YouTube - problem sa uploadanjem

poruka: 14
|
čitano: 3.713
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

Već duže vrijeme sam htio napisati ovo, ali eto, sve do sada nisam.

Naime, imam svoj YouTube channel i tu i tamo uploadam neki video. Sve je radilo savršeno i sve se uploadalo u roku od cca. 30 minuta.

Ali, negdje u 9. mjesecu prošle godine sam primjetio da mi se video normalne veličine (do 100 MB) uploada satima i satima.

Da ne duljim, tako je ostalo sve do danas. Iz nekog meni nepoznatog razloga, sve što pokušam uploadati (veličine od 30-100 MB), uploada se prokleto sporo, ili drugim riječima oko 24 sata!!!

Ne znam u ćemu je problem...uvijek sam korsitio Mozillu, cijelo vrijeme sam na Windows XP-u, brzina Interneta je i više nego odlična, a i ostale stvari su iste kao i prije.

Tražio sam pomoć na YouTube Help Forumima, ali bezuspješno...

Stoga, da pitam Vas...zna li itko što se to dogodilo da više ne mogu normalno uploadati filmiće?

Je li stvar u tome što bi možda trebao prijeći na Windows 7? Sumnjam, ali možda je to...

Hvala,

Matija

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 12:29 (The Chaser).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prvo testiraj brzinu neta, vidi koliki ti je upload: http://www.speedtest.net/ Jel ti možda torrent kljent radi? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: YouTube - problem sa uploadanjem

KLIK

{#}

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
16 godina
neaktivan

Brzina Interneta je super, testirao sam je već prije. Sve bi trebalo biti OK.

Nemam nikakvih problema sa gledanjem YouTube filmića, to radi glatko. Problem je kada pokušam nešto uploadati na svoj channel!

P.S. Imam najnoviju verziju Mozille i pokušao sam je svejedno reinstalirati, ali nije mi pomoglo.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Chaser kaže...

Brzina Interneta je super, testirao sam je već prije. Sve bi trebalo biti OK.

Nemam nikakvih problema sa gledanjem YouTube filmića, to radi glatko. Problem je kada pokušam nešto uploadati na svoj channel!

P.S. Imam najnoviju verziju Mozille i pokušao sam je svejedno reinstalirati, ali nije mi pomoglo.

Ajde reci mi koliki ti je upload. Jesi li probao sa drugim browserom uploudati video?

16 godina
neaktivan

Rezultat testa je:

Ping: 23 ms

Download speed: 4.02 Mbps

Upload speed: 0.27 Mbps

Koristim Internet brzine 512 KBps.

Tako da sigurno nije u browseru problem...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ljudi imam Internet Explorer i ne mogu nikako gledati youtube nece ga uploada neznam do cega je a mozzila je odlicna!!!, ako netko zna u cemu je problem neka javi! uz to koristim SpeedBit Video Accelerator!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KOZOMAR kaže...

Ljudi imam Internet Explorer i ne mogu nikako gledati youtube nece ga uploada neznam do cega je a mozzila je odlicna!!!, ako netko zna u cemu je problem neka javi! uz to koristim SpeedBit Video Accelerator!!!

Kad je odlicna onda ostani na mozzili.

a sto se tice ie-a pokusaj ocistiti cache,cookiese.

16 godina
neaktivan

I? Da li mi itko zna reći u čemu je problem?

Jer, ovako nisam u mogućnosti uploadati ništa na YouTube.

Filmić od 40MB se uploada već par sati i tek je na 4%, a piše da je potebno još 1000 minuta!

Ovo je već 3 pokušaj i nikako da se uploada...

Da li bi pomoglo kada bi prešao sa XP-a na 7-icu?

Brat mi kaže da bi trebalo pomoći jer mi je ovaj Windows već dosta zeznut...svakih par dana mi se pojavi BSOD, nekako su mi se obrisale "Power Schemes", pa mi se monitor nakon 20-tak minuta obavezno stavlja u stand-by mod ako ne koristim kompjuter, mnogi Screen Saveri ne rade ili ne funkcioniraju kako treba, ne mogu uploadati ništa na Megaupload, niti na RapidShare, niti na YouTube itd.

Jako iritantno, a ne znam što je razlog, pogotovo kada sve ostalo radi savršeno!

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 11:26 (The Chaser).

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Probaj napraviti drugi account na youtubeu i uploadati s njega.

Druga opcija, možda te router zajebava, možda njega resetati ili rekonfigurirati, a ako je problem i sa drugim kompjuterima onda se žaliti t comu...

15 godina
neaktivan
The Chaser kaže...

jer mi je ovaj Windows već dosta zeznut...svakih par dana mi se pojavi BSOD, nekako su mi se obrisale "Power Schemes", pa mi se monitor nakon 20-tak minuta obavezno stavlja u stand-by mod ako ne koristim kompjuter, mnogi Screen Saveri ne radi ili ne funkcioniraju kako treba, ne mogu uploadati ništa na Megaupload, niti na RapidShare, niti na YouTube itd.

Mozda neki virus?

quick scan sa mbam-om.

16 godina
neaktivan

Drugi kompjuter savršeno radi, tako da nije problem u routeru.

Što se tiče virusa, skenirao sam kompjuter sa Malwarebytesom i Nortonom i nema nikakvog virusa.

Ne znam što da kažem, osjećam se bespomoćno. Niti na Google Helps forumu mi nisu pomogli.{#}

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
The Chaser kaže...

Drugi kompjuter savršeno radi, tako da nije problem u routeru.

Što se tiče virusa, skenirao sam kompjuter sa Malwarebytesom i Nortonom i nema nikakvog virusa.

Ne znam što da kažem, osjećam se bespomoćno. Niti na Google Helps forumu mi nisu pomogli.{#}

Probaj napraviti drugi account na youtubeu i uploadati s njega.

Si to probao?

15 godina
neaktivan
The Chaser kaže...

Mozda ipak da reinstaliras windowse ili da stavis sedmicu, sam kazes da imas cesto bsod na xp-u i da ti dosta toga ne radi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice