Ehome.hr

poruka: 1
|
čitano: 875
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
offline
Ehome.hr

Vidim da nema tema. Moram otvorit. Nisam nista kupio, ali traljaviji webshop u zivotu nisam dozivio. Gledajuci prihode, rekao bi da su neki uhljebi koji naveliko posluju s drzavnim firmama, jer postoji samo 1 zaposlenik, a i izgleda tocno tako, samim time, prihodi daleko premasuju mogucnosti jednog zaposlenika.

 

Narucio tv -> dobio podatke za uplatu. Sreca, nisam uplatio odmah jer eto, sutra nakon 20 poziva, sto na tel, sto na mob vlasnika (jer je napisan na stranicama) dobijam jedva kasno navecer email da eto, tog tva nema. Da sam uplatio, trebao bi cekat povrat pitanje je dokad. Sutra nasao novi tv, narucio opet, poucen prijasnjim iskustvom, posaljem mail da provjere je li dostupno prije uplate. Nema odgovora ni 2 dana nakon upita. Na tel naravno se nitko ne javlja.

 

Uglavnom ne izgleda mi kao neki webshop orijentiran za "normalne ljude", a po prihodima bi rekao da dobro posluju, stoga, thumbs down. Cijene su dapace jako dobre, al me cisto strah ako je ovakva podrska za prodaju kakva bi bila za reklamacije. Obicno i edigital oko prodaje bude vise manje ok.

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice