Provaljeno u Facebook

poruka: 25
|
čitano: 16.567
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Provaljeno u Facebook

Pozdrav, zanima me sta mogu napraviti, provalio mi je netko na facebook i okolo prijetio ljudima, sta ce biti ako ja prijavim to na policiju, šta konkretno mogu oni poduzeti i šta se čini u tome slučaju? Zahvaljujem

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Provaljeno u Facebook

ha,sad za policiju nezz...ali probaj upast u profil promjeni pass i prijavi sve facebook administraciji...a nakon toga u status napiši svima ispriku i reci da ti je netko provalio,da to nisi bio ti...mislim da ti je bolje ne miješat policiju u to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Provaljeno u Facebook
kitolovac kaže...

Pozdrav, zanima me sta mogu napraviti, provalio mi je netko na facebook i okolo prijetio ljudima, sta ce biti ako ja prijavim to na policiju, šta konkretno mogu oni poduzeti i šta se čini u tome slučaju? Zahvaljujem

ako prijaviš policiji, imaš opravdanje ako tebe netko kasnije prijavi zbog prijetnji...

inače ti ništa nemogu pomoć

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
neaktivan

ti zapravo hoces rec da policija ustvari ne moze nista poduzet, nemoze otkrit izvor slanja poruka, nemoze nista uz pomoc T-COMA ili nesto?

17 godina
neaktivan
Provaljeno u Facebook

hahaha kakva policija -.-'', lijepo javis facebook administraciji da ti je provaljeno u facebook i da ti posalju lozinku na tvoju email adresu!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Provaljeno u Facebook

Kako vam netko uspijeva provalit u facebook

Jeli vi govorite okolo šifre svima ili što?

by Cerina
Moj PC  
11 1 hvala 0
15 godina
Cerina15 kaže...

Kako vam netko uspijeva provalit u facebook

Jeli vi govorite okolo šifre svima ili što?

Iako si tiho može ti... evo zadnji put ja se prijavim na face i vidim face mi javlja da mi se neko s ip adresom iz Floride prijavil na račun i odmah sam išel mjenjat lozinku i sve,,, događa se :S

http://cms.djdarac.webnode.com/about-us/ moja web stranica
16 godina
neaktivan

Facebook je sam po sebi s.ranje

A njegova sigurnost još veće s.ranje

by Cerina
16 godina
moderator
kitolovac kaže...

ti zapravo hoces rec da policija ustvari ne moze nista poduzet, nemoze otkrit izvor slanja poruka, nemoze nista uz pomoc T-COMA ili nesto?

naravno da nemože...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
neaktivan
Provaljeno u Facebook

Nemože ti tu ništa policija pomoć jedino probaj nekako vratit račun pa se ispričat drugim-a kao što je već rečeno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kitolovac kaže...

Sve da se moze, nasa policija ne moze.

Low life ! Alat ne cini majstora!
16 godina
neaktivan
provali i ti u fejs i minjaj ma snazna sifra je svugdi potrebna
RazorNapster
16 godina
protjeran
Provaljeno u Facebook

Bas ste smotani kad vam neko moze uci u facebook ,ajde recimo da stealere odvojim dogodi se.  Pa ljepo javis da ti posalju novi acc na email i to je to , e ak ti udje i u email mos se pozdravit!

A prijavit mozes posluzitelju tvog interneta ili ovima na facebooku , ali sve to prodje nekaznjeno.

[img]http://i.min.us/iKV3y.png[/img]

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Provaljeno u Facebook

eto da ne otvaram novi topic, bude mpostavio ovdje pitanje.

Naime, jutros sam se pokusao preko mobitela ulogirati na facebook. Medjutim, nije mi dao. Pisalo je da im je drago sto koristim mobilni facebook,bla bla, ali da nisam u mogucnosti pristupiti facebooku preko mobitela iz sigurnosnih razloga, nego da se ulogiram putem kompa i slijedim sigurnosne upute. Tako sam se ulogirao preko kompa i docekalo me pitanje dali sam se ja sinoc ulogirao oko 2 sata ujutro negdje na podrucju Vukovara? sto ja naravno nisam, jer zivim u blizini zagreba i zadnji login mi je bio oko 11 sati navecer putem mobitela.

Nakon toga sam morao promjeniti password za facebook i normalno se ulogirao. Poruke nisu nikome slane, status je isti, sve je normalno..Jer netko ima takvih iskustava sa facebookom?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
superhik kaže...

Naime, jutros sam se pokusao preko mobitela ulogirati na facebook. Medjutim, nije mi dao. Pisalo je da im je drago sto koristim mobilni facebook,bla bla, ali da nisam u mogucnosti pristupiti facebooku preko mobitela iz sigurnosnih razloga, nego da se ulogiram putem kompa i slijedim sigurnosne upute. Tako sam se ulogirao preko kompa i docekalo me pitanje dali sam se ja sinoc ulogirao oko 2 sata ujutro negdje na podrucju Vukovara? sto ja naravno nisam, jer zivim u blizini zagreba i zadnji login mi je bio oko 11 sati navecer putem mobitela.

Nakon toga sam morao promjeniti password za facebook i normalno se ulogirao. Poruke nisu nikome slane, status je isti, sve je normalno..Jer netko ima takvih iskustava sa facebookom?

Kad se ulogiraš preko mobitela obično imaš neki čudan ip koji dobiješ od svoje mreže.

Npr. Ja sam sad googlao svoj ip od TELE 2 sticka i piše da sam iz Švedske.

15 godina
neaktivan
superhik kaže...

Meni je isto tako bilo pisalo mi da se neko ulogirao iz svedske, naravno ja to nisam niti je bilo ko drugi, nakon toga morao sam prepoznavati ljude na slikama i promijeniti password onda je bilo sve ok.

15 godina
meni je pisalo da mi je netko iz amerike na faceu pa sam promijenio pass.
16 godina
neaktivan

Promjeni i na mailu ako vec nisi,i stavi drukciji pass

RazorNapster
15 godina
Provaljeno u Facebook

kai ti mislis da je policiji stalo do tvog fejs  profia?

THEY DONT GIVE A SHIT!!!!!!:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Provaljeno u Facebook
mojsije1234 kaže...

kai ti mislis da je policiji stalo do tvog fejs  profia?

THEY DONT GIVE A SHIT!!!!!!:D

Zadnja poruka napisana prije pola godine, 1.1.2011 {#}

17 godina
neaktivan
Provaljeno u Facebook

Smijete se čovjeku da ne zove policiju, a zapravo pojma nemate kako to sve funkcionira.

Stari, moja preporuka je da se prošetaš do policijske uprave i prijaviš to.

Ima više razloga, a ja ću ti navesti samo neke..

Dogodi li se da tebe netko prijavi abuse službi ili policiji zbog tih prijetnji, imat ćeš opravdanje da ti je taj facebook account ukraden.

Prijavom policiji ćeš gotovo sigurno doći do počinitelja u kratkom roku. Policija će provesti istragu, ali pitanje tužbe je na tebi. Ne moraš ga tužiti, ali ćeš barem znati tko je to bio.

Spriječit ćeš da netko širi laži s tvojeg profila i da se predstavlja kao ti, a onda radi gluposti.

-------

on the new topic..

ma to su sitne greške do faceboooka i do mreže; prema nekoj logici nema smisla da ti netko uđe na account i onda se odlogira...

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 16:03 (puma1400).

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Provaljeno u Facebook

provaljeno mi je u fejs i obrisan mi je mail..

pokusala sam ga vratit odgovaranjem na pitanja, ali ga nikad nisam koristila za e postu nego samo za fejs i nisu ga imali na temelju cega vratit..

probala sam u fejs uci, al mi je promjenjeno sigurnosno pitanje i ja sad neznam odgovor..

onaj ko je provalil vidim da mi prihvaca sve zahtjeve za prijateljstvo, a ja imam slike svog djeteta i nebi htela da prihvati nekog ko bi ih zlouporabil..

zanima me kak mogu izbrisat taj profil??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Provaljeno u Facebook
Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 16:21 (Marko :D).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Reci čim više prijatelja neka blokiraju i prijave taj račun!!! 

Androidaš, twitteraš, forumaš, informatičar... Administrator i urednik Geekoteke... http://www.geekoteka.site50.net/
14 godina
neaktivan

probala sam to milijun put..

al me trazi odgovor na sigurnosno pitanje..

a ja ga neznam, kad je promjenjeno..

vec sam luda :/

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice