TorrentHR zaključana tema

poruka: 109
|
čitano: 36.553
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: TorrentHR
tnakir kaže...

Sorri decki, sve teme za pozivnice su lockane... zato bih vas zamolio za invite.

Tko kaže da su zaključane. Pogledaj ovdjeOsmijeh

http://213.202.123.24
16 godina
neaktivan
peraja kaže...
mb_fak_team kaže...

vidi. pretpostavljam da si cuo za partis.si

e vidis od tamo ja isto skidam torrente a posto imam savrsenu brzinu jer taj glupavi Tcom nemre bolje

onda moram koristiti ratio cheater,...

dok skidam s partisa svi ostali su zaustavljeni a ratio cheater upaljen.
no moj buraz kad ide na int. onda zaustavi sve torrente posto mu kradu brzinu no on je kasnije kad je otisao s interneta ponovo pokrenuo sve torrente pa i one sa thr-a pa je i na njih djelovao ratio cheater

Nema to veze s t-com brzinom, mi drugi je isto imamo, pa nismo varalice, jednostavno nisi za torrent community.Mršti se

Vidiš, da ne kazem kre*** ajd ti odsedaj s brzinom od 5kb/s 180gb.

Kolko bi dugo trebao sedat?

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
17 godina
mb_fak_team kaže...
peraja kaže...
mb_fak_team kaže...
Nema to veze s t-com brzinom, mi drugi je isto imamo, pa nismo varalice, jednostavno nisi za torrent community.Mršti se

Slažem se, da imam upload speed barem približno brz downloadu, nebi nikad imao problema sa seedanjem, a ovak mi se vise isplati skidat sa public trackera.

FOR THE HORDE
17 godina
mb_fak_team kaže...
peraja kaže...
mb_fak_team kaže...

e vidis od tamo ja isto skidam torrente a posto imam savrsenu brzinu jer taj glupavi Tcom nemre bolje

no moj buraz kad ide na int. onda zaustavi sve torrente posto mu kradu brzinu no on je kasnije kad je otisao s interneta ponovo pokrenuo sve torrente pa i one sa thr-a pa je i na njih djelovao ratio cheater

pa ako ti je brzina 5kb/s(ma da nevjerujem da je tako) nemoj ni koristiti private trackere i bog... bolje to nego da varaš, odi na isohunt i skidaj do mile volje.

A life? Cool! Where do I download one of those?
16 godina
neaktivan
TorrentHR

A kaj cu skidat sa public trachtera kad ima puno virusne gamadi tamo...i varam na privatnim sitovima ali zato i doniram $$ preko paypala

EDIT: i vjeruj mi upload mi nejde preko 6kb/s jer je t-com zasr** sa brojem korisnika u mome kraju, najme on je na infrastrukturu koju su napravili za

500 korisnika adsl-a jos prikljucio 1500 i zato velike brzine imaju oni koji su blize posti a ja koji sam 15km od pošte imam lose brzine (down. 200kb/s upl. 5-6 kb/s) i ponekat mi uopće internet ne radi, ni meni ni mojim susjedima...

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2010 18:11 (mb_fak_team).
Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
TorrentHR

pa ak je tako, onda nemoj skidat sa torrenta... pikni si premium na rapidu i rokaj. torrenthr normalno radi u zadnja 2 dana-bar meni, al lijepo pishe da sele i da su moguce poteskoce. i za ove padobrance koji tu traze pozivnicu, imate teme za to. jak kad nemogu nesto ispunit il ostvarit, zasto bi varao il jos bolje zalio se po forumima. kratko i jasni, ne ispunjavas uvjete AJ BOK... dobis ban i miran si!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TorrentHR

hehe nije meni zao to sta sam dobio ban sa thr-a nek to kaj sam upravo sa thr-a skidao movie pack sa svim filmovima iz 2009. i bio sam na 73% (160gb)

i dobio ban

grrr

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
odjavljen
mb_fak_team kaže...

hehe nije meni zao to sta sam dobio ban sa thr-a nek to kaj sam upravo sa thr-a skidao movie pack sa svim filmovima iz 2009. i bio sam na 73% (160gb)

i dobio ban

grrr

Prestani **** i seedaj ko svi normalni ljudi. Ni med lopovima ni poštenja....

Ako nećeš seedat, pvt trackeri nisu za tebe. Imaš hrpu public trackera i ako pročitaš koji komentar kod torrenta, nećeš pobrat niš zaraženo. A i antivirus imaš.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan
TorrentHR

Skida 160GB pack sa 2Mbit brzinom.

Hm...

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
mb_fak_team kaže...
peraja kaže...
mb_fak_team kaže...

A stvarno moraš biti specijalac da varaš na NO RATIO trackeru, bez uvrede ali stvarno nisko.

BORG says: ''You will be assimilated, resitance is futile!'' then DOCTOR response: ''Over my dead program!'' lol :D
16 godina
odjavljen
BORG kaže...

A stvarno moraš biti specijalac da varaš na NO RATIO trackeru, bez uvrede ali stvarno nisko.

A valjda nije primjetio da je dovoljno seedat 72h....

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
TorrentHR

Zar je problem ostaviti preko noći da seeda? Ja tako radim. Jednom ces sigurno leci spavati, i onda ostavis torrent da seeda.

Regan sam na više privatnih trackera. I po danu skidam (ako je nesto bitno, ako ne onda po noci ostavim da se skida), onda ugasim torrent da mogu normalno CoD4 i surfat po netu, a onda navecer kad odem spavat upalim torrent i bogme on to fino seeda. Ili primjer, kad nisi kod kuce ili nesto. Recimo dok sam radio po pola dana komp seeda, bio sam si ponabio ratio preko 4.0. E sad kako sam cesce na kompu ratio je manji, ali i dalje dosta solidan.

Hocu ti samo reci, koji je problem ostaviti torrent da seeda kad nema nikog za kompom?

Vidim da imas brata, ali ni on sigurno nije 24/7 za kompom.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Zar je problem ostaviti preko noći da seeda? Ja tako radim. Jednom ces sigurno leci spavati, i onda ostavis torrent da seeda.

Regan sam na više privatnih trackera. I po danu skidam (ako je nesto bitno, ako ne onda po noci ostavim da se skida), onda ugasim torrent da mogu normalno CoD4 i surfat po netu, a onda navecer kad odem spavat upalim torrent i bogme on to fino seeda. Ili primjer, kad nisi kod kuce ili nesto. Recimo dok sam radio po pola dana komp seeda, bio sam si ponabio ratio preko 4.0. E sad kako sam cesce na kompu ratio je manji, ali i dalje dosta solidan.

Hocu ti samo reci, koji je problem ostaviti torrent da seeda kad nema nikog za kompom?

Vidim da imas brata, ali ni on sigurno nije 24/7 za kompom.

hmh meni seed bude po cca 70-80kb/s na LastTorrentsu sa malo vise leechera, predobro, ostavia noc i uploada mi 3 puta vise nego san skinia Smijeh 

16 godina
mb_fak_team kaže...

i dobio ban

grrr

A ja budala mu dao pozivnicu za Crnu Brezu! al dobro, nema veze...ionako breza nije ni neki tracker.

http://www.youtube.com/watch?v=WmgT9OmRsGw
16 godina
neaktivan
TorrentHR
keki77 kaže...

A ja budala mu dao pozivnicu za Crnu Brezu! al dobro, nema veze...ionako breza nije ni neki tracker.

Berzu.

Samo jedno pitanje - nađe li se na TorrentHR pokoja domaća serija ili emisija sa HRT-a?

Unaprijed hvala.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2010 21:27 (Random.).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Random. kaže...
keki77 kaže...

Berzu.

Samo jedno pitanje - nađe li se na TorrentHR pokoja domaća serija ili emisija sa HRT-a?

Unaprijed hvala.

pa naravno

17 godina
Random. kaže...

Unaprijed hvala.

serije se nađu ove malo bolje, ali emisije ipak malo rijeđe. Reci ako ti treba nešto konkretno pa cu ti pogledat.

A life? Cool! Where do I download one of those?
16 godina
mb_fak_team kaže...
peraja kaže...
mb_fak_team kaže...

Ja imam istu upload brzinu ko i većina ostalih ovdje, tj. jako malenu, ratio mi je odličan...stvar je u kontroliranju vlastite megalomanije, skidaš potrebno i što te zanima, ako to nemožeš, odi si na javne...vidim da si negdje spomenuo i da doniraš dolare, ali to ništa ne znači drugim koji isto skidaju, jer oni ne skidaju dolare nego dokumente, koje ti ne seedas kako treba, mislim da to i je bit torrenta, DIJELJENJE !

I don't care, what the people are thinkin' I ain't drunk, I'm just drinkin'
16 godina
odjavljen
Random. kaže...

Berzu.

Unaprijed hvala.

16 godina
neaktivan
TorrentHR

hhhhhh pa zar vi upce citate kaj sam ja napisao????? da mi je buraz upalio torrente koji nisu smjeli bit upljenji posto je ratio cheater bio upaljen??? i da mi nije ni na kraj pameti bilo varat na no ratio situ!!!

i da samo da jos kazem da torente koje skinem ne brisem ni po 30dana jer mi komp radi 30-30 24-24, tak da na sedu ima preko 100 torenta al imam malu brzinu uploda tako da....

NIJE MI  BILA PRIVILEGIJA SE TU PREPIRAT S VAMA NEK SAMO MAIL DOBIT, A POSTO BI SE VI ODMAH SVAĐALI I SPAMALI NEZANIMA ME VISE TAJ MAIL POTRAZIT CU GA NEGDJE DRUGDJE, NIT MI JE BILO STALO DO TOG GLUPOG TORRENTHR-A NEK ZBOG COVJEKA KOJI MI JE DAO INVITE I SAD JE ZBOG MENE BANAN

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
mb_fak_team kaže...

....

NIJE MI  BILA PRIVILEGIJA SE TU PREPIRAT S VAMA NEK SAMO MAIL DOBIT, A POSTO BI SE VI ODMAH SVAĐALI I SPAMALI NEZANIMA ME VISE TAJ MAIL POTRAZIT CU GA NEGDJE DRUGDJE, NIT MI JE BILO STALO DO TOG GLUPOG TORRENTHR-A NEK ZBOG COVJEKA KOJI MI JE DAO INVITE I SAD JE ZBOG MENE BANAN

Smijeh Za upišat se...Smijeh

Dr. za postavljanje glupih pitanja...
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 22:44 (xilC).
17 godina
mb_fak_team kaže...

NIT MI JE BILO STALO DO TOG GLUPOG TORRENTHR-A NEK ZBOG COVJEKA KOJI MI JE DAO INVITE I SAD JE ZBOG MENE BANAN

zar na torrenthr.org baniraju i osobu koja je dala pozivnicu onome tko je napravio glupost pa dobio ban?

FOR THE HORDE!!!
16 godina
RonoN kaže...
mb_fak_team kaže...

NIT MI JE BILO STALO DO TOG GLUPOG TORRENTHR-A NEK ZBOG COVJEKA KOJI MI JE DAO INVITE I SAD JE ZBOG MENE BANAN

zar na torrenthr.org baniraju i osobu koja je dala pozivnicu onome tko je napravio glupost pa dobio ban?

U ekstremnim slučajima tipa ak pozoveš idiota koji koristi ratio master onda da, tak je kod svih privatnih trackera.

http://www.hr-invites.com/register.php
16 godina
TorrentHR

Evo jedna zanimljiva napomena: Nevinašce

"Svi useri koji se NE logiraju 2 dana nakon potvrde će biti automatski OBRISANI, a pozivnica izgubljena!

Zapamtite, mi smo zatvorena zajednica. Ne želimo vidjeti postove o pozivnicama na otvorenim forumima ili IRCu!

Takvo ponašanje ugrožava sve članove i dokazuje da niste dovoljno odgovorni da ostanete ovdje.

Podržavamo vas da nudite pozivnice korisnicima drugih torrent trackera, ali ih prije provjerite.

Molimo vas, budite diskretni, pozivajte ljude kojima vjerujete."

1 0 hvala 0
15 godina
mb_fak_team kaže...

da ne pokrecem novu teme,... molim ak mi moze ko dati mail od staffa jer sam dobio ban zato jer sam slucajno ostavio ratio cheater upljen :(

Cemu bilo kakav "ratio cheater" kada brzina uplada nema bas nikakve veze sa TorrentHR-om? Ne traze da imas ratio 1:1....samo da uploadas xyz broj sati odredeni torrent koji si skinio. Zar je tako tesko to ostaviti na seedu jos par dana!? Da svi radimo to sto radis ti, torrenta ne bi ni bilo! Mozda sam ovo grubo rekao, ali tako je.....

16 godina
neaktivan
TorrentHR

imam jedan probelm sa skidanjem, skinem neki file(bilo kaj), ostavim seedat par dana, onda ga izbrisem sa utorrenta i dode mi poruka na torrenthr da sam napravil hit and run. Nznm kak, kad sam ostavil seedat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pinc kaže...

imam jedan probelm sa skidanjem, skinem neki file(bilo kaj), ostavim seedat par dana, onda ga izbrisem sa utorrenta i dode mi poruka na torrenthr da sam napravil hit and run. Nznm kak, kad sam ostavil seedat

Pa pogledaj na Torrent HR stranicama jesi li ga odseedao do 100 % Nevinašce

17 godina
neaktivan
TorrentHR

Pa pročitaj FAQ i problem riješen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TorrentHR

Ili seedaš do 1.00 ili moraš ostaviti seed 72 sata(ne treba odjednom).

alrighty then

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ok hvala, sad znam

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice