Baš me zanima jel ima Tiwitteraša na forumu. Općenito što mislite o ovom microbloggingu?
Baš me zanima jel ima Tiwitteraša na forumu. Općenito što mislite o ovom microbloggingu?
mislio sam si ga otvoriti, ali zar je jedina stvar kod njega da pišeš što radiš u bilo koje doba dana? mislim, nekako prejednostavno mi se ini, a ljudi stalno pričaju o njemu...
p.s. zakon je onaj filmić "Twitter in plain English" na početnoj...
Twitter ti je microblogging social networking.
Ali nije kao facebook, myspace i slično.
aha i mislija san da je nekakvo sranje ništa od toga
mislio sam si ga otvoriti, ali zar je jedina stvar kod njega da pišeš što radiš u bilo koje doba dana? mislim, nekako prejednostavno mi se ini, a ljudi stalno pričaju o njemu...
p.s. zakon je onaj filmić "Twitter in plain English" na početnoj...
rego sam se, zanimljivo nema šta... imaš pravo, jako dobro za pratiti vijesti!
Malo kasnim, ali twitter je zakon kaj se tice pracenja novosti
Twitter šuta dupe! :) Zakon servis. A za one koji misle da se sve svodi na "What are you doing?", preporučujem da se regaju i koriste neko vrijeme. Tek onda će vidjeti cijelu stvar.
Twitter šuta dupe! :) Zakon servis. A za one koji misle da se sve svodi na "What are you doing?", preporučujem da se regaju i koriste neko vrijeme. Tek onda će vidjeti cijelu stvar.

Pozz...
Lično imam twitter account, i koristim ga već nekih 3-4 mjeseca ja mislim.
Ukoliko želi neko da me prati :)
evo i URL::
https://twitter.com/downloadba
Sve naj!
Twitter nalog nemam, a ni namjeru da ga kreiram. Jednostavno ne želim da znam kad neko tamo pije kafu, upoznaje Švarcenegera, ide u školu, raskida sa ženom... Sve vijesti, zbog kojih kažete da je kortistan, saznaću prije il kasnije, na neki drugi način. Iz ovoga što sam vidio i čuo, mislim da ne propuštam mnogo, makar zbog (vjerovatno ogromnog broja) spammera i no-lifera.
Fora mi je taj twitter. Započeh prije nekih mjesec dana... iako tek odnedavno aktivan.
Tko želi da me prati, link je ovdje:
Fora mi je taj twitter. Započeh prije nekih mjesec dana... iako tek odnedavno aktivan.
Tko želi da me prati, link je ovdje:
Evo i ja sam danas napravio Twittera.
Moj link: http://twitter.com/by_Ivica
Pa tko hoce neka prati...
Jedino sto mi se svida kod Twittera je kad pratim SpoilerTV, Net.Hr ili HLC, onda lijepo kad oni objave novu vijest napisu na Twitter i odmah pogledam, meni vrlo prakticno.
S facebook-om sam jako pogriješio. Neću da se ponovi.
S facebook-om sam jako pogriješio. Neću da se ponovi.
Sta koga briga sta ja ili neko drugi radi. Mislim, zar je doslo do tog nivoa da ja svoje privatne stvar ili bilo sta drugo iznosim i da to ljudi citaju. Bezveze.
Sta koga briga sta ja ili neko drugi radi. Mislim, zar je doslo do tog nivoa da ja svoje privatne stvar ili bilo sta drugo iznosim i da to ljudi citaju. Bezveze.
Bezveze servis. Prije svega trosenje vremena uzalud.
Ja se maloprije htio registrirati i izbaci me pise nesto kao..forbidden..itd..
A i prvi put da me Firefox upozori nesto to je sad na twitteru ?
Slika:
Twitter mi je koristan za nalaženje zanimljivih tekstova i linkova koje stavljaju zanimljivi ljudi, recimo pratim voditelje MyhtBustersa koju uvik šalju zanimljive teme. Ili od Hrvatski twitteraša tu su po meni najzanimljviji i najaktivniji Beler i ivanbrezakbrkan. Zaobilazim one koji pišu dosadne ala facebook statuse o tome kad idu leć i šta piju i kad idu na wc i koliko puta.
Slika:
Slika:
Koliko znam oni to nisu promijenili, ali imas program koji se zove Unchrome, rjesava tu stvar, bio je na nekom Bug DVD-u.
mene nešto zeza jer ne želi mi uploadat avatar. sve ja stavim, slika manja od zadanih dimenzija i veličine. stavim ja save i nakon nekoliko sekundi mi piše "That's a nice picture." a kad ono ništa se nije promjenilo. Zna li tko rješenje?
Pokušao sam to učiniti s firefoxom i internet explorerom.
za ovo iznad nema veze, sjetio sam se starog accounta kojeg sam zapustio. sada ću ga ponovo oživit.
Raving_Rabbit