Pucanje veze

poruka: 5
|
čitano: 983
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Pucanje veze

e Ljudi molim pomoc. imam max adsl 1gb i pocela mi je pucat veza neznam zasto... imam internet vec 1 godinu i nikad nije a sad prije tjedan dana je pocela neznam zasto stvarno neznam... molim pomozite jel me stvarno zivcira nemogu nis igrat na miru preko interneta

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pucanje veze

Zovi t-com sluzbu za korisnike svaki dan, dosađuj im i brzo ce ti rijesit problem, to ti je najbolja varijanta.

krpelj sa bazukom :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 18:47 (BORG).
16 godina

osim toga jel mogu nes kod kuce sam napraviti

17 godina
neaktivan

sam tesko da mozes nesto napravit. jedna opcija ti je ovo da ih zoves, druga da budes strpljiv jer iz mojeg iskustva to im se zna dogadjat pa se smiri nakon nekog vremena...

16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Zovi t-com sluzbu za korisnike svaki dan, dosađuj im i brzo ce ti rijesit problem, to ti je najbolja varijanta.

Upravo to. Meni se to često događa,odmah zoven i inzistiran na tome da se odmah prijavi smetnja na liniji.Kao dokaz da mi veza puca kažem operateru da pogleda moj ispis spajanja jer u njemu se točno vidi koliko puta je veza pukla.Sutra je tehničar već tu i svaki put mi  promini ruter.Mislin da mi je ovo već osmi.... he he.Ako slučajno nema interneta ili bilo koje usluge 24 sata (nije čest slučaj) tražin da mi se račun umanji za taj jedan dan.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice