily,glory is forever!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Need clan
MegaZero kaže...

Jel ti ovo znači osrednje (kao medium), ili totalno ludo (kao 'mad skillZ') ?

16 godina
Need clan

imam klan, ser on, al ne igramo cb.. pa kak os ak zelis uc moras test proć

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

Cemu test ako ne igrate kompetitivno?!

The best way to be boring is to leave nothing out.
16 godina
Need clan

igras obicni pcw, obicne warove iz zabave, i po tvojoj logici ja bi trebo pustit nekog ko nezna ni mrdnit misem.. Igramo za neku reputaciju da nas ljudi malo znaju.. To sto vi sam mislite na cb vasa stvar meni je cod2 obicni war SAM ZABAVA!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Need clan
sta si se zapjenio odmah, samo sam pito lol

i btw ja sam freelancer, tak da ak se mene pita klanovi bez kompetitivnog djela nisu klanovi vec grupa prijatelja koji igraju zajedno, a u tom pogledu skill ne znaci ama bas nista...samo je jedno jedino pravilo...

...more the maryer!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Sale_ds kaže...
sta si se zapjenio odmah, samo sam pito lol

i btw ja sam freelancer, tak da ak se mene pita klanovi bez kompetitivnog djela nisu klanovi vec grupa prijatelja koji igraju zajedno, a u tom pogledu skill ne znaci ama bas nista...samo je jedno jedino pravilo...

...more the maryer!

haha nisam se zapjenio sam govorim ono sto ja mislim i sto ja radi.. da da slazem se da i treba igrat cb al treba kupit org key-eve za sto nemam para jel nije mi malo dat 80-90 kn u ovo vrijeme xD,, Mozda jednog dana, a i da ovaj klan vise od pola nas su frendovi ista ulica i tak :)

15 godina
neaktivan
betmen kaže...
MegaZero kaže...

Jel ti ovo znači osrednje (kao medium), ili totalno ludo (kao 'mad skillZ') ?

znaci kao osrednje medium!

15 godina
neaktivan

itko?

16 godina
MegaZero kaže...

itko?

dam ti savjet: ODes na neki poznati pub SD server i tam sam napises par puta uvijek ce ti se netko javit.. :)

14 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

haha nisam se zapjenio sam govorim ono sto ja mislim i sto ja radi.. da da slazem se da i treba igrat cb al treba kupit org key-eve za sto nemam para jel nije mi malo dat 80-90 kn u ovo vrijeme xD,, Mozda jednog dana, a i da ovaj klan vise od pola nas su frendovi ista ulica i tak :)

ma ne treba igrat cb, igre su namjenjene zabavi, a ne frustracijama (barem sam ih ja dozivljavo dok sam natjecateljski igro) lol

sad i ja fino igram sa ekipom iz ulice, a ima i par bosanaca..zakon ekipa i puca mi kifla xD makar su se i oni sad poceli nabrijavat na cb -.- moram pocet samare djelit lol

ugl da se vratimo na temu...ak je decko ok, spreman na zaj**anciju i zna upalit skype let the game begin Cool

16 godina
Sale_ds kaže...
MarioVk kaže...

ma ne treba igrat cb, igre su namjenjene zabavi, a ne frustracijama (barem sam ih ja dozivljavo dok sam natjecateljski igro) lol

sad i ja fino igram sa ekipom iz ulice, a ima i par bosanaca..zakon ekipa i puca mi kifla xD makar su se i oni sad poceli nabrijavat na cb -.- moram pocet samare djelit lol

ugl da se vratimo na temu...ak je decko ok, spreman na zaj**anciju i zna upalit skype let the game begin Cool

ae daj xf, mozda jedan war razbacimo nekad :).. a i ovak autoru temu u postu iznad dao sam ti savejet, puno lakse neg da ovdje to trazis

14 godina
neaktivan
Need clan

igramo mw2 Mršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

moze.Samo mi daj ako nije problem link od klana na xf-u i xf pa cemo se dogovorit :) moze ?? :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice