I onda se još treba navlačiti s njima.
S druge strane, za soundbar je bil zadužen GLS.
Može se pratiti svaku promjenu i došlo je preksutra od preuzimanja paketa.
moram priznati da ne shvaćam tvoje kukanje.
naručio si 27.04. proizvod za koji piše da nemaju na zalihi i da će isporuka biti kroz 10 radnih dana. 09.05., točno u roku od 10 radnih dana ti je TV poslan, predan je dostavnoj službi. za dostavu je prilikom odabira načina dostave navedeno da je okvirni rok koji treba dostavnoj službi 2-5 radnih dana. 15.05. si primio TV, znači u roku od 4 radna dana od kad ga je dostavna služba preuzela.
gdje je problem?
pa u pravu su, ti očito ne shvaćaš što znači "isporuka u roku od 10 radnih dana" jer JASNO piše ispod svakog proizvoda "na zalihi, isporuka odmah" ili "isporuka u roku od xx dana". to je rok u kojem kupac može preuzeti proizvod ili može biti predan dostavnoj službi. to što su kupci polupismeni stvarno nije njihov problem. ista stvar je i kod drugih trgovina, recimo ekupi.
iskreno boli me za BB, ali me živcira kad se diže buka oko nečega gdje kupci nisu u pravu.
edit: sad samo čekam komentar da sigurno radim u BBa
iskreno boli me za BB, ali me živcira kad se diže buka oko nečega gdje kupci nisu u pravu.
je je, u pravu si, thread od 25 (edit!) stranice se sam napisao, umislili ljudi
pa u pravu su, ti očito ne shvaćaš što znači "isporuka u roku od 10 radnih dana" jer JASNO piše ispod svakog proizvoda "na zalihi, isporuka odmah" ili "isporuka u roku od xx dana". to je rok u kojem kupac može preuzeti proizvod ili može biti predan dostavnoj službi. to što su kupci polupismeni stvarno nije njihov problem. ista stvar je i kod drugih trgovina, recimo ekupi.
volim ovakvu ekipu koja plati, naguzi se trgovcu i naknadno vrati po još. savršenstvo.
je je, u pravu si, thread od 25 (edit!) stranice se sam napisao, umislili ljudi
ADM ima 87 stranica, pa? osobno tvrtka s kojom nikada nisam imao problema. links 24 stranice... nađi mi firmu koja je svima po volji. grešaka uvijek ima, ali ovdje se ekipa žali na osobne propuste i manjak strpljenja i tolerancije. tu trgovac nije u krivu i treba biti pošten pa to i priznati.
volim ovakvu ekipu koja plati, naguzi se trgovcu i naknadno vrati po još. savršenstvo.
daj ne pi*di bez veze, naručio si nešto, zatim se predomislio jer nisi shvatio što znači "isporuka u roku od 10 dana", požalio se na to, zatražio povrat novaca, dobio ih odmah nazad i sada treba srati po trgovini jer su napravili što? trebali su ti poslati TV besplatno jer si ti nepismen?
Ja uopce nisam znao da ta firma postoji dok nisam narucio taj zadnji put u SD, isto sam se iznenadio ocjenama i komentarima
Malo je falilo , kad sam prije 2 mjeseca uzimao svojima tv da nisam od njih narucio
Kolega uzeo isti tv (on mi je i rekao za akciju na sancti) a ja nakon njega drugi dan narucio isti tv u svijet medija (izasao me 40€ skuplje)
Ja narucio u cetvrtak u utorak mi tv stigao doma ( nemam pojma koja dostava, dosao lik sa bijelim kombijem) , a on je tv tek dobio prosli tjedan
Za mene su gotovi, zadnja stvar koju sam narucio je soundbar kod njih odmah iza Bozica, ravno mjesec dana da mi je stiglo doma
Za mene su gotovi, zadnja stvar koju sam narucio je soundbar kod njih odmah iza Bozica, ravno mjesec dana da mi je stiglo doma
Čudi me da je odmah iza Božića stiglo tek za mjesec dana, tada nema puno narudžbi
Koliko ste vas dvojica udaljeni od trgovine Big Banga?
Čudi me da je odmah iza Božića stiglo tek za mjesec dana, tada nema puno narudžbi
Ma katastrofa, pisalo samo da je na web shopu dostupno, a onda cekanje i cekanje, jedno desetak mailova, na pola nisu ni odgovorili, valjda su cekali da im dodje na stanje, al brate mili mjesec dana, pa za 10 dana mi stignu paketi sa temu-a
Čudi me da nisi dobio prati pošiljku od BB, jer to njima ide automatski kada pripreme pošiljku za slanje (osim ako nisu imali tvoj mail).
Koliko ste vas dvojica udaljeni od trgovine Big Banga?
nebitno gdje sam. ako nešto naručujem, a prodavač nudi dostavu u 10 dana s dodatno plaćenom poštarinom, onda očekujem kupljeno na svojoj adresi u navedenom roku.
ako nemaju, zapelo negdje ili štogod, onda očekujem ispriku, "molimo na razumijevanju" ili drugi primjeren oblik komunikacije kojim se od kupca se radi idiota sa "10 dana je dostava na naše skladište" i "mi znamo što znači 10 dana". u čijem retardiranom mozgu reklamirano vrijeme dostave označava dostavu igdje drugdje osim na adresu koju je kupac odredio?
daj ne pi*di bez veze, naručio si nešto, zatim se predomislio jer nisi shvatio što znači "isporuka u roku od 10 dana", požalio se na to, zatražio povrat novaca, dobio ih odmah nazad i sada treba srati po trgovini jer su napravili što? trebali su ti poslati TV besplatno jer si ti nepismen?
činjenica da se ti guziš trgovcu, to još opravdaš na svoju štetu, ne čini mene nepismenim.
usput, tko je ovdje nepismen, se vidi tako da meni spominješ tv koji sa mnom nema veze jer ga nisam kupovao. nepismen, lol...
Ovo nije njihova obaveza doduše, ni jedna služba to ne mora raditi. To što su neki dostavljači ok, pa ti pomognu na svoju ruku, to je druga stvar :)
Vama dvojici je sve nevažno / nebitno. Osim vašeg kukanja. Toliko je trgovina u Hrvatskoj i svijetu, a vi ciganite za par EUR-a i onda kukate na nekoliko stranica. Pa narudžba, pa e-mail, pa tracking, pa Milsped... Halo, ima drugih trgovina!
Ovo me podsjeća na ono, platio sam puno pa želim bolju uslugu :D
da, jer se to zove "dostava do prve prepreke". inace postoji i dostava s unosom, koja je skuplja i unesu ti robu u stan/kucu. al ti bi ocito da ti i spoje sve u struju i nataknu tv na zid i da jos ne platis to.