Webspell

poruka: 5
|
čitano: 1.560
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Webspell

Bog Ljudi,

Htio sam pitati moze li mi neko ikako pomoci oko webspell weba...

Ako moze htio bi da mi neko detaljno objasni i da mi primjere kako od hosta ( bytehost, extremehost ) odnosno od samog pocetka...

Ako mi neko moze preporucit koji host i neku dobru stranicu sa gamerskim templatima

Hvala :)

Meni ne treba sirup za kašalj, ja mogu i bez njega kašljati. Add e on xf: vice001 <3 =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Webspell
viiZx_PCmaster kaže...

Bog Ljudi,

Ako moze htio bi da mi neko detaljno objasni i da mi primjere kako od hosta ( bytehost, extremehost ) odnosno od samog pocetka...

Ako mi neko moze preporucit koji host i neku dobru stranicu sa gamerskim templatima

Niko?

Meni ne treba sirup za kašalj, ja mogu i bez njega kašljati. Add e on xf: vice001 <3 =)
16 godina
viiZx_PCmaster kaže...

Bog Ljudi,

jesi ikad cuo za GOOGLE...nema veze...

template: http://www.clantemplates.com/?module=templates

host: http://www.110mb.com/

Cole:Ahh, ain't that cute ; Dom: Yeah, like two assholes on their first date....radim na crno trosim na bijelo....
15 godina
neaktivan

tnQ...

Osim toga puno samo googlao ali prae podatke je tesko naci npr kako instalirati webspell i takve stvari...

15 godina
neaktivan

Zanimljiva tema ali izgleda niko neodgovara ovdje. Mene interesira vase misljenje o ovoim stranicama za web hosting i vps hosting , hvala unaprijed!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice