Apple pay problem

poruka: 6
|
čitano: 3.349
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
offline
Apple pay problem

Imam problem sa Apple pay-om da kad pokušam platiti na posu u dućanu izbaci na "unsupported card" ili nekad isto ali na hrvatskom jeziku.

Isprobao u više dućana - Elipso, Interspar, Teddy, McDonalds... isti error na pos aparatima.

Izvadim fizicku karticu - prođe sve bez problema.

Kartica je uredno dodana u Apple pay, cijeli proces kontaktiranja izdavača prođe bez problema i sve je uredno.

Nekoliko puta sam karticu makivao iz Apple walleta, resetiravao mob, mjenjao regije (njemačka banka Sparkasse) i čak mi i oni rekli da bi trebalo sve uredno raditi.

 

E sad. Ima li tko iskustva ili ideje kaj još probati napraviti jer Apple support je smeće kakvo ne postoji na ovoj planeti?

 

I još jedno nevezano pitanjce. Zašto ako mi je na App Store primaran način plačanja stavljen Apple Pay, on mi prilikom kupovine aplikacije ne nudi Apple Pay već me traži drugi način plačanja?

 

 

 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Apple pay problem

Kolega, počnimo ispočetka! 
Sakrijte vaše bitne brojeve svakako, pa učinite SSove od početnog ekrana pa do kraja kuda budete mogli kroz "Wallet" dio postavki! 
Još jedno pitanje na samom početku, kako ste podesili Applepay postavke, obzirom to na  gadgetima to ( treba) funkcionirati automatizmom?!?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Apple pay problem

Koja banka je u pitanju? Ja sam dodavao PBZ karticu nedavno i isto nije funkcioniralo. Morao sam zvati sluzbu za korisnike da mi omoguce apple pay. 

Ako sam ti pomogao opali TD!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
offline
Re: Apple pay problem
Imam njemacki sparkasse. Imam i njihovu aplikaciju koja ima opciju apple pay. Kliknem na to i automatski me odvede u Apple wallet. Ponudi mi ukucati ime i prezime. Nakon toga idem dalje i cekam jer pise kao da se kontaktira izdavaca kartice. 30 sec posle skoci poruka da je sve uspjesno i kartica se pojavi u Apple walletu i da je aktivna. Odem opet u aplikaciju od sparkasse i tam di pise za Apple pay stoji da je kartica uspjesno povezana i aktivna za koristenje. Evo danas ode u Supernovu po prvi puta i na svim posovima me odbija. Izvadim fizicku sparkasse karticu, prislonim i uspjesno platim. Zovem sparkasse kod njih sve uredno i trebalo bi raditi.

Slican problem i sa App store. Kad sam presel sa androida reko idem kupit neke aplikacije kaj sam tam koristil. Apple pay uredno postavljen ko primaran nacin placanja - ne da. Moram birati drugi nacin placanja. Caka je u tome sa te njemacke Giro kartice su najvece smece koje postoji jer na njima ima samo Iban. Nema klasican 16 znamenki broj i CVV kao kod normalnih kartica. Jos uvek surfam, preko 200 google searcheva poklikal...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
offline
Apple pay problem

Možda je do države... makar u teoriji ne bi trebalo biti.

 

Imam ubačenu Erste debitnu i Visu premium kreditnu, radi s obje svugdje (HR), još nisam naletio da POS odbije transakciju.

 
0 0 hvala 0
16 godina
offline
Re: Apple pay problem
Skuzili smo problem (ja i banka).
Kartica je Maestro i Girocard.
Kad placam karticom bilogdje radi bez problema jer se maestro prihvaca van njemacke. U njemackoj se koristi na 99 posto mjesta kao Girocard.
Cim ju ubacis u Apple wallet onda je samo Girocard a to se kod nas ne prihvaca. Ako zelim Visa debitnu moral bi im placati jos 5 eura mjesecno...
Uzas od drzave.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice