Pozz.Kao prvo ne zznam dal je ovo pravi podforum ako ne neka admin prebaci..Ovako trebao bih program YF emulator i nigdje ga ne mogu naci..Stvarno mi je hitno - ako ga netko nadje ili ga ima neka mi posalje link na matej@bswireless.hr
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
za što služi taj emulator
lol da
je lto neki ps2 emulator il kaj?
taj ti emulator sluzi za torrente itd. on ti napravi kao da koristis dsl - ja ga nemam (imam wireless - jedna udruga iz mjesta blizu Slavonskog Broda) pa bi mi trebao taj program hitno!!Pliz pomozite
taj ti emulator sluzi za torrente itd. on ti napravi kao da koristis dsl - ja ga nemam (imam wireless - jedna udruga iz mjesta blizu Slavonskog Broda) pa bi mi trebao taj program hitno!!Pliz pomozite
ne mislim postici brzinu dsl_a - nego je ovako s tim emulatorom lakse raditi neke stvari
neznam baš da to postoji. gdje si čuo za to?
rekao mi je frend ali ni on se ne sjeca vise odakle mu - ali nema veze - nasao sam alternativu za taj program.
Molim LOCK!
jel ima tvoj prijatelj još taj program? ak ga ima nek u tom programu odabete ono about, kad se otvori mali prozorčić u kojem piše nešt o tom programu, onda bi možd pisalo i koja je homepage adresa te tvrtke koja je napravila taj program. pa nam onda reci
a koja je alternativa
alternativa je dsl
jel ima tvoj prijatelj još taj program? ak ga ima nek u tom programu odabete ono about, kad se otvori mali prozorčić u kojem piše nešt o tom programu, onda bi možd pisalo i koja je homepage adresa te tvrtke koja je napravila taj program. pa nam onda reci
a koja je alternativa