Warez-BB downtime zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 4.338
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Warez-BB downtime

Evo sinoć je tu bila vijest da je Warez-BB down, sad je opet up, nego htjedoh vas pitat šta mislite zašto on tako često ima problema ?
Mislim ima je čak i Google ponekad problema, ali WBB je nekako prečesto down za jedan site koji ima milijunsko članstvo, jedan je od najposjećenijih siteova na netu, i generalno je kvalitetno napravljen. Jesu li ti problemi posljedica gužve na siteu (istina, na Googleu je još daleko veća gužva ali oni imaju love za goleme farme servera koje se nose sa tim) ili ga možda neko ko ne voli slobodno dijeljenje podataka (RIA / MPAA) sabotira ?

0 0 hvala 0
17 godina
Warez-BB downtime

a koji je razlog da vise nema download sekcije? :S ni igrica ni filmova nista!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Warez-BB downtime

Šta pričaš, kako nema ? Samo je redizajniran glavni meni foruma, sad je sve to pod Listings...

Kakav bi bio smisao warez foruma da nema wareza ? Pričati o njemu ? {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Warez-BB downtime
Enkidu kaže...

Šta pričaš, kako nema ? Samo je redizajniran glavni meni foruma, sad je sve to pod Listings...

Kakav bi bio smisao warez foruma da nema wareza ? Pričati o njemu ? {#}

hvala na infu :D nisam primjetio da je sad pod listings!!

17 godina
neaktivan
Warez-BB downtime

Pa i nije bitno u biti gdje je kad se taj forum većinu vremena koristi tako da samo klikneš na Search čim se otvori... {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Warez-BB downtime

Pitanje je hosting. S obzirom da oni imaju puno registriranih korisnika, online posjetitelja, velika baza podataka i velik promet nije čudno da povremeno padne. Trebali bi pojačati malo servere i/ili zakupiti server samo za svoj forum.

http://www.Hedonist385.in
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ima ko alternativu za Warez-bb? ali dobru alternativu?
15 godina
neaktivan
Warez-BB downtime

Warezhr?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Robi kaže...

Pitanje je hosting. S obzirom da oni imaju puno registriranih korisnika, online posjetitelja, velika baza podataka i velik promet nije čudno da povremeno padne. Trebali bi pojačati malo servere i/ili zakupiti server samo za svoj forum.

Nedavno su višak donacija preusmjerili UNICEFU umjesto da ulože u nove servere, iznos nisu objavili ali be vjerujem da je bio mali.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
17 godina
neaktivan
Warez-BB downtime

Tema je o pirateriji. Zakljucano!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice