Problem za ulaz na pojedine str

poruka: 5
|
čitano: 1.242
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem za ulaz na pojedine str

Aloha,

evo za mene jedna enigma koju ne znam kako riješiti a ponavlja se ....

Ne mogu ući na pojedine stranice a koje, po meni, imaju bezazleni karakter .... pop up sam isključio, koristim avast i tamo sam sve otvorio čak sam ga i zgasio da vidim da nije u njemu problem ... jednostavno ne znam kaj da delam sve zaštitne resurse sam isključio ... kod kuće na drugim računalima uđem na te stranice bes problema ... koristim IE 9.0.8 .... te win7 64 bitne ...

evo primjer stranice na koju ne mogu a ima ih par ....

http://www.wowhead.com

jednostavno nakon 1-2 min mi se pojavi poruka (Internet Explorer cannot display the webpage) a prije sam mogao bez problema na te stranice i kako se kaže preko noći ne mogu ... dok ostala računala koji koriste moji ukućani (idemo preko istpog huba) otvaraju te stranice bez problema ......

ako imate koju ideju gdje da još pogledam te porihtam (nigdje nisu blokirane, IE propertisi su narihtani isto kao i kad sam mogao na njih uć) .....

hvala na pomoći

živili

No Guts No Glory !!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 11:11 (MEGATRONman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem za ulaz na pojedine str
MEGATRONman kaže...

koristim IE 9.0.8 .... te win7 64 bitne ...

Jesi pokušao sa drugim browserima, chrome,firefox,opera.

14 godina
neaktivan

... pokušao sam sa firefoxom razultat je isti dvije tri stranice ne mogu očitati dok na drugim računalima doma (klinci) sve ide bez problema ... isključio sam anti virusni program misleći da on blokira i ne blokira učinak je isti ..... a zbog dvije tri web stranice mi se ne da ponovno sve reinstalirati .,....

No Guts No Glory !!!
14 godina
neaktivan

Da li si probao preko proxy-ja?

14 godina
neaktivan

e nisam ... ne znam kako to ide preko proxyja .... zanima me jel postoji negdje u win 7 mjesto gdje se mogu automatski zblokati određene stranice ... u browseru očito nije problem jer mi isto javalja i u int expu i u foxu .... to mi se je već jednom dogodilo ali sam onda napravio backup sistema i to je nestalo sad opet ...

No Guts No Glory !!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice