Temu - internet shop, iskustva

poruka: 74
|
čitano: 72.136
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Temu - internet shop, iskustva
Moze link na tipkovnicu?
10 godina
maxy0 kaže...

ali ne znam kako napisati forward slash? netko zna?

shift+7 je inače standardna pozicija forward slash-a na tipkovnicama (bar u qwertz varijanti) - to ti ne radi?

5 godina

naručio 15.9, doslo jucer , sve normalno dpd dostava...zadovoljan svime

2 0 hvala 0
8 godina
Prije 10tak dana narucio, izabrao overseas i stavio kucnu adresu, da bi me oni automatski stavili u najbliži overseas shop, jer je na tracking broju pisalo "pick-up by consignee", to sam skuzio jer na eurodis.com gdje je original tracking broj pisalo "Shipment number delivery partner" drugi broj, kojegg sam ukucao u overseas track stranicu

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2023 12:57 (Bencho2211).

0 0 hvala 0
11 godina
Opa, pomaknuo se tracking i sada je u Hrv. Leskovcu. Znaci ipak ce doci ali ce valjda uplatiti i 5 eura :)

1 0 hvala 0
13 godina
60nine kaže...
maxy0 kaže...

ali ne znam kako napisati forward slash? netko zna?

shift+7 je inače standardna pozicija forward slash-a na tipkovnicama (bar u qwertz varijanti) - to ti ne radi?

evo radi ta kombinacija, hvala

http://trakt.tv/user/MjezZza
10 godina
siljo90 kaže...
Opa, pomaknuo se tracking i sada je u Hrv. Leskovcu. Znaci ipak ce doci ali ce valjda uplatiti i 5 eura :)

Meni se "pomaknulo", jucer u 7 navecer opet outbound gateway scan kao i od 18og...

Edit: pise nesto delivery depot - out for delivery.... znaci ne samo da cu dobit tipkovnicu, nego cu i zaradit 

Edit2: sjelo i 5€ na balansu

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.9.2023 17:10 (hahhaajaads).
5 godina

druga narudžba napravljena 27.9, plaćeno pbz kreditnom, došlo danas, 4.listopada...sve super, zadovoljan proizvodima, dostava uredna dpd...

1 0 hvala 0
7 godina

Jenda napomena, imate Revolut jednokratne virtualne kartice. Vrlo ih je jednostavno koristiti, sigurne su, besplatno je, aplikacija je user friendly, potrošite koliko prebacite na karticu (npr. preko Google paya) i placajte s njima na tim internetskim (sumnjivim/ne sumnjivim, stranim/domacim..) stranicama bez problema. Uvijek se osjecam malo nesigurno iz nekog razloga kad non stop unosim negdje broj kartice, pogotovo iz banke gdje primam placu. Čisto savjet, hrpa kolega na forumu je to isto predložila, pa govorim ovdje jer Temu je relativno nova stvar (ne mora znaciti da nije sigurna) ali nije loše imati taj korak dodatne zaštite.

7 0 hvala 0
10 godina

da, potpisujem - ili Revolut ili bar Paypal, i sam sam to spomenuo par puta ovdje u temi

Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina

Ja imam visa web card (otp banka). Sluzi samo za kupovanje na netu.. Prebacim s tekuceg koliko kad treba i sluzim se njom vec godinama za sve stranice. Paypal sve rijede koristim jer mi se cini da su poceli gadno za*ebavati sa konverzijama i dosta vise uzimaju sebi nego prije. Znao sam namjestati da mi konverziju radi banka, ali mislim da su to vratili na sebe opet i kasnije nisam nasao doticnu opciju. A nisam ni trazio ako cemo iskreno. Uglavnom, provjerite u svojim bankama mogu li vam ustupiti tu web karticu jer je najjednostavnije rjesenje, realno.

Upravo prvi put planiram naruciti sa Temu-a, pa se nadam da je sve po pe-esu. Dosao sam se na forum uvjeriti da su legit. Hvala svima. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine

Sinoc narucio robu, no nakon 10min sam otkazao, jutros poruka da je poslano, bumo vidili kaj i kako dalje

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Napokon su rijesili bug sa brojem moba. Sada mi i na DPD stranici stoji ispravan broj.

2 0 hvala 0
10 godina
siljo90 kaže...
Napokon su rijesili bug sa brojem moba. Sada mi i na DPD stranici stoji ispravan broj.

ajde konačno, baš ću šogoricu pitat dal je i njoj ok broj kad joj dođe do dpd-a...

edit: baš pitao frendicu kojoj je paket došao sad u petak - isto kaže da joj je broj moba bio ok, pa su valjda to konačno riješili :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.10.2023 21:31 (60nine).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice