YF emulator

poruka: 12
|
čitano: 1.837
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
YF emulator

Pozz.Kao prvo ne zznam dal je ovo pravi podforum ako ne neka admin prebaci..Ovako trebao bih program YF emulator i nigdje ga ne mogu naci..Stvarno mi je hitno - ako ga netko nadje ili ga ima neka mi posalje link na matej@bswireless.hr

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: YF emulator
pliz neka mi netko pomogne
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
YF emulator

za što služi taj emulator

Hello World!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
YF emulator

lol da

je lto neki ps2 emulator il kaj?

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

taj ti emulator sluzi za torrente itd. on ti napravi kao da koristis dsl - ja ga nemam (imam wireless - jedna udruga iz mjesta blizu Slavonskog Broda) pa bi mi trebao taj program hitno!!Pliz pomozite

16 godina
neaktivan
AmD kaže...

taj ti emulator sluzi za torrente itd. on ti napravi kao da koristis dsl - ja ga nemam (imam wireless - jedna udruga iz mjesta blizu Slavonskog Broda) pa bi mi trebao taj program hitno!!Pliz pomozite

ti misliš time postić brzinu dsl-a!? LOL   to je nemoguće.
Hello World!
16 godina
neaktivan

ne mislim postici brzinu dsl_a - nego je ovako s tim emulatorom lakse raditi neke stvari

16 godina
neaktivan
YF emulator

neznam baš da to postoji. gdje si čuo za to?

Hello World!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

rekao mi je frend ali ni on se ne sjeca vise odakle mu - ali nema veze - nasao sam alternativu za taj program.

Molim LOCK!

16 godina
neaktivan
YF emulator

jel ima tvoj prijatelj još taj program? ak ga ima nek u tom programu odabete ono about, kad se otvori mali prozorčić u kojem piše nešt o tom programu, onda bi možd pisalo i koja je homepage adresa te tvrtke koja je napravila taj program. pa nam onda reci

a koja je alternativa

Hello World!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

alternativa je dslCool

17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

jel ima tvoj prijatelj još taj program? ak ga ima nek u tom programu odabete ono about, kad se otvori mali prozorčić u kojem piše nešt o tom programu, onda bi možd pisalo i koja je homepage adresa te tvrtke koja je napravila taj program. pa nam onda reci

a koja je alternativa

Prijatelj sam ja - I program je Your Freedom
Sve u gore napisanom tekstu je zaštićeno autorskim pravima. 92% tinejđera su gay. Ako si ti među onih 8% koji su jos uvijek hetero kopiraj si ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice