Igram cod i tražim klan imam 200h i več me zvalo u klanove ali su bili loši pa nisam htio uč.
ahahahh pa šta bi ti s 200h......low...ja imam 800h i nemogu nac dobar klan...
Meni se zgadi kad vidim na webu od klana da pise minimalno kolko treba sati imat za klan... to odma znas je je klan low ili onaj ko ga je napravio tj. lider. A najjači su ti likovi koji ostavljaju sate na xu, a sta kad se igralo na allseingeye i ostalim programima kad nije bilo xfire-a?
Dam se kladit svi koji ostavljaju u igri da nakupe sate su teske loware, i da nemaju vise od 15 godina.
Ja igram 2 godine i imam barem na xu kak mi piše 1400h. al ko te pita za h u nekom dobrom klanu? Nitko. znam lika ima skoro 2k sati a necu rec da je low al vidis kako igra, ko da igra mjesec i pol. zato kanite se gledanja na xu kolko tko ima sati.
Meni se zgadi kad vidim na webu od klana da pise minimalno kolko treba sati imat za klan... to odma znas je je klan low ili onaj ko ga je napravio tj. lider. A najjači su ti likovi koji ostavljaju sate na xu, a sta kad se igralo na allseingeye i ostalim programima kad nije bilo xfire-a?
Dam se kladit svi koji ostavljaju u igri da nakupe sate su teske loware, i da nemaju vise od 15 godina.
Ja igram 2 godine i imam barem na xu kak mi piše 1400h. al ko te pita za h u nekom dobrom klanu? Nitko. znam lika ima skoro 2k sati a necu rec da je low al vidis kako igra, ko da igra mjesec i pol. zato kanite se gledanja na xu kolko tko ima sati.
A to, znas li zasto se stavlja ogranicenje kad bi netko htio uc u klan, evo npr. da sam ja prije uvijek igrao sa upaljenim xfireom( i dan danas me nesto zeza), nakupio bi vele vise h, još da sam ga ima kad sam tek poceo igrat, a mojih 1400 h znaci nesto, skill i veliko iskustvo, radi iskustva se najvise trazi minimum h, jer sta ce tebi netko u clanu tko nezna instalirat igru, i nezna nista od njoj!
Najbolje je kada neki klan vrsi regrutacije (prima nove clanove), da napravi test za novog člana da vide kako on igra i da se ne oslanjaju na sate nego samo na skill!
A ovo sa pumpanjem sati na xfire-u je stvarno jadno.
Evo da kazem sam mi regrutamo cod 4 igrace ko je zainteresiran nek se javi na xfire:drem16 ili posjeti nasu stranicu klana http://www.xfire.com/clans/dogcod/ nek izvrsi na forumu popuni podatke i mi cemo ga kontaktirat i testirat otvorio sam nedavno temu da regrutamo no nazalost zakljucali su mi je zato admini pisem tu!
Najbolje je kada neki klan vrsi regrutacije (prima nove clanove), da napravi test za novog člana da vide kako on igra i da se ne oslanjaju na sate nego samo na skill!
A to, znas li zasto se stavlja ogranicenje kad bi netko htio uc u klan, evo npr. da sam ja prije uvijek igrao sa upaljenim xfireom( i dan danas me nesto zeza), nakupio bi vele vise h, još da sam ga ima kad sam tek poceo igrat, a mojih 1400 h znaci nesto, skill i veliko iskustvo, radi iskustva se najvise trazi minimum h, jer sta ce tebi netko u clanu tko nezna instalirat igru, i nezna nista od njoj!
Čini se da je ova tema otišla s puta, i je bitniji je skill nego sati .
Čini se da je ova tema otišla s puta, i je bitniji je skill nego sati .
ako nekom treba klan za cod 2 nek posjeti ovaj klan http://www.xfire.com/clans/kzh23/
a jesi moćan imaš čak 70 h...
a jesi moćan imaš čak 70 h...
omg pa nisu bitni sati tak mi dode lik da bi on u clan radi servera mislim ono kaj ste svi sponzoruše
http://www.xfire.com/clans/skullhead/
www.insane-gaming.co.nr
Evo čovjek je sve objasnio.
Heh ukratko:
Što imaš više sati to znači da bolje poznaješ igru, da bolje znaš mape, da imaš bolji refleks!
Jer npr. sta ce meni neki u klanu koji nezna upisat nickname u igri a zna dobro igrat.
A također znam neke koji negase igru, a neigraju i ono kao oni imaju oko 2 000 h, a xfire imaju mozda tek 1 godinu.
Treba testirat i onog koji ima 500 i onog koji ima 1500 h!
imam ja prek 400 sati pa nisam u klanu, najbolji su mi oni kaj igraju z onim automatima , i nemaju pojma z rifel , jen tip dojde na server i samo imaju rifel ,i onda veli koj sr***je server
slažem se s time
Da ja 80% svog igranja igram sa Rifleom, a sa snipom mi je onda prelako kad se naviknes na rifle posebno na kar98k jer je sa onom ruskom pre pre lagano ubit no aim.
Pa kad sam nedavno počeo opet igrat malo All weap. malo mi je bilo teze na waru, jer mrzim kad me netko sa sacmom pokupi, :D, al brzo sam se navikao i sad mi je opet dobro, hehe, posebno mi je lako sa onom Mp44 headshootove ili sa pištoljom!
Btw. sad cu uploadat jedan svoj stariji fragmovie na xfire pa možete pogledat ima dosta no aim killova, a niti jedan nije luck!
Da ja 80% svog igranja igram sa Rifleom, a sa snipom mi je onda prelako kad se naviknes na rifle posebno na kar98k jer je sa onom ruskom pre pre lagano ubit no aim.
Pa kad sam nedavno počeo opet igrat malo All weap. malo mi je bilo teze na waru, jer mrzim kad me netko sa sacmom pokupi, :D, al brzo sam se navikao i sad mi je opet dobro, hehe, posebno mi je lako sa onom Mp44 headshootove ili sa pištoljom!
Btw. sad cu uploadat jedan svoj stariji fragmovie na xfire pa možete pogledat ima dosta no aim killova, a niti jedan nije luck!
Ja sam s Springfieldom Bog !! imam 550h i uopce ne trazim klanove premda me trazilo u Pred4tors.Team i jos neke ali to su sve lowi naprave bezveze klan nemaju ni web ni ts ni server nista tek tako da se zezaju a lider im ima 50h xD.....prijatelj mi u Razer Zone i svaki mjesec dobiva razer opremu...ima sve vrste podloga razer dead adder i dobiva MAMBU
...ima slusalice i tipkovnica samo tako....ja nzn stvarno...btw ima 1400h i nije ih pumpao cisti skill jako dobar igrac
heh
Ja sam s Springfieldom Bog !! imam 550h i uopce ne trazim klanove premda me trazilo u Pred4tors.Team i jos neke ali to su sve lowi naprave bezveze klan nemaju ni web ni ts ni server nista tek tako da se zezaju a lider im ima 50h xD.....prijatelj mi u Razer Zone i svaki mjesec dobiva razer opremu...ima sve vrste podloga razer dead adder i dobiva MAMBU
...ima slusalice i tipkovnica samo tako....ja nzn stvarno...btw ima 1400h i nije ih pumpao cisti skill jako dobar igrac
heh
:D sta on to dobiva džaba, jel to kao u tek9 iđeš po turnirima putuješ i dobivas nagrade ili kako?
:D sta on to dobiva džaba, jel to kao u tek9 iđeš po turnirima putuješ i dobivas nagrade ili kako?
da dobiva besplatno i ide na turnire ali ama bas sve dobije od razera(mis,tipkovnica,podloga,slusalice,naljepnice...)i sve mu je placen put ako ide negdje dalje i na turnirima dobije nagrade...i svaki mjesec mu salje nesto sad ce dobit brzo usb...evo mu gaming rig na xf...ima cak i zvucnu karticu od razera...stvarno bolesno
Manufacturer:
Micro-star international co.,ltd
Processor:
Intel Core 2 QuadCore Q8200 BOX, 4×2.33GHz, 1333MHz, 775-pin, 4MB
Memory:
4094 MB RAM
Hard Drive:
1TB
Video Card:
ATI Radeon 4870 x 2 2GB
Monitor:
Monitor Samsung SM T220, 22'' LCD, 2 ms, DVI, D-Sub
Sound Card:
Razer Barracuda™ AC-1 Gaming Audio Card Overview
Speakers/Headphones:
Razer Barracuda
Keyboard:
Razer Tarantula,Lycosa
Mouse:
Razer Mamba,DeatAdder
Mouse Surface:
Razer Destructor
Operating System:
Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.080814-1236)
Motherboard:
GIGATYTE EP45-UD3P Ultra Durable 3
Computer Case:
Soprano Dx
Cijela kuca mu u Razer....e i ima majicu i jos neke sitnice kao sto je za kljuc privjesak itd...