Visa Electron - Pay Pal

poruka: 17
|
čitano: 4.030
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Visa Electron - Pay Pal

Bok!

Ev, ovako.. radim android aplikacije i sad sam krenuo stavit admob oglase na njega... te novce bih volio staviti na pay pal račun.. ali ga nemam. Sad bih ga napravio ali kako nemam kreditnu zanima me može li se napraviti sa visom poklon bon karticom (electron).

pozdrav!

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Visa Electron - Pay Pal
dantee1950 kaže...

Bok!

Ev, ovako.. radim android aplikacije i sad sam krenuo stavit admob oglase na njega... te novce bih volio staviti na pay pal račun.. ali ga nemam. Sad bih ga napravio ali kako nemam kreditnu zanima me može li se napraviti sa visom poklon bon karticom (electron).

pozdrav!

Ja imam Visa Electron debitnu karticu i sve uredno valja s PayPal-om.

Majke mi
17 godina
Visa Electron - Pay Pal

Ja imam isto PBZ Visa Electron. Mora bit devizni račun, i regaš ju na pay pal normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Visa Electron - Pay Pal

imam žiro, na visa pbz, radi super

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Visa Electron - Pay Pal

Ja svoj Pay Pal račun uredno punim poklon karticama Visa Avenue Mall ( Visa Electron ) kupljenim u Zagrebačkoj banci. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Fala van!

a zanima me kako ću podići novce sa računa, jel mogu isto stavit te novce na visu electron?

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 14:10 (dantee1950).
15 godina
Visa Electron - Pay Pal

jup :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

SUPER! HVALA!

12 godina
neaktivan
Visa Electron - Pay Pal

e bok! povezao sam pay-pal račun sa karticom i sad kao naplaćuje 1,95$ da bi potvrdio da je moja... Ja iskreno neznam gdje treba otići to potvrditi pa vas pitam... Račun sam napravio sa Visom Electron iz Zagrebačke banke!

0 0 hvala 0
15 godina
Visa Electron - Pay Pal

znaci odes u banku i kazes im da ti trebaju transkacije il izvod sa kartice za ovaj mjesec. il mozes cekat racun da ti dode doma.

i onda ti pise paypal koliko su ti skinuli i pise ti code i 4 znamenkasti broj.

il mozes zvat u banku rec im ime prezime broj kartice i teta preko telefona ti kaze code :D

tako sam ja u raifaisenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Visa Electron - Pay Pal

Zanima me kako da prebacim sa svoje kartice određeni iznos na pay pal ? Nigdje nema opcije add funds, googlao sam malo i sve upute koje pisu vise ih nema. Malo debilno, koja je svrha ako nemozes

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
D3lBoy kaže...

Zanima me kako da prebacim sa svoje kartice određeni iznos na pay pal ? Nigdje nema opcije add funds, googlao sam malo i sve upute koje pisu vise ih nema. Malo debilno, koja je svrha ako nemozes

Skida ti sa kartice lovu. Tako da ako nesto kupujes skine ti sa kartice. I postoji opcija add funds, samo si krivo napravio account. nisi pazio.

11 godina
neaktivan
Luka123 kaže...
D3lBoy kaže...

Skida ti sa kartice lovu. Tako da ako nesto kupujes skine ti sa kartice. I postoji opcija add funds, samo si krivo napravio account. nisi pazio.

Mozda zato sto sam odabrao Bussiness ? Odabrao sam to jer koristim za Twitch, a ne želim baš da svima bude dostupno moje ime i prezime, a to je moguce samo kod Bussiness accounta, gdje ga mozes nazvat kako hoces. Hvala, probat cu sad preko ovog valjda ce mi skinut sa kartice

EDIT: Valja ;) Tnx

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 0:09 (D3lBoy).
13 godina
D3lBoy kaže...
Luka123 kaže...
D3lBoy kaže...

Mozda zato sto sam odabrao Bussiness ? Odabrao sam to jer koristim za Twitch, a ne želim baš da svima bude dostupno moje ime i prezime, a to je moguce samo kod Bussiness accounta, gdje ga mozes nazvat kako hoces. Hvala, probat cu sad preko ovog valjda ce mi skinut sa kartice

EDIT: Valja ;) Tnx

To je onda dobar, buissiness ti i treba. Samo mislim da treba proci određeni rok, nekih mjesec dana ako se nevaram prije nego se omoguci add funds!

11 godina
neaktivan

Ma imam vec dugo, ali nemogu naci tu opciju, verificirao sam account u banci i sve ali i dalje nista. Nema veze funkcionira ovako da direkt skida sa kartice

13 godina
D3lBoy kaže...

Ma imam vec dugo, ali nemogu naci tu opciju, verificirao sam account u banci i sve ali i dalje nista. Nema veze funkcionira ovako da direkt skida sa kartice

Ja sam napravio isto jako dugo ali ne buisiness. Jer paypal je direktno spojen sa tvojom karticom. I kad kupujes nema nikakve provizije, ali zanimljvo je kad uplate stizu na paypal onda naplate prijenos određeni iznos, i također withdraw kad radis također se naplacuje.

Sent by ***nije bitno
100,00 AUD
Fee
-negative 5,50 AUD
----------------------------
Withdrawn amount
877,84 HRK
Fee
30,00 HRK
Amount
907,84 HRK

gamad...