Big Bang (ex Sancta Domenica) - Iskustva

poruka: 769
|
čitano: 574.440
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Big Bang (ex Sancta Domenica) - Iskustva
Vraga su jeftini, platiš još 29€ dostave na nekaj kaj košta prek 1k...
I onda se još treba navlačiti s njima.

S druge strane, za soundbar je bil zadužen GLS.
Može se pratiti svaku promjenu i došlo je preksutra od preuzimanja paketa.
17 godina
Jeftini BigBangu jer su ih izabrali za partnera.

Meni je besplatna dostava, i tv i soundbar dovoze oni.

Ako dovoze jer i dalje ni traga ni glasa 🤦🏻‍♂️
GTSurgeons
17 godina
Nekim cudom stiglo... Zvali pola sata prije nego su dosli.

Ukratko, NIKAD vise nista ne kupujem vezano za BB i Milsped, ni jedna usteda nije vrijedna ovolikog trosenja zivaca i vremena
GTSurgeons

0 0 hvala 0
9 godina
još jedna "pohvala" BB-u. dakle, naručen soundbar, isporuka 10 dana. nakon čitanja drugih "pohvala", krenem s mail dopisivanjem i nakon bezobraznog odgovora u stilu da "oni znaju što znači 10 dana, a ja ne", tražim storno i povrat novaca. taj dio obavljen korektno.
budući je elipso imao istu stvar 5e skuplju i dostupnu odmah, oni se dobili moj novac.
iako i njima ide kritika, stanje na webu i u trgovini baš i ne odgovara, pa još malo vozikanja, al ajde, bilo je skoro usput.

tl dr:, u BB više ne kupujem.

4 0 hvala 0
22 mjeseca
STINGer kaže...

Ukratko, NIKAD vise nista ne kupujem vezano za BB i Milsped, ni jedna usteda nije vrijedna ovolikog trosenja zivaca i vremena

moram priznati da ne shvaćam tvoje kukanje.

naručio si 27.04. proizvod za koji piše da nemaju na zalihi i da će isporuka biti kroz 10 radnih dana. 09.05., točno u roku od 10 radnih dana ti je TV poslan, predan je dostavnoj službi. za dostavu je prilikom odabira načina dostave navedeno da je okvirni rok koji treba dostavnoj službi 2-5 radnih dana. 15.05. si primio TV, znači u roku od 4 radna dana od kad ga je dostavna služba preuzela.

gdje je problem?

22 mjeseca
bruno1026 kaže...
još jedna "pohvala" BB-u. dakle, naručen soundbar, isporuka 10 dana. nakon čitanja drugih "pohvala", krenem s mail dopisivanjem i nakon bezobraznog odgovora u stilu da "oni znaju što znači 10 dana, a ja ne", tražim storno i povrat novaca. taj dio obavljen korektno.
budući je elipso imao istu stvar 5e skuplju i dostupnu odmah, oni se dobili moj novac.
iako i njima ide kritika, stanje na webu i u trgovini baš i ne odgovara, pa još malo vozikanja, al ajde, bilo je skoro usput.

pa u pravu su, ti očito ne shvaćaš što znači "isporuka u roku od 10 radnih dana" jer JASNO piše ispod svakog proizvoda "na zalihi, isporuka odmah" ili "isporuka u roku od xx dana". to je rok u kojem kupac može preuzeti proizvod ili može biti predan dostavnoj službi. to što su kupci polupismeni stvarno nije njihov problem. ista stvar je i kod drugih trgovina, recimo ekupi.

iskreno boli me za BB, ali me živcira kad se diže buka oko nečega gdje kupci nisu u pravu.

edit: sad samo čekam komentar da sigurno radim u BBa 

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2025 12:10 (millennial).
12 godina
millennial kaže...

iskreno boli me za BB, ali me živcira kad se diže buka oko nečega gdje kupci nisu u pravu.

je je, u pravu si, thread od 25 (edit!) stranice se sam napisao, umislili ljudi

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2025 12:23 (Jovanka).
9 godina
millennial kaže...
bruno1026 kaže...

pa u pravu su, ti očito ne shvaćaš što znači "isporuka u roku od 10 radnih dana" jer JASNO piše ispod svakog proizvoda "na zalihi, isporuka odmah" ili "isporuka u roku od xx dana". to je rok u kojem kupac može preuzeti proizvod ili može biti predan dostavnoj službi. to što su kupci polupismeni stvarno nije njihov problem. ista stvar je i kod drugih trgovina, recimo ekupi.

volim ovakvu ekipu koja plati, naguzi se trgovcu i naknadno vrati po još. savršenstvo. 

22 mjeseca
Jovanka kaže...
millennial kaže...

je je, u pravu si, thread od 25 (edit!) stranice se sam napisao, umislili ljudi

ADM ima 87 stranica, pa? osobno tvrtka s kojom nikada nisam imao problema. links 24 stranice... nađi mi firmu koja je svima po volji. grešaka uvijek ima, ali ovdje se ekipa žali na osobne propuste i manjak strpljenja i tolerancije. tu trgovac nije u krivu i treba biti pošten pa to i priznati.

bruno1026 kaže...
millennial kaže...
bruno1026 kaže...

volim ovakvu ekipu koja plati, naguzi se trgovcu i naknadno vrati po još. savršenstvo. 

daj ne pi*di bez veze, naručio si nešto, zatim se predomislio jer nisi shvatio što znači "isporuka u roku od 10 dana", požalio se na to, zatražio povrat novaca, dobio ih odmah nazad i sada treba srati po trgovini jer su napravili što? trebali su ti poslati TV besplatno jer si ti nepismen?

17 godina
Pa mislim da sam prilicno opsirno opisao u cemu je problem

Prvi, dok sam cekao da dobiju TV, nestalo je soundbara, pa se cekanje dodatno produzilo

Drugi, u njihovim uvjetima kupnje pise da dobijam mail, od njih kao potvrdu slanja i racun, sto nisam dobio. U istome pisem da j od distributera dobijam mail za pracenje posiljke.

U prvom razgovoru u ponedjeljak, s korisnickom mi je receno da to ne salju.
Drugi dan, utorak, u razgovoru mi je receno da su mi to posali jos u petak. Ja nisam dobio nista. Na moje inzistiranje mi je poslan racun, stigao minut nakon razgovora.
Za tracking mi je receno da ovi to nemaju.

Sto je moj problem? Da rade kako treba, prvo ne bi prodavali robu koje nema na lageru. Ali, ako vec to rade, onda sacuvas djelove narudzbe koje imas, a ne da se artikli love dok se ne popuni narudzba i da se bespotrebno produzuje vrijeme slanja.

Da su poslali mail obavijesti u petak i da su dostavljac salje obavijesti kao bilo koji drugi, niti bih koga zvao, niti bih trosio zivce i bez problema bi organizirao da se posiljka doceka umjesto da svaki cetiri dana dezuram ko zadnja budala. Imao bih link na kojem bi vidio di se posiljka nalazi, odn rano ujutro bih dobio obavijest da je posiljka na putu i da ce biti isporucena od do sati taj dan. Svi to rade osim njih.

Dakle, da, dobio sam sve u "roku". Ali, to se ne radi tako, narocito ne dostava, niti se kupca drzi u potpunom mraku dok ne obavi nekoliko razgovora na kojima svaki put dobije drugaciju informaciju. Ako je tebi to ok, super, zaposli se tamo, odlicno ces se uklopiti (osim ako vec nisi tamo) 😘

Sve ovo sto sam nabrojao je Sancta radila bez ikakvih problema dok ih ovi nisu preuzeli
Kupio sam gomilu stvari od njih, od malih do velikih, male tehnike, video igara, televizija, frizidercina i cega sve ne. Sve do ovoga je bilo ok

Nedavno sam im slao mikrovalnu na servis. Trazili su hrpu slika uredjaja i samog pakiranja da se uvjere da je sve ok

Prva slika je sto sam im poslao, onaj unutarnji "tanjur", kako sam ga spakirao, druga slika je ono sto sam dobio natrag. Ne znam tko je to napravio, da li oni ili ovi na servisu (jer je servis isao preko njih, ne direktno). Sve skupa mjesec dana okruglo, za dobiti natrag
GTSurgeons
17 godina
Ja jutros otisao na google, Milsped, pa ispod njega komentari.
Mila majko cega sve tamo ima 🤣
GTSurgeons
11 godina
STINGer kaže...
Ja jutros otisao na google, Milsped, pa ispod njega komentari.
Mila majko cega sve tamo ima 🤣

Ja uopce nisam znao da ta firma postoji dok nisam narucio taj zadnji put u SD, isto sam se iznenadio ocjenama i komentarima 

9 godina

Malo je falilo , kad sam prije 2 mjeseca uzimao svojima tv da nisam od njih narucio

Kolega uzeo isti tv (on mi je i rekao za akciju na sancti) a ja nakon njega drugi dan narucio isti tv u svijet medija (izasao me 40€ skuplje)

Ja narucio u cetvrtak u utorak mi tv stigao doma ( nemam pojma koja dostava, dosao lik sa bijelim kombijem) , a on je tv tek dobio prosli tjedan

Za mene su gotovi, zadnja stvar koju sam narucio je soundbar kod njih odmah iza Bozica, ravno mjesec dana da mi je stiglo doma

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 mjeseci
Marcek555 kaže...

Za mene su gotovi, zadnja stvar koju sam narucio je soundbar kod njih odmah iza Bozica, ravno mjesec dana da mi je stiglo doma

Čudi me da je odmah iza Božića stiglo tek za mjesec dana, tada nema puno narudžbi

5 godina
STINGer kaže...

bruno1026 kaže...

Koliko ste vas dvojica udaljeni od trgovine Big Banga?

17 godina
Blizu 90km, u jednom smjeru.

Mislio sam otici autom, ali nije bilo u Splitskoj poslovnici

Ali, to je potpuno nevazno. Stalno narucujem online, od nasih ili Amazon ili kinezi, svejedno.
Milsped je prvi koji nema ni tracking ni obavijest o posiljci.

BB je prvi koji mi za naruceno nije obavijest o slanju sa racunom kao sto svi ostali rade.

Oboje im je uz hrpu drugih stvari navedeno u Uvjetima koje dobijes u mailu pri narudzbi. Da ja njih pilam bilo cime dobio bih odgovor da be tako navedeno u uvjetima, jel tako.
Al eto, oni ne moraju slati obavijest, dostavljac izgleda isto ne mora. Mislim, ne trazim previse jebemu 🤷🏻‍♂️
Malo tko si danas moze priustiti dezuranje 2-5 dana uz cca pola sata za pojavit se doma na preuzminju
GTSurgeons
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2025 20:55 (STINGer).
7 mjeseci
Nisi dobio mail prati pošiljku?
9 godina
Novice kaže...
Marcek555 kaže...

Čudi me da je odmah iza Božića stiglo tek za mjesec dana, tada nema puno narudžbi

Ma katastrofa, pisalo samo da je na web shopu dostupno, a onda cekanje i cekanje, jedno desetak mailova, na pola nisu ni odgovorili, valjda su cekali da im dodje na stanje, al brate mili mjesec dana, pa za 10 dana mi stignu paketi sa temu-a

17 godina
@Novice, pogledaj malo unatrag, imas nekoliko mojih postova na ovu temu, sve detaljno opisano
GTSurgeons
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2025 1:35 (STINGer).
7 mjeseci
STINGer kaže...
@Novice, pogledaj malo unatrag, imas nekoliko mojih postova na ovu temu, sve detaljno opisano

Čudi me da nisi dobio prati pošiljku od BB, jer to njima ide automatski kada pripreme pošiljku za slanje (osim ako nisu imali tvoj mail).

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2025 10:46 (Novice).
9 godina
zelenapaprika kaže...

Koliko ste vas dvojica udaljeni od trgovine Big Banga?

nebitno gdje sam. ako nešto naručujem, a prodavač nudi dostavu u 10 dana s dodatno plaćenom poštarinom, onda očekujem kupljeno na svojoj adresi u navedenom roku.

ako nemaju, zapelo negdje ili štogod, onda očekujem ispriku, "molimo na razumijevanju" ili drugi primjeren oblik komunikacije kojim se od kupca se radi idiota sa "10 dana je dostava na naše skladište" i "mi znamo što znači 10 dana". u čijem retardiranom mozgu reklamirano vrijeme dostave označava dostavu igdje drugdje osim na adresu koju je kupac odredio?

millennial kaže...

daj ne pi*di bez veze, naručio si nešto, zatim se predomislio jer nisi shvatio što znači "isporuka u roku od 10 dana", požalio se na to, zatražio povrat novaca, dobio ih odmah nazad i sada treba srati po trgovini jer su napravili što? trebali su ti poslati TV besplatno jer si ti nepismen?

činjenica da se ti guziš trgovcu, to još opravdaš na svoju štetu, ne čini mene nepismenim.

usput, tko je ovdje nepismen, se vidi tako da meni spominješ tv koji sa mnom nema veze jer ga nisam kupovao. nepismen, lol...

17 godina
E, ajd nemoj 🤣

Imam accout sa hrpom narudzbi od prije ove.

Nakon sto sam napravio narudzbu sam odmah dobio mail sa predracunom i drugi mail pdf fileom Uvjeti kupnje

Kao sto sam gore u nekoliko postova naveo, nisam dobio mail
U jednom od razgovora sa korisnickom, cura koja se javila je cak rekla da se ne dobija obavijest k slanju i da se ne dobije obavijest od dostavljaca (mislim da je ponedjeljak popodne, oko 17h pa se moze provjeriti na snimkama ako koga zanima).
Druga cura s kojom sam pricao u utorak prije podne je rekla da su mi poslali potvrdu, ja sam rekao da nisam nista dobio, pa da mi je otislo u junk, nije gledao sam vise puta (mada tesko da bi otislo kada ni jedan prije nije otisao) i onda mi je na moje trazenje poslala racun na mail koji je stigao odmah

Btw... Prekjucer narucio nesto sa nekog sajta, HP express jucer poslao sms da su napravili prikup, jutros stigao sms da ce od do sati biti isporuka. Jel to problem? Nije nikome osim Milspedu 🤣
GTSurgeons
17 godina
I jos ti taj Milšped neće pomoći unijeti TV u sobu nego ostave na dvorištu.
16 godina
Armor kaže...

Ovo nije njihova obaveza doduše, ni jedna služba to ne mora raditi. To što su neki dostavljači ok, pa ti pomognu na svoju ruku, to je druga stvar :)

It is always darkest just before the dawn.
5 godina

Vama dvojici je sve nevažno / nebitno. Osim vašeg kukanja. Toliko je trgovina u Hrvatskoj i svijetu, a vi ciganite za par EUR-a i onda kukate na nekoliko stranica. Pa narudžba, pa e-mail, pa tracking, pa Milsped... Halo, ima drugih trgovina!

0 3 hvala 0
17 godina
Mozda imaju problem sa gabaritnom dostavom... Mozda sa manjom robom koju dovoze ostali, npr gls je sve ok. No, za Milsped sam procitao gomile komentara i svi se zale na isto, pojma nisu imali da im je uopce krenula dostava, samo su ih zvali kad su bili blizu. Klinac koji mo je dovezao, vjerojatno neki partner jer je na ceradi bio neki drugi natpis, kaze da im se svi na to zale. Pitam ga, sto da nisam bio doma, kaze, a dovezli bi drugi put (znaci, ja bih cekao da ponovo napune kamion u mom smjeru jer tesko da ce raditi dostavu za par paketa)
GTSurgeons
17 godina
@paprika, kakis kvake, gledam cijenu, gledam sto je u ponudi.
Nismo kupovali sa nepoznatog kineskog shopa vec od renomirane domace firme di smo (bar ja) potrosili tisuce i tisuce novaca.
To sto im se mjenjao vlasnik ne znaci da se time podrazumijeva da se odjednom pocne ovako raditi.

Nisam im ja napisao uvjete kupnje, vec su ih napisali oni.
Pa ako tamo pise sto su duzni napraviti, onda su to duzni napraviti. Obuciti djelatnike da to moraju znati i da to rade.

Da je itko od nas znao da ce biti ovako, sasvim sigurno da ne bi isao naruciti od njih. Sada znamo....
GTSurgeons
7 mjeseci
STINGer kaže...
@paprika, kakis kvake, gledam cijenu, gledam sto je u ponudi.
Nismo kupovali sa nepoznatog kineskog shopa vec od renomirane domace firme di smo (bar ja) potrosili tisuce i tisuce novaca.
To sto im se mjenjao vlasnik ne znaci da se time podrazumijeva da se odjednom pocne ovako raditi.

Nisam im ja napisao uvjete kupnje, vec su ih napisali oni.
Pa ako tamo pise sto su duzni napraviti, onda su to duzni napraviti. Obuciti djelatnike da to moraju znati i da to rade.

Da je itko od nas znao da ce biti ovako, sasvim sigurno da ne bi isao naruciti od njih. Sada znamo....

Ovo me podsjeća na ono, platio sam puno pa želim bolju uslugu :D

17 godina
Mene podsjeca da sam zaboravio zasto sam se davnih godina maknuo sa foruma i da ne ulaizm u rasprave sa idiotima 🤷🏻‍♂️

Kuzim da trollas ljude na ovom topiku, jedino ne znam razlog...

GTSurgeons
16 godina
Armor kaže...

da, jer se to zove "dostava do prve prepreke". inace postoji i dostava s unosom, koja je skuplja i unesu ti robu u stan/kucu. al ti bi ocito da ti i spoje sve u struju i nataknu tv na zid i da jos ne platis to. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice