I nitko nema kod da pomogne za web kupnju? Oduzim se naravno
Sancta Domenica - Iskustva
- poruka: 589
- |
- čitano: 458.816
- |
- moderatori:
vincimus, Lazarus Long
Nikako ne kupujte u Sancta Domenico,kupila kod njih 2 mobitela i nijedan nije bio ispravan,neznam od kud oni nabavljaju robu ali kvaliteta je užasna!!!
Moze li se kod njih nesto kupiti na webshopu, a onda preuzeti u nekoj poslovnici? Mislim si uzeti ps4 pa ima u webshopu kod za 10% popusta,
ali ne volim dostavljanje jer sam uvjek imao losa iskustva.
Moze li se kod njih nesto kupiti na webshopu, a onda preuzeti u nekoj poslovnici? Mislim si uzeti ps4 pa ima u webshopu kod za 10% popusta,
ali ne volim dostavljanje jer sam uvjek imao losa iskustva.
Nazovi i pitaj, saznat ces odmah :)
Nisam siguran, u većini drugih trgovina se može. Sad vidim imaju besplatnu dostavu pa bi bilo šteta ne iskoristit, a ako baš ne želiš dostavu, probaj nazvati trgovinu u kojoj bi se artikl preuzeo pa pitaj.
Ja sam jučer baš kupovao neke maske za mob preko webshopa.. Uglavnom, imaš na zadnjem koraku opciju "preuzimanje u poslovnici", odabereš to, te poslovnicu koju želiš, oni ti jave kad je spremno za preuzimanje. To je to.
Naime tada sam kupovao volan ,a oni su u ducanu imali Logitech DF GT koji mi je bio najrazumnija opcija,i sad idem ja laganini to probat kod njih a mozda i kupit,dodjem ja u ducan sve ok ,pozdravim ja malo igrice za plejku pogledam ,i idem ja sad sject da malo volan probam,i taman sam sjeo i prodavac dodje kao :ovo ti nije igraonica,kupi nesto il se pokupi odavdje,od tada nisam u njihov ducan krocio,tada sam imao pola novaca za volan i ozbiljno sam razmisljao da kupim navedeni volan,can ni ljut nisam bio nego tuzan
jel ima tko kodove za popust u santa domenici preko neta?
bili su SPLITSKA10 za keš i SPLITSKA5 za obrocnu otplatu, ne znam dal su jos aktivni
ne rade :(
jel ima tko kodove za popust u santa domenici preko neta?
Imas PM
Jel moze i meni na PM?
Pozdrav
S obzirom da planiram uzeti g6 u SD na rate, ako nije problem može li i meni kod za popust na PM za kupnju na rate.
Hvala
LP
pazi da ti ne dođe sa t-com-ovim softverom kao meni pa 2 miseca dok sam dobio novi
A kako znati sa kojim softverom će doći?
To ni ja neznam
A kako znati sa kojim softverom će doći?
Kontaktiraj ih preko maila, s tim upitom, možda dobiješ informaciju.
"Uređaji iz naše ponude namaju T-com software."
pričekat ću još ako netko ima kod,pa naručiti
Ima li novi kod za 10% kupnju?
10% kod bi sjeo ko budali samar. Ako netko ima kod bio bih zahvalan. Gledam nesto vec neko vrijeme i jesu skuplji al uz 10% to bi islo ispod sveg na nabavi.net
Pridružujem se tom šamaru. Taman sam odlučio kupiti PS4Pro i pročitam da ne vrijedi 10% popusta za Diners utorkom za plaćanje na rate od 13-24.
Ima li kakav popust kod za kes, a da vrijedi ovih dana ??
U sancta domenici su popusti za Black Friday, (Odma da kazem zanimao me sat i kupio sam ga) I sad pametni satovi su na popustu od 23. ja dosao u sancta domenicu (22-og sam dosao)da vidim malo taj sat da se raspitam i tako, i pitam ja jednog prodavaca kad pocinju popusti za Black Friday,on meni odgovori:Pa za petak nomalno,ja sam reko,pa cekajte zasto su onda satovi na popustu od 23? E onda je on okrenuo pricu,uglavnom ne bas najbolje iskustvo ali sam ipak narucio sat preko njihove internet trgovine,tj jucer.. I da jos nesto,pitam ga kad pocinju akcije za pametne satove,on kaze 23-eg u ponoc na web shopu,i ja sam ko budala probavao do 2 ujutro jel sat na popustu,i na kraju ga narucio tek u 9 kad je sancta domenica otvorila... Nista na njihovoj stranici kaze od 1-3 radna dana,a posto je danas petak,vec je pol 5,ocekujem tek u pon da ce doci...
Kakva neprofesionalnost! kupio sam sat preko njihovog webshopa a njihova stranica kaze od 1 do 3 radna dana isporuka,(danas sam zvao,a u cetvrtak narucio) posto je trebao doc u pon ili utorak,danas sam zvao da vidim sta je sa tim,zasto ne dolazi,kad na kraju ispadne oni su uzeli novce,ali kao nemaju narudzbu,kao da nije placeno a placeno je,sutra idem u sancta domenicu po svoje novce ili taj sat,drugo me nista ne zanima. Sve u svemu jako lose iskustvo kupnje preko neta.
Pa post povise pise da si narucio u petak, ne u cetvrtak. I 1-3 dana se racuna radnih dana. Nitko ti ne salje subotom i nedjeljom.
Ovo ostalo ne bih komentirao.
Jesi dobio "Potvrda Vase narudzbe br. <neki_broj>" na mail? Jer to si trebao dobit kad si obavio narudzbu. Ako to imas, to je to, ovaj u trgovini nije nasao valjda. Ako nemas tu potvrdu, moguce da ce ti stornirat narudzbu a novce vratit jer nisu imali satova, al uglavnom napravi izvadak i fino posalji njima mail s tim izvatkom.
Sat je bio narucen u cetvrtak (zapravo nije narucen ako to cu malo kasnije objasniti) uglvanom nije bila greska do mene niti do sancta domenice,nego u zagrebackoj banci,tu je negdje zapeo novac,i oni nisu jednostavno dobili tu narudzbu niti su dobili novce,a ja nisam isto dobio bilo kakav e mail o narudzbi,sve u svemu dobiti cu svoje novce sutra ili sljedeci tjedan,a u sancta domenici vise necu nista kupovat iz principa..
Jel netko naručivao iz ove trgovine. Vidim da nude besplatnu dostavu do 31.12 za sve narudžbe iznad 99kn, ako se radi o redovnoj dostavi.
Ja sam naručio već 3 mobitela kod njih, zadnji Samsung baš prošli tjedan.
Nikakve zamjerke nemam, dostava stigla odmah idući dan od plaćanja, mobitel tvornički zatvoren, naljepnica na kutiji, a ne kao negdje gdje bude prerezana.
Prije par mjeseci sam slao i LG telefon na servis kod njih, bilo riješeno za 2 tjedna.
Uglavnom, jako dobra i pouzdana trgovina što se mene tiče.
Također su i ovlašteni uvoznici za mnoge brendove, pa nema straha da će proizvod biti za neko lijevo tržište.
Ja za SD imam samo rijeci pohvale.
Meni osobno jedan od drazih shopova, iako nisam nikad narucivao nesto s dostavom.
Ali zaista sam uzeo kod njih gro stvari i zaista su mi masu puta izasli u susret mksimalno.
Najgori dućan ikada. Asortiman robe užasan, oskudan, bezobrazluk do neba. Prije dvije godine dobio na produženje ugovora bon od T-coma za 500 kuna. S obzirom na paprene cijene i da je za sve trebalo nadoplatiti, kupio neki Panasonic bežični telefon za doma, koštao prilično papreno, oko 480kn. Telefon živi užas. Radi na dvije punjive baterije koje se isprazne za cca 30-tak sati, bez da je itko uputio poziv ili telefon zazvonio. Da ne tramakavam, kupio nove baterije nešto većeg kapaciteta, opet ista stvar. 30 sati i telefon bez znaka života. Reklamirao im, rekli mi da im ga pošaljem, da ću kao najvjerojatnije dobiti novi. Za tjedan dana, vratio mi se iz servisa isti telefon, s obrazloženjem da je sve u redu i da se isti ne prazni za 30 sati! Inaće, u uputama stoji da baterija drži u prosjeku 7 dana bez punjenja! Zovem ih opet da nisu napravili ništa, i dobijem letargični odgovor da im ga pošaljem opet! Onda sam ih poslao u lijepi kurac i rekao da odjebu zauvijek, bagra bezobrazna! Telefon je i dalje svaki drugi dan na punjaču, dok ga jednom ne opizdim o zid! Eto, toliko o Svetoj Nedjelji!