Evo ovako imam problem , ukradne mi je facebook account, tacnije hacked
Promjenjen je Email kako sad da ga ja povratim sebi ?
+ Imam njihove IP Adrese i dokaze kako mi ulaze na account
kako si uspio doc do ip adresa ?
Mozda nisu iz Hrvatske pa fb javlja da se netko logirao iz druge drzave i pokaze IP
Najvjerovatnije je:
-Nasao svoju IP adresu
-Acc mu nije hakiran,vec je negdje ostavio password
-Nema dokaze,vec samo sumnjivce
I ocekuje od nas da mu hakiramo u acc i vratimo ga...
Ako imas dokaze,probaj facebook support (neka ti neko drugi da detaljnije,ne koristim facebook),ali ne nadaj se,koliko znam,oni prime dosta takvih zahtjeva na dan...
Ne ja sam iz BIH, ima Facebook Opcija da kad neko se logira sa drugim DEVICE Name (kompjuterom) meni posalje njegovu IP i njegov ISP lokaciju i nadjes ga preko IP Adrese, I Preko jednog foruma od gaming comunity sam mu pronasao IP adresu i otkrio ga i kasnije sam priznao ali opet je nastavio evo sad sam nekako uspio uci u svoj facebook preko yahoo emaila i promjene lozinke koja tamo dolazi
i nisam zab pass, niti sam ista napravio kako bi zajebavao ostale nego je istina pronasao sam IP njegovu i tako ga otkrio, Sada sam usao na svoj profil ali ukoliko opet bude problema da se nemognem logirat javim vam se
u svakom slucaju
Hvala!
Kad ti netko ubuduce udje u profil napravi novi, besplatan je.
No dobro,promjeni pass od emaila,i FB acca,i nemoj da bude nest glupo ili prejednostavno (kao 12345,vecina ljudi ima takve sifre :P ),a mozda imas keylogger,(tu guglaj sto napraviti :P )
Mislim da ides ovdje: https://www.facebook.com/settings?tab=security
I onda login notifications ukljuci
postavke - sigurnost i tu ces naci
Ali mi nije jasno idalje mi ulazi u account cak sad ni ja nikako nemogu uc na njega :S moze neko pomoc ?