USB internet

poruka: 42
|
čitano: 15.192
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
USB internet za laptop

Interesira me kako radi taj usb internet za laptop, kakve su tarife, kolko kosta Gb.... Uglavnom mi treba samo za igranje wow-a i nista posebno.....Planiram si to kupit sad

na ljeto za praznike.... I kakva je pokrivenost, kakav je signal koja je brzina interneta? ..... neke osnovne stvari ... Hvala vam unaprijed!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: USB internet za laptop

Moja stara ima takav net, i ja ti to ne preporucam, posebno ne za igranje wow-a. moja sestra je dok smo bili na moru, nabila 400kn racuna u tjedan dana, a bila je samo na facebooku, mozda po 2-3 sata dnevno,

a i signal ti je jedino u gradovima ok, dalje ti je dost usporeno i treba dosta da nadje signal...

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
17 godina
neaktivan
USB internet

brzina ce ti biti ko sto ti je na mobu.

dosta je skup, ali ako nemas drugog izbora bit ce okej.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
USB internet

Fuck, onda je to veliki zaje b jel ja kad bi igro wow,,,, jbt na jedan raid bi potrosio 100 kn !!! kakva pljacka covjece! a cuo sam nes da tam di ja idem na more ima neka igraona .... ak cu bit tolko u kurc u onda cu se na njih spojit :P al ovo 400 kn za facebook 2-3 sata  na dan!? jebot e toe preskupo!!! a i ak je signal los ,, lagat ce mi i stalno ce me dissconnectat .... ajme neznam sta da radim

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: USB internet
TSRB10805 kaže...

Fuck, onda je to veliki zaje b jel ja kad bi igro wow,,,, jbt na jedan raid bi potrosio 100 kn !!! kakva pljacka covjece! a cuo sam nes da tam di ja idem na more ima neka igraona .... ak cu bit tolko u kurc u onda cu se na njih spojit :P al ovo 400 kn za facebook 2-3 sata  na dan!? jebot e toe preskupo!!! a i ak je signal los ,, lagat ce mi i stalno ce me dissconnectat .... ajme neznam sta da radim

puska zna odgovor.

Kurt zna odgovor.

15 godina
neaktivan
USB internet

nemoj kupovat nista i plati si na moru pol sata neta i dosta

sestra mi imala vodafone usb stick

vise je kostalo u 4 mjeseca nego jedan posten LCD

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

LOl, cijene na moru u igraonicama su enormne, ja htio ic i pitam covijeka koliko sat a on mi kazr 40kn

15 godina
neaktivan
gluposti pricate u vipu imas tarifu 5gb za 200 kn 10gb za 300 kn 12gb za 400 i 1 za 100 a to je sve duplo jeftinije ako imas carnet identitet.
“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
16 godina
neaktivan
Viziman kaže...

moja sestra je dok smo bili na moru, nabila 400kn racuna u tjedan dana, a bila je samo na facebooku, mozda po 2-3 sata dnevno,

a i signal ti je jedino u gradovima ok, dalje ti je dost usporeno i treba dosta da nadje signal...

na koju mreži i na koju tarifu misliš? možda da imaš simpa internet, tada je moguće nabiti takvu tarifu. evo ja imam tele2 mobilni internet kojega koristim na laptopu, a kojega nosim sasobom, pa imam svugdje signala.

nailer kaže...

brzina ce ti biti ko sto ti je na mobu.

dosta je skup, ali ako nemas drugog izbora bit ce okej.

brzina kao na mobu? wtf

evo ti ovdje tarife za tele2, pa pogledaj. ja imam taj stick na laptopu, i uvijek mi je veza stabilna, do te mjere da čak koristim i skype na laptopu. taj laptop i stick idu samnom po većem dijelu slavonije, ovisno o poslu, i mogu ti reći da tamo gdje nema signala za mobitel nema niti za stick, a to je u današnje vrijeme vrlo rijetko. imam tarifu od 1gb jer mi više ne treba. SVI ti moblini stickovi pate od gubitka signala, to je normalno za njih, ali ako si na nekom fiksnom mjestu, u kući sobi, ako taj stick postaviš na mjesto gdje imaš signala (npr sa produžetkom usb kabela), odstupanja se i tada događaju, ali ne do te mjere da puca veza. tako je u mom slučaju. ali da zaključim, ti stickovi su općenito neisplativi, ako ne uzmeš pretplatu biti će ti preskupo, ako uzmeš pretplatu moraš ju plaćati minimun 12 mjeseci, a to je kao kamen oko vrata.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 19:01 (robisierra92).
15 godina
neaktivan
mislim na vip, pise mi u postu :-P
“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
16 godina
neaktivan
wanderer kaže...
mislim na vip, pise mi u postu :-P

znam da misliš na vip, moj odgovor je bio onoj dvojici gore.

17 godina
neaktivan

da, i prico sam o vipovom...Izlanuo se

15 godina
neaktivan
USB internet

Ja koristim Vipov USB!

Pa i nije tako los,bas kako pricate!

Signala ima svugdje(probala sam Slavoniju),COD ne mozes igrati,ali WOW mozes!

Imam tarifu 6GB 100KN,na 2 god,CARNET,nije extremno skupo!

Komp mi je online od 0-24h,skidam pjesme,programcice i igram RPG online,nikada nisam

presla potrosnju od 4 GB!

Istina,kada mi nestane UMTS,pa se prebaci na GPRS-brzina je katastrofa

i na zvucnicima se cuju smetnje,poput mobitela!Ali to je rijetko!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MandaTDI kaže...

Ja koristim Vipov USB!

Komp mi je online od 0-24h,skidam pjesme,programcice i igram RPG online,nikada nisam

ali sva sreća da ti dolazi adsl  Namigiva

17 godina
neaktivan
MandaTDI kaže...

Ja koristim Vipov USB!

Ovo navedeno se rjetko dogada u vecim gradovima, ali ako bude isao na more u neki manji gradic to bi mu mogao biti problem.

15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
MandaTDI kaže...

Ja koristim Vipov USB!

ali sva sreća da ti dolazi adsl Namigiva

Ma znam.......................Nevinašce

15 godina
neaktivan
ja imam vip mob. int. i zadovoljan sam. problem mi je sto zivim izvan grada (okolica) i hvata mi 3g jedino sto mi dosta cesto prebacuje na gprs. onda bi radije edge pa ne kuzim ako hvata 3g onda bi trebao i edge ali nikako. radije bi stalno edge nego malo gprs malo 3g :-)
15 godina
neaktivan
jel ima ko slican problem?
16 godina
neaktivan
USB internet

Da, meni bi to sluzilo samo za igranje wow-a i to ova 2 mjeseca na moru.... a za signal neznam ici cu u Dramulj (blizu Crikvenice) i na Ugljan jel mozda zna netko kakav je tamo signal? A ovo s igraonama to je PRE SKUPO jel ono i da je 20 kn sat vremena opet ..... je preskupo za onoliko koliko bi ja igrao .... I jos nesto, jell mogu kako provjerit koliko mi wow trosi po satu??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
U korisnickom programu ti pise potrosnja tako da mozes provjerit i postaviti si limit. I ako si u vipu tocniji prikaz potrosnje mozes dobiti slanjem poruke (dobijes program za slanje poruka) TPO na 777.
17 godina
neaktivan
USB internet

kada nisi na pretplati; kolko se placa po megabajtu ilio po gigabajtu ako ima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
USB internet

da.. jel znate koliko kosta gigabajt ako nisi na pretplati?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bolje za te pare kupi neku knjigu pa citaj, setaj odmaraj. Facebook 2, 3 sata dnevno je baceno vrijem u svakom mogucem i ponekom nemogucem pogledu.

16 godina
neaktivan
TSRB10805 kaže...

da.. jel znate koliko kosta gigabajt ako nisi na pretplati?

uf puno košta, to ti se na tim tarifama računa u megabajtima, evo ti tarife za tele2, a oni su koliko mi se čini najejeftiniji. evo ti za t-mobile simpa internet, i evo ti za vip, čini mi se da oni nemaju opciju na bonove. u svakom slučaju, sve je preskupo.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Bolje za te pare kupi neku knjigu pa citaj, setaj odmaraj. Facebook 2, 3 sata dnevno je baceno vrijem u svakom mogucem i ponekom nemogucem pogledu.

eh, nije fb nego WoW  Izlanuo se

17 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 23:12 (logic).
16 godina
neaktivan

ma sve je bolje od fb, s guštom sam ga obrisao prije par mjeseci  Cool

edit: ni to nije bolje, ali neka s djeca zabavljaju Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 23:15 (robisierra92).
17 godina
neaktivan

Obriso si FB? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Pa sta ce djeca raditi ;)

Cek cek pa maloprije sam navratio i jos je tamo ;)

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Obriso si FB? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Pa sta ce djeca raditi ;)

Cek cek pa maloprije sam navratio i jos je tamo ;)

to to mene malo prc-prc ha haha Smijeh  kladim se da imaš otvoren profil tamo i da igraš farmu kada nisi ovdje na forumu ahahah  NamigivaSmijeh

17 godina
neaktivan

Ja? Pa sam rece da si obrisao FB ;)

I ima profil tamo al prazan da prazniji ne moze biti ;)

Imam tri prijatelja i sveukupno sat vremena od kako se registrovah. FB mi je totalna misterija i ne vidim apsolutno nikakvu svrhu FB-a ;)

Al odosmo u off topic. AJd na pm ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice