Neznam kakvi su im miš i tipkovnica(bežični) ili HDD prijenosni,ja mislim da cu uzet HDD...STA MISLITE VALJA LI?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam kakvi su im miš i tipkovnica(bežični) ili HDD prijenosni,ja mislim da cu uzet HDD...STA MISLITE VALJA LI?
Uzmi što ti više odgovara, makar bi ja uzeo HDD. I koliko ja znam ta ponuda od T-coma više ne vrijedi:
http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/postojeci_pogodnosti.asp
i ja mis, a ovi novi nisu mi baš nešto rađe bi pričeka da dođu
novi pa od njih izabra
vrijedi,maloprije je me zvala djelatnica t-coma i rekla mi je da dodjem u petak jer otada kao pocinje,a ja sam joj rekao prije mjesec dana da me nazove ako bude kakva akcija da ne produzujem ugovor bezveze da i ja dobijem nest i izabrat cu HDD jer mi triba prostora....i to bas mi triba prenosivi....taman ce mi odlicno doć.
Disk, ja ga imam. Dobra stvar skroz.
od 1 TB JEL?.. ma uzimam to 100% skinit cu sve sta mi triba sve igre puno filmova i nek to sve stoji na njemu.....
wtf..a onda nznm bi li uzima nekako mi to premalo...a?
wtf..a onda nznm bi li uzima nekako mi to premalo...a?
a nist onda uzimam taj disk.....bolje ista nego nista..
sad imam isto 250.....ma valjda ce bit dovoljno ovi san misec vec skinio 70 gb...
imam ga super stvar....mal je i stane dovoljno za necije manje potrebe...odlican...
Kad se vec bira onda uzmite oni koji misle produzit ugovor s T-šrot ovaj HDD Verbatim od 250 Gb stvarno je dobar ako ga jos daju, ja sam ga kupio inace tj taj od 250GB koji je davao T-šrot pa za one koji to ne znaju unutra je zapravo Samsung disk i vrlo je tih sam uređaj ne cuje se uopce zapravo i dosta je brz.!
Zanima me da li je imao tko kakvih problema sa tim diskom? Namjeravam produžiti ugovor, pa da i ja nešto uberem za 1 kn. Kaže mi frend da on ima problem, a problem je da dok ga prikopča, nemože pristupiti disku, a čuje se da radi. Pa sam malo, hm... došao u čudnu situaciju, da li da uzmem ili ne. Tražio sam prek googla i isto su neki imali taj problem, ali nisam još riješenje našao. Pa ono, da se to i meni ne dogodi, došao sam se raspitati. Jel možda riješenja onaj Y usb kabel, što se spaja na 2 usb utora, pa daje veći napon disku ako je onaj na jednom usb utoru premali?
e ima i jos jedan problem kod harda.....kad ocu kopirat npr GTAIV kaze mi da nema dovoljno mjesta a ima 157 gb slobodno???
Jesi formatirao hard u ntfs formatu prije uporabe?
e ima i jos jedan problem kod harda.....kad ocu kopirat npr GTAIV kaze mi da nema dovoljno mjesta a ima 157 gb slobodno???
hmm..nisam uopce formatirao HDD.....sad mi je u FAT32...a ako ga formatiram u NTFS oce i ddalje bit prenosiv??...nnznm pa samo pitam?
hmm..nisam uopce formatirao HDD.....sad mi je u FAT32...a ako ga formatiram u NTFS oce i ddalje bit prenosiv??...nnznm pa samo pitam?
ok znam...xd
e kako ga formatirat??...jel u windowzima ili triba neki program...
e kako ga formatirat??...jel u windowzima ili triba neki program...
jel ono desni klik i format?
jel ono desni klik i format?
ja neam nikakvo produzivanje ugovora,kako vi imate?
e ocu li quick ili ....'
ja neam nikakvo produzivanje ugovora,kako vi imate?
e formatirao sam ga i sad ce sve bit u redu ja mislim.....a ugovor nemozes produzit dok ti ne istekne...cekaj...
pa ja nisam produzio to vec 4 godine