uf danas sam isprobala sve zivo i kupila kod od kineza i brisala sva placanj as googla i nista ni preko ukrajine ni indije nikako ...do 3.12 i cao a bas se navuikla na ovaj premium tako da en odustajem
Youtube premium
- poruka: 1.180
- |
- čitano: 419.137
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo sam normalno dodao 2 karticu i proslo.Dobio email.Hvala vam na dodavanju dodatne kartice!
Probao sad s Wiresharkom i to tako da sam napravio fino novi google account, otišao na YT, kupi YT premium i opet ista poruka da se ne može provjeriti država.
Dakle pretpostavljam da sad detektiraju VPN-ove po IP adresama.
Ak netko nađe nešto što radi, nek javi.
Bonus: Disney+ izgleda blokira Ininal kartice, uredno napravio acc al plaćanje ne prolazi.
https://www.reddit.com/r/steamregionaltricks/comments/1ak7p4g/ininal_blocked_by_disney/
dodaj Ininal karticu na Google Play račun i onda u Disney+ aplikaciji odaberi naplatu putem Google Playa :)
Mislim da vise nemam opcija na iOSu. Morat cu po putovnicu i po turski.
Inial prosla prva uplata,trebalo je samo rucno potvrdit placanje preko app.
Nadam se da ce potrajat.
Pokusao sam kupiti 2tb na google one i kad ukljucim VPN sve ok ucita,tarifa i sve bude turski,kad kliknem plcanje vrti mi i onda izbaci gresku kao u play storeu mi treba biti podesena turska...to je nov mail,play store nisam ni koristio s njim.
ps.na koju foru ovaj Revolut salje mail za registraciju...skinio app ukucao broj,dobio kod,ukucam kod i dobijem poruku da pratim mail dobit cu link trenutno sam na cekanju. Kako cu dobit link na mail kad u nijednom koraku nisam ukucao mail.
Mislim da vise nemam opcija na iOSu. Morat cu po putovnicu i po Turski.
Onaj tko ima iOS, njemu niti ne treba Ininal ni vpn ni ništa.
Napraviti novi turski Apple ID i dopuniti ga s Apple gift cards (kupuju se na Turgame) i onda ti pretplatu za YouTube, Google One i ostale turske servise skida s toga Apple računa kojeg povremeno dopunjuješ (ne moraš biti ulogiran u taj Apple ID, samo prilikom aktivacije pretplate).
Pretplata će ti ostati vezana za taj turski Apple ID, odnosno skidat će ti ju s tog ID-ja bez obzira sto nisi trenutačno ulogiran.
Tako ja radim već duže vrijeme, a čitam i drugi ljudi sa drugih foruma koji imaju iPhone :)
Evo npr naplaćuje mi se YouTube Premium Family i Google One 2TB (godišnja) na tom Apple ID-ju. Samo se ulogiram povremeno kad treba dopuniti račun (možeš uplatiti i par mjeseci u unaprijed da se ne moraš svaki mjesec logirati).
I da, ono se je najbolje, vpn nije potreban ni za pravljenje turskog Apple ID-ja niti za aktivaciju pretplate
Ja imam jos za 2 mjeseca pretplata na icloudu za neke druge stvari dok mi se ne potrosi ovo sta sam unaprijed platio sa turgame.
IPhone vise nemam al cura ima i family naplate idu preko mog turskog racuna, dodao sam na laptopu prek itunes inial karticu na taj account kao sredstvo placanja. Nadam se da ce kad potrosi ovo s turgame, uredno naplatit s inial kartice automatski
Molim Vas pomoć i pojašnjenje.
Uspio sam preko VPN na novom accountu uzet family preko Turske. Ne mogu dodati starog sebe niti zenu. Jel moguće to kako zaobići?
Uspio sam preko VPN na novom accountu uzet family preko Turske. Ne mogu dodati starog sebe niti zenu. Jel moguće to kako zaobići?
Ne. Spominjano je tisuću puta već da se prvo napravi family, tj. prvo dodaš članove u svoju Google obitelj, a tek onda uzimaš Premium Family. U tom slučaju svi automatski dobivaju pristup.
Prek kojeg VPN-a?
Da li je itko nasao rjesenje za ovo?
Ima li neki “revolut” servis koji bi izdao argentinsku karticu?
Tamo mi je bila osnovna Revolut
Nju izbacio i ubacio Revolut virtualnu
Nakon par sekundi dobio odgovor od Revoluta da je you tube provjerio karticu i da je sve ok
Danas 21.11. mi je naplata pretplate pa ćemo vidit
Tamo mi je bila osnovna Revolut
Nju izbacio i ubacio Revolut virtualnu
Nakon par sekundi dobio odgovor od Revoluta da je you tube provjerio karticu i da je sve ok
Danas 21.11. mi je naplata pretplate pa ćemo vidit
meni vec je na virtualnoj, tako da ne znam sto cu
Da li je itko nasao rjesenje za ovo?
Ima li neki “revolut” servis koji bi izdao argentinsku karticu?
ne. nazalost moras trazit drugo rjesenje, tj aktivaciju kroz drugu državu.
Ako ne prođe sljedeći mjesec plaćanje dodavanjem druge kartice u opciju plaćanja, pripremio sam ininal, a dobar vpn za tursku još tražim.
Onaj tko ima iOS, njemu niti ne treba Ininal ni vpn ni ništa.
Napraviti novi turski Apple ID i dopuniti ga s Apple gift cards (kupuju se na Turgame) i onda ti pretplatu za YouTube, Google One i ostale turske servise skida s toga Apple računa kojeg povremeno dopunjuješ (ne moraš biti ulogiran u taj Apple ID, samo prilikom aktivacije pretplate).
Ovo i je najzgodniji nacin pogotovo za Apple music,icloud,spotify,google disk itd...dobro si mi napomenuo upravo sam aktivirao 2tb 16e za god dana.Prije koji mj sam to testirao s icloudom i spotifyom i prolazi,nije mi palo na pamet gule disk na ovaj nacin.
Ali sto se tice youtube-a on ne prolazi jer javlja da se kao u ovoj drzavi jos ne moze kupiti ili sta vec,.
Napravio turski Apple ID, uspješno kupljena pretplata za Yotube...kako aktivirati Spotify?
Hvala
Ovo i je najzgodniji nacin pogotovo za google disk itd...dobro si mi napomenuo upravo sam aktivirao 2tb 16e za god dana.
Damn, to je brutalan deal. Može li se dijeliti tih 2TB npr s family members?
Napravio turski Apple ID, uspješno kupljena pretplata za Yotube
Obiteljska ili single? Može li se obiteljska da si nabavim neki cheap-a$$ apple uređaj i aktiviram si tim putem.
Obiteljska ili single? Može li se obiteljska da si nabavim neki cheap-a$$ apple uređaj i aktiviram si tim putem.
Single ali mislim da možeš obiteljsku bez problema.
Nije mi jasno kako povežeš onda Apple id sa google računom na kojem trenutno imam Indijski YT.
Nije mi jasno kako povežeš onda Apple id sa google računom na kojem trenutno imam Indijski YT.
I mene to zanima hitno
hvala
Ovo i je najzgodniji nacin pogotovo za google disk itd...dobro si mi napomenuo upravo sam aktivirao 2tb 16e za god dana.
Damn, to je brutalan deal. Može li se dijeliti tih 2TB npr s family members?
Apple ima mogucnost dodavanja obitelji i stvari koje podrzavaju share mozes djeliti kao npr icloud porstor ili apple music...a za google disk isto mi nudi da invite posaljem,ali nisam probao jer na glavnom mailu mi je aktivan youtube premium i racuni on mi se vec shera s jos 2-3 racuna.
eh, meni danas stiglo da do 19.12. moram dodati neki dodatni način naplate izdan u Indiji, da se nastavi pretplata, inače... cap !
Čekam suspregnutog daha 19. prosinca...
I mene to zanima hitno
hvala
Ne povežeš Apple Id vec se odjavis s tim koji imas s iPhona i prijaviš se s novim računom koji ti je dodan na tursku kad prihvati pretplatu odjavis se s tim turskim i onda se vratiš nazat a stari Apple Id mada ne znam oce nastavit skidat u Turskoj valuti ili ne jer si se vratio nazat na svoj stari Apple Id ili ostaviš taj prijavljen na tursku.
I meni je jučer prošla revolut virtualna za tursku. Vidjeti ćemo sad do kad će to trajati.
Pretplata će ti ostati vezana za taj turski Apple ID, odnosno skidat će ti ju s tog ID-ja bez obzira sto nisi trenutačno ulogiran.
Tako ja radim već duže vrijeme, a čitam i drugi ljudi sa drugih foruma koji imaju iPhone :)
Evo npr naplaćuje mi se YouTube Premium Family i Google One 2TB (godišnja) na tom Apple ID-ju. Samo se ulogiram povremeno kad treba dopuniti račun (možeš uplatiti i par mjeseci u unaprijed da se ne moraš svaki mjesec logirati).
I da, ono se je najbolje, vpn nije potreban ni za pravljenje turskog Apple ID-ja niti za aktivaciju pretplate
Meni se desilo slijedece. Dodao sam novog sebe u Family (Apple ID) i kupio preko turske Google One 2TB.
Medutim svi clanovi i ja na glavnom accountu ne vidimo tih novih 2TB. A novi account nas vidi sve i kolko tko ima gigabajta zauzetih kad ode u Family.
Pretpostavljam da je razlog sto originalna pretplata od 200gb jos nije istekla, nego treba cekati do 8.mj nagodinu.
Razmisljam da bi solucija bila da svi clanovi prijedu u novu obitelj na taj moj novi dodatni account sa 2TB pretplatom pa da on bude glavni...
UPDATE/SOLVED: Na svom glavnom accountu sam trebao iskljuciti "Share Google One with your family" i onda se ta opcija pojavila na tom novom accountu. Sada svi imamo 2TB umjesto 200gb! Osim mene, ja imam 2.2TB jer se zbraja ono sto je tam accountu kupljeno, ali samo jedna pretplata se moze shareati unutar grupe.