IPhone 6S - Rasprava

poruka: 1.068
|
čitano: 235.515
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: IPhone 6s - Rasprava
kenan94 kaže...
Doslo je do nesporazuma ne pravi mi viber problem. Viber koristim svakih 10 15 minuta nego Whatsapp aplikacija koju ne otvorim jednom u danu a trosi mi poslije vibera najvise na ss se vidi fb nor koristio 5,5 sati u zadnjih 7 dana a whatsapp vise potrosi bateriju kojeg sam koristio kako pise 1 minutu. Brisao sam instalirao i isto. Radio sam hard restart i isto opet. Samo mi nije jasno sto pise ispod whatsappa audio a uopste nisam koristio ni za pozive niti ikako ulazio u aplikaciju. Najvjerovatnije da cu izbrisati skroz aplikaciju jer u 7 dana je koristim za jedan mozda poziv mogu bez nje. Nego eto da reko probam rijesiti problem :)

Da rekapituliram, kod mene je WU u verziji 2.16.10, i ne stvara mi probleme, ali meni ponekad aplikacija SoundHound zna podivljati! 

To sam slučajno primjetio prije jedno oko pola godine, kada sam provjeravao koliki je ciklus baterije na mobitelu, kada sam uočio da se narečena aplikacija bilježi sa minimalnim učešćem na ekranu, koju minutu, ali u pozadini preko 7 sati! 

Od tada, pomno pratim kada mi se odozgora spusti informacija da SH nešto čačka, recimo kada je nekoj beni pjevaču rođendan, mo'š misliti što me to jako brine, i zanima! 

ATJ Lučko
10 godina
neaktivan
Provjerio sam i kod mene je ista ta verzija.Nista probat cu izbrisat je restartovati uredjaj hard pa opet instalirati mozda pomogne poslije ovog zadnjeg updata manje divlja nego prije.
10 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Bas gledam whats mi je na prvom mjestu potrosnje (mozda zato sto imam i Franz na kompu, pa je konstantno syncan) no u svakodnevnom radu nisam primjetio nikakvo brzo praznjenje baterije, sve  radi kao i prije. Inace se uopce ne zamaram potrosnjom, sve je ukljuceno 24/7 i fon je tu radi mene a ne ja radi njega i analiziranja tko sto i zbog cega koliko guta bat :)

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
robee1 kaže...

Bas gledam whats mi je na prvom mjestu potrosnje (mozda zato sto imam i Franz na kompu, pa je konstantno syncan) no u svakodnevnom radu nisam primjetio nikakvo brzo praznjenje baterije, sve  radi kao i prije. Inace se uopce ne zamaram potrosnjom, sve je ukljuceno 24/7 i fon je tu radi mene a ne ja radi njega i analiziranja tko sto i zbog cega koliko guta bat :)

S ovim se definitivno slažem i mislim da se sve skupa prevelika pažnja pridaje tome.

S druge strane, ja sam jedan od onih koji najviše koriste onu najosnovniju funkciju mobitela, pozive i sms-ove, pa mi je dosta bitno da sam cijeli dan dostupan, tako da ja sam jedan od onih koji wifi/bt/lokacijske pale po potrebi, igrice kao ni suvišne aplikacije nemam pa onda i ta baterija izdrži kolko treba i ja zadovoljan 

Jel ima neko preporuku neke dobre prozirne maskice, izuzev one 2 Spigenove koje ću najvjerojatnije uzeti ako nebude boljih prijedloga?

10 godina
neaktivan
Rijesio mi se problem sam od sebe ovim novim updatom valjda od dns je samo pozadinska aktivnost nema vise audio. Ma ne zamaram se ni ja potrosnjom al tih par dana nenormalno mi brzo spadala baterija i odem da pogledam sta je problem vidim whatsapp a uopste nisam koristio :)

0 0 hvala 0
15 godina
IPhone 6s - Rasprava

Mobitel mi se poceo ponasat dosta cudno nakon zadnjeg updatea tj stavljanja desetke.

Baterija mi dodje do 17-18% mobitel se ugasi.Upalim ga i pokazuje da 30%.Ugasi se za par minuta i pokazuje da je totalno prazan i da ga stavim na punjac.Jel ima netko slicnih problema.Jel to do softwarea ili da ga nosim na reklamaciju

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
IPhone 6s - Rasprava

Servis će ti prvo napraviti restore a to možeš i sam. Pa vidi kako se baterija ponaša nakon njega.

0 0 hvala 1
15 godina
IPhone 6s - Rasprava

napravio sam reset preko dfu moda i sad idem ponovo sve instalirat i zapnem na two factor authentification.ne salje mi kod na sms i mogu se jebat.ne mogu osposobit mob

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja jos nisam ubacio 10. Ne znam ja nemam neki trip od groznicavog ubacivanja najnovijeg OS, BIOSa maticne, itd.

Koliko se razlikuje u odnosu na 9? 

15 godina
IPhone 6s - Rasprava

dosta.veliki je update ali ima i svojih musica kao sto vidis.

bas me zanima hocu li sad imai problema kad sam sve ponovo stavio

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
IPhone 6s - Rasprava

ma puknut ću desetku na njega danas, napravit hard reset odmah iza pa vidit par dana kakva je batka, valjda neće bit problema.

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Meni batka sad funkcionise super kako se rijesio problem sa whatsom :) Danas citav dan izdrzala koristen sve vrijeme do sad na 3g isao na put dns pustao malo muziku pa evo ss da vidite. Ios je 10.0.2

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Imam pitanje, ažurirao sam softver i nakon toga mi se događa ovo piše kao da reproducira na slušalice, a one uopće nisu spojene i uopće nemam zvuka dok pričam s nekim, moram uključiti zvučnik. Može li se to kako isključiti?

Nestalo, piše opet normalno zvono i sve opet radi

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 18:02 (Games55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
IPhone 6s - Rasprava

mobitel ide na servis

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kolega, jel ti se gasi samo kad dode na tako malo posto baterije ili opcenito i kad je baterija punija?

0 0 hvala 0
11 godina
IPhone 6s - Rasprava

Tak i meni zna 5s totalno indenticna situacija. Meni se to rijetko dogada al moj je star 2 i pol godine.

0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

mobitel ide na servis

Isti problem sam imao, gasio se na manje od 50%, zamjenili ga bez problema.

Sad ide opet na servis, ispao mi je i tek kasnije vidio hairline crack po sredini ekrana, srecom to pokriva garancija koja mi traje jos 3 tjedna...

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 19:29 (8ax).
15 godina
IPhone 6s - Rasprava

samo kad je baterija nisko.ispod 30%

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
IPhone 6s - Rasprava

Meni se dogada od 20% prema nuli. Baterija 100%

kolko ti je star telefon?

0 0 hvala 0
15 godina
IPhone 6s - Rasprava

skoro pa godinu dana

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Što se tiče ovog gašenja kad je mobitel na 20% izgleda da se sa apejtima pobrkala neka kalibracija baterije. Kad vam se to dogodi spojite ga na punjac par trenutaka i upalite (i iskopcajte). Ispraznite ga do 0 i napunite do kraja. Trebalo bi sve biti rijeseno, imao sam isti problem i taj trik je upalio ;)

BTW jel koristi ko iMusic aplikaciju? Kad izadjem iz aplikacije mi prestanu svirat pjesme pa moram povuci slajd odozdo i pokrenut opet da mi u pozadini svira... :/

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 22:39 (naPerk777).

0 0 hvala 0
15 godina
IPhone 6s - Rasprava

sve sam to napravio.kad mobitel praznim do kraja i punim ga do kraja sve bude ok.ali cim ga prvi put nadopunis pobrkaju se loncici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
naPerk777 kaže...

Što se tiče ovog gašenja kad je mobitel na 20% izgleda da se sa apejtima pobrkala neka kalibracija baterije. Kad vam se to dogodi spojite ga na punjac par trenutaka i upalite (i iskopcajte). Ispraznite ga do 0 i napunite do kraja. Trebalo bi sve biti rijeseno, imao sam isti problem i taj trik je upalio ;)

BTW jel koristi ko iMusic aplikaciju? Kad izadjem iz aplikacije mi prestanu svirat pjesme pa moram povuci slajd odozdo i pokrenut opet da mi u pozadini svira... :/

Kod vecine je hardverski problem. Za iMusic je tako i na iOS 9 i 10.

10 godina
neaktivan
8ax kaže...
naPerk777 kaže...

Kod vecine je hardverski problem. Za iMusic je tako i na iOS 9 i 10.

Meni od kad sam napravio gore spomenute korake sve normalno. Frend ima običnu šesticu i kod njega sve normalno kad izađe iz imusica (kako na 9ki tako i na 10ki) ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2016 9:55 (naPerk777).
13 godina
odjavljen
IPhone 6s - Rasprava

Jel se još nekom čini ko da "kasni" mob kad ga stavi na punjenje?

Kad je zaključan, ugašen ekran, stavim ga na punjač i ništa i onda tek kad sekundu dvije kasnije stisnem neku tipku se čuje zvuk i prikaže punjenje.

Čini mi se da to prije nije bilo...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Jel se još nekom čini ko da "kasni" mob kad ga stavi na punjenje?

Kad je zaključan, ugašen ekran, stavim ga na punjač i ništa i onda tek kad sekundu dvije kasnije stisnem neku tipku se čuje zvuk i prikaže punjenje.

Čini mi se da to prije nije bilo...

Da i meni se to čini, treba dvije tri sekunde kao da "prepozna"...

14 godina

Jel to apple malo zeznuo stvar sa ios10?

11 godina
IPhone 6s - Rasprava

Sad sam bio u T-com po 6s i tolko su me raspizdili da ga nisam ni uzeo na kraju.  imam na sebe 4 fiksna telefona sa max tv-om i internetom i jedan mobilni na pretplatu. zvao ih preko podrske i rekli mi da dodem u centar da imam pogodnosti. i pazi sad ovo zenska mi izracuna 5200kn casha u startu, 40kn mjesecno uredaj na 24 mjeseca otplata uredaja i plus neka tarifa od cca 150kn.

znaci 5200kn (uređaj) + 24x40-960kn +3600kn tarifa u dvije godine. Dolazimo na ukupnu cifru od 9760kn za iphone 6s od 16gb u dvije godine.  sva sreca ugovor za mobitel mi je istekao a ovi fiksi telefoni mi isticu u 2. i 4. mjesecu sljedece godine i odlazim. 

Ja neznam kak vi dobite popuste na uredaje (mozda ja lose pregovaram) ali ovo je pretjerano.  Ili sam ja nesto krivo skuzio ili rade od mene jelena. nisam nista prijetio da cu otici drugom operateru mislim jebe se njima vjerojatno za mene i mojih cca 200 eura mjesecno. 

0 0 hvala 0
13 godina
omomomomoomm kaže...

Sad sam bio u T-com po 6s i tolko su me raspizdili da ga nisam ni uzeo na kraju.  imam na sebe 4 fiksna telefona sa max tv-om i internetom i jedan mobilni na pretplatu. zvao ih preko podrske i rekli mi da dodem u centar da imam pogodnosti. i pazi sad ovo zenska mi izracuna 5200kn casha u startu, 40kn mjesecno uredaj na 24 mjeseca otplata uredaja i plus neka tarifa od cca 150kn.

znaci 5200kn (uređaj) + 24x40-960kn +3600kn tarifa u dvije godine. Dolazimo na ukupnu cifru od 9760kn za iphone 6s od 16gb u dvije godine.  sva sreca ugovor za mobitel mi je istekao a ovi fiksi telefoni mi isticu u 2. i 4. mjesecu sljedece godine i odlazim. 

Ja neznam kak vi dobite popuste na uredaje (mozda ja lose pregovaram) ali ovo je pretjerano.  Ili sam ja nesto krivo skuzio ili rade od mene jelena. nisam nista prijetio da cu otici drugom operateru mislim jebe se njima vjerojatno za mene i mojih cca 200 eura mjesecno. 

Bez uvrede, računica ti je glupa! 

Uzmi u obzir da samo slijedjeće dvije godine plaćaš "samo" tarifu, izračunaj sam svoje troškove! 

U mojem slučaju, nazovimo to jednadžbom, izostavio si jednu "nepoznanicu", nisi ponudio svoj stari gadget u otkupnu cijenu, što bi ako je još aktualno, moglo još spustiti onu cijenu od 5.200.00 kuna niže! 

Još nešto, uzimaš "najmanji" iPhone po svim parametrima, ali nisi "specificirao" o kojoj se točno tarifi radi, obzirom nekako sumnjam da si piknuo neku najmanju, ili možda nisi?! 

U mojem slučaju, ako ću se točno više sjetiti, dao sam svoj stari gadget za oko 930.00 kuna pod cijenu, tako da sam ostatak plaćao 12 rata po nekih 200.00 plus nešto kuna, plus 2.400.00 kuna na 24 rate, što ću isplatiti za nekih dva tri mjeseca, tamo iza 06 prosinca, tako da je mene, BEZ TARIFE, gadget došao oko 5.300.00 kuna, a za toliko ga na generalno ukupno 24 rate NEMOŽEŠ NIGDJE UZETI! 

Inače, tarifa je sama negdje oko 150.00 kuna pljus PDV, no to je ionako trošak koji si "primoran" plaćati iovako ionako, i ne savjetujem ga uzimati u obračun kalkulacije ukupnih troškova kod uzimanja, u povjerenju sa najboljim namjerama! 

Ah da; BTW, broj koji imam "na" gadgetu od još davno HT-a, iz 1997 godine, i nikada niti hvala što sam toliko godina uz njih, toliko o T-Com-u i njihovom odnosu prema starim korisnicima njihovih usluga. 

ATJ Lučko
11 godina
IPhone 6s - Rasprava

6s za 5000 kn. Brutalno skupo, za 500tinjak više na Njuškalu imaš 7 nov... bez ugovora i gluposti... ako već daješ toliko keša.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice